Перейти до змісту

потрібна допомога знаючих на рахунок виїзду до польщи

artikice

Рекомендовані повідомлення

1.власне хочу офіційно проживати в польщі. які є варіанти там отримати громадянство?

2.відкрив візу по запрошенню на сільгосп роботи. в запрошенні є дата з якого числа дійсна але не вказано по яке. віза на рік але вписано 180 днів час перебування. якщо я візьму 2ге запрошення то чи зможу раніше закінчення візи виїхати, чи її перероблять?

3. як на рахунок пошуку офіційної роботи та карти побуту( не памятаю чи так точно називається)

вислухаю всі поради. попрошу без дурних питань типу нащо тобі та польща і т.д. коротко поясню, жінка має карту поляка та наразі там проживає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По другому питанню не зовсім зрозуміло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

2.відкрив візу по запрошенню на сільгосп роботи. в запрошенні є дата з якого числа дійсна але не вказано по яке. віза на рік але вписано 180 днів час перебування. якщо я візьму 2ге запрошення то чи зможу раніше закінчення візи виїхати, чи її перероблять?

...

виїхати куди і звідки? Якщо в Польщу, то тобі відкрили візу, а ти можеш в'їзджати/виїзджати скільки собі заманеться протягом дії візи, для чого її переробляти? А сумарне перебування в Польщі в тебе має скласти не більше 180-ти днів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще буде якась інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш ніж задавати тут такі питання, радив би звертатись до офіційних джерел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще буде якась інформація?

буде
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитай тематичний форум, думаю, там знайдеш потрібну інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.власне хочу офіційно проживати в польщі. які є варіанти там отримати громадянство?

3. як на рахунок пошуку офіційної роботи та карти побуту( не памятаю чи так точно називається)

вислухаю всі поради. попрошу без дурних питань типу нащо тобі та польща і т.д. коротко поясню, жінка має карту поляка та наразі там проживає.

1.щодо громадянства то його дають по зеяві через 3 рокм перебування офіційного на території рп. Протягом цього часи ви маєте отримати прописку, роботу тобто поствйний дохід, все офіційно. Також зробити пмж.

2. Віза 365/180. Прохоодить 180 днів перебування і треба виїхати в україну. Тут подаєте клопотання про анулювання цієї візи, після чого подавати знову. Є віза 365/365 від воєводи. А взгалі візи то фуфло. Офіційно вас як праіівника по трудовому договору рідко поляк візьме. Бо саме запрошення на роботу не є внутрішнім документом. Працедавцю треба отримувати дозвіл на працевлаштування іноземця що займає час і гроші. Більшість беруть по цивільному договору на виконання роботи але з таким працевлаштуванням вам не бачити пмж чи громадянства.

3. Кара поляка в дружини вам переваг не дає. Найти самому роботу дууже важко а через посередників не варто. Виїжати за кордон треба в тому випадку якщо вас там хтось жде і є з чого почати.

Можна зробити карту поляка собі. Таке задоволення коштує біля 1000долл. З ним менше складнощів в проживанні на території рп.

Успіхів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...