Перейти до змісту

Ваш магазин побутової техніки (який обрали ви?)

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На варшавці у знайомих, або в тих, хто возить з закордону. В магазині в любому випадку дорожще буде. Краще за тих пару сотень щось для дитини придбаю :0106:

Опубліковано

шановний ТС, по перше : навiщо двi однаковi теми ? а по друге, з якою метою цiкавитесь, якщо брати до уваги, що ви торгували побутовою технiкою тут на форумi ?

Опубліковано

Я купував 2 речі і якщо буду то тільки в COMFY в Рівному. По перше, якщо купуєш останню одиницю товару (з вітрини) - знижка 50%, по друге, з першою покупкою дали бонуску на яку зайшло 5% від суми покупки, по третє, обслуговування на висоті, продавці все чітко знают відповіді на любі запитання і не впарюють всяку фігню. Я за COMFY!

Опубліковано

шановний ТС, по перше : навiщо двi однаковi теми ? а по друге, з якою метою цiкавитесь, якщо брати до уваги, що ви торгували побутовою технiкою тут на форумi ?

Друга тема для того щоб знати про нові магазини, щоб співпрацювати з ними, а дана для того, щоб бачити якими магазинами люди користуються, та на що спираються в першу чергу.

Опубліковано

Я купував 2 речі і якщо буду то тільки в COMFY в Рівному. По перше, якщо купуєш останню одиницю товару (з вітрини) - знижка 50%, по друге, з першою покупкою дали бонуску на яку зайшло 5% від суми покупки, по третє, обслуговування на висоті, продавці все чітко знают відповіді на любі запитання і не впарюють всяку фігню. Я за COMFY!

Дуже наївно думати, що найвигідніше купувати в одному магазині всі товари . Завжди у когось будуть кращі одні позиції, а в другого інші.

Причому в різний час вони можуть мінятись місцями.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...