Перейти до змісту

Інтернет працює, але ноутбук не бачить мережу

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Форумчани, маю проблему.

Вчора, піддавшись гріху "оптимізації" свого ноутбука, почав відключати "непотрібні" служби. Ну, це нескладно: знайшов в інтернеті опис служби, прочитав, прикинув - а нафіга вона мені? І disable її.

Сьогодні ноутбук не бачить мережу.

Вводжу адресу іншого комп'ютера в мережі типу \\192.168.1.100\Archive - все одно не бачить. Пише "Код помилки 0x80004005. Невизначена помилка". Кнопку "Діагностика" натискав, нічого. По коду помилки гуглив, нічого корисного не знайшов, помилка буває в різних випадках.

Разом з тим:

1) інтернет на ноуті працює.

2) мережеві принтери видно, друк на них йде.

3) Інші комп'ютери в мережі бачать мій ноутбук і файли на ньому.

4) через rAdmin зі свого ноута легко заходжу на інший комп'ютер.

5) сам себе в мережі ноут бачить.

А от побачити комп'ютери в мережі засобами ОС чи Тотал Командера - не виходить.

Брендмауер вимикав.

Для роботи мережі (адаптера) задіяно:

Client for Microsoft Networks.

File and Printer sharing for Microsoft Networks.

Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4).

В приаттаченому файлі - список всіх служб, які у мене є на ноуті, із зазначенням того, яка працює, яка ні. З вірогідністю 99% грішу на те, що відключив щось потрібне, але що саме - тепер не розберуся.

Будь ласка, допоможіть вирішити бяку :(

Services.htm

Опубліковано

Дурна якась помилка. Сайт MS каже що це помилка активації, гуглінг показує, що вона може вискочити при найрізноманітніших операціях...

Опубліковано

ну так я і пишу включити назад (все, що було відключено до моменту пропадання мережі) і подивитись чи зникне помилка (і буде мережа) .... бо при відключенні служб не повинно бути помилок типу 0x80004005

Опубліковано

ну так я і пишу включити назад (все, що було відключено до моменту пропадання мережі) і подивитись чи зникне помилка (і буде мережа) .... бо при відключенні служб не повинно бути помилок типу 0x80004005

Дякую, кеп! Але

З вірогідністю 99% грішу на те, що відключив щось потрібне, але що саме - тепер не розберуся.

Себто, точно я не пригадую. Тому що читав описи всіх активних служб (а їх було кілька десятків), а що саме відключав - зараз не пригадую. Звісно, треба було записувати собі. Раніше так і робив.

Тепер розумієш, що твоя порада безглузда в цій ситуації?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...