zaHARE Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 11:12 #26 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 11:12 Випалена дощечка (як і сама "вижигалка") з привітанням на честь 8 березня ще до цих пір дома валяється Багато гарного згадалось тоже випалював помаленьку(доречі фанерка була дефіцитом),а дружбан лобзіком фігурки звірів вирізав.
adebt Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 06:28 #27 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 06:28 тоже випалював помаленьку(доречі фанерка була дефіцитом),а дружбан лобзіком фігурки звірів вирізав. Ага В самого теж лобзік був, полотна до нього були такий сцуко дефіцит, шо нунах, а в нездалих дитячих руках ламалися вони ой як швидко
difoto Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 06:46 #28 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 06:46 Большинство студентов, поступивших в университет в этом году, родились в 1990м! Тогда мы уже умели ходить, говорить, писать.... Они никогда не пели "белые розы, белые розы, беззащитны шипы". Для них, СПИД и безработица существовали всегда. Они никогда не играли в зарницу и не копили вкладыши от жвачки. Они даже не знают, что такое приставка Денди или Сега. Они никогда не видели дискеты 5 ?. CD появился, когда им только исполнился год и у них никогда не было катушки с песнями из " Бременских музыкантов". Они не представляют, какими раньше были телевизоры и как можно было их смотреть в черно-белом изображении, они даже не смогут объяснить, как люди обходились без пультов дистанционного управления. Возможно, что они никогда не видели "Кортик" или " Электроник" и даже не знают, кто такая Алиса Селезнева или Тимур. Им кажется, что проводной телефон это выдуманая штука из фантастических фильмов, а аудиокассета - декоративный аксессуар в стили ретро. Для них, колеса у роликов всегда были выравнены в одну линию, а Майкл Джексон всегда был белым. Так кто же эти люди, которые поступили в университет в этом году?..... ОНИ- это теперешняя молодежь!!!!!!Вот, несколько признаков нашего старения:1 Ты понимаешь вышеизложенный текст, улыбаешься и говоришь "Эххххх!....."2 Ты иногда занимаешься спортом и переполняешься от этого гордостью3 В твоем ночном столике есть лекарства от головной боли и болей в желудке4 Дети теперь обращаются к тебе на "вы"5 Тебе необходимо больше, чем одно утро, чтобы придти в себя после бессонной ночи (правда, правда)6 Твои друзья женятся7 После прочтения этого текста, ты решишь отправить его своим друзьям с пометкой, что им понравится.Ну, что, Старички? До встречи через 10 лет!
Саня Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 07:16 #29 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 07:16 у них никогда не было катушки с песнями из " Бременских музыкантов"Пам'ятаю, в селі пластинки слухали саме їхніми піснями. Весело було, особливо коли швидкість міняли :-).Для них, колеса у роликов всегда были выравнены в одну линиюІ це правда. Сам коліна збивав на тих роликах...
adebt Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 11:32 #30 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 11:32 difoto, перше, що я подумав коли почав читати твій пост, було: "Ееееех!!!" ностальгія мля... пам"ятаю перший ДУ до нашого чорнобілого телевізора -- це був я, якого батько посилав поклацати канали, а клацати його треба було з допомогою плоскогубців мля бо пластмасовий перемикач який зламався - фіг знайдеш зате потім хтось нам його виточив з латуні Скільки в мене було платівок з різним казками... ехххх! А магнітофон на бабінах - коли серед шуму, хрипу і трескоту було десь далеко чути голос Висоцького, Новікова чи групи "Ласковий май" На літніх канікулах такий кайф був подивитися "Гостья из будушего", "Кортик", "Дети капитана Гранта". "Елєктроніка" намагалися тоді не пропустити ні одної серії. Пам"ятаєте як варили в кіпятку мячики для настольного теніса, на який хтось необережно наступив? Вони після того ставали більш схожі на яйце А доска замість ракєткі, коли толпа пацанят бігала навколо стола в "вєртушку"... ехххххх... більше тут нічого не скажеш... як тоді було класно
Zheny@ Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 12:29 #31 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 12:29 Є в мене флешка (фллеш-відео) - зі схожим текстом що писав Діфото ... І мобільників не було - Звичайний телефон рідкість в квартирах - а субботники - а в кого коли двері в квартиу зачинялися еа всі замки (бувало прийдеш до друга відчиниш двері і гукаєш що ти прийшов.. ) - Діафільми рулять (не фото а відео) - ми купували плівку з мультиками (все було без звуку) а звук записували на магнітофон, ще й треба було вибрати в програмі телепередач коли ті мультики йдуть щоб записати звук. - дискети 5" - зараз колега їх використовує як карман для переносу ДВД-РВ - ми грали в "квача" - ми грали в "зомбі" на будівельних майданчиках - ми не знали що таке Cannabis - ми пили молочний коктейль та ходили на морозиво в "Буратіно" та "Мальвіну" .. Ех......
fantazy Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 15:03 #32 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 15:03 Большинство студентов, поступивших в университет в этом году, родились в 1990м! Тогда мы уже умели ходить, говорить, писать.... Они никогда не пели "белые розы, белые розы, беззащитны шипы". Для них, СПИД и безработица существовали всегда. Они никогда не играли в зарницу и не копили вкладыши от жвачки. Они даже не знают, что такое приставка Денди или Сега. Они никогда не видели дискеты 5 ?. CD появился, когда им только исполнился год и у них никогда не было катушки с песнями из " Бременских музыкантов". Они не представляют, какими раньше были телевизоры и как можно было их смотреть в черно-белом изображении, они даже не смогут объяснить, как люди обходились без пультов дистанционного управления. Возможно, что они никогда не видели "Кортик" или " Электроник" и даже не знают, кто такая Алиса Селезнева или Тимур. Им кажется, что проводной телефон это выдуманая штука из фантастических фильмов, а аудиокассета - декоративный аксессуар в стили ретро. Для них, колеса у роликов всегда были выравнены в одну линию, а Майкл Джексон всегда был белым. Так кто же эти люди, которые поступили в университет в этом году?..... ОНИ- это теперешняя молодежь!!!!!!Вот, несколько признаков нашего старения: 1 Ты понимаешь вышеизложенный текст, улыбаешься и говоришь "Эххххх!....." 2 Ты иногда занимаешься спортом и переполняешься от этого гордостью 3 В твоем ночном столике есть лекарства от головной боли и болей в желудке 4 Дети теперь обращаются к тебе на "вы" 5 Тебе необходимо больше, чем одно утро, чтобы придти в себя после бессонной ночи (правда, правда) 6 Твои друзья женятся 7 После прочтения этого текста, ты решишь отправить его своим друзьям с пометкой, что им понравится. Ну, что, Старички? До встречи через 10 лет! паходу ти не сам це писав... але все одно! багато тут неправди... і на бамбінах музику слухав я! і сам десь до років 13 на аудіо касетах слухав! і збирав колись фантікі і телевізор був чорно-білий! і телефон проводний... ще в баби такій.. шо тут странного ? а я з 1990-го року
lu4nik Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 18:52 #33 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 18:52 Да ну Діфото, неправда це. Я хоч і з 89-го а не 90-го (різниці практично немає) але більшість з перечисленого довелось спробувати на власній шкурі . Чи то може я один такий? Так що може і не старієте ще? ;-)
kudrom Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:40 #35 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:40 Та ладно, зараз теж непогано Просто люди були добрішими, чи що....
Саня Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:44 #36 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:44 паходу ти не сам це писав...але все одно! багато тут неправди... і на бамбінах музику слухав я! і сам десь до років 13 на аудіо касетах слухав! і збирав колись фантікі і телевізор був чорно-білий! і телефон проводний... ще в баби такій.. шо тут странного ? а я з 1990-го року Так ми ще й в школу встигали ходити. І вчилися навіть інколи. Переважна більшість принаймі пише більш-менш грамотно. Помилки, звісно, у всіх бувають, але ж не така повна безграмотність :-( Те, що ви лише бачили, було частиною нашого життя. Невід'ємною частиною. Зараз про це просто приємно згадати.
difoto Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:50 #37 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:50 вот про образование и правописание я бы еще написал.. ага..як на рідній, Лесі Українки , лелечій мові, що бринить, немов струмок... так и по-русски, без ошибок, как и научила меня, спасибо ей большое, родная учительница Тамара Николаевна. И в восемнадцать лет я стихи писал без единой ошибки ни в синтаксисе, ни в пунктуации(сейчас я сомневаюсь, что данные понятия известны не то, что школьникам).
Zheny@ Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:17 #38 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:17 Зараз неофіційно Олбанський ввели для тих, хто не хоче, не вміє, і ніколи не навчиться розмовляти та писати грамотно. (більш-менш....) А , ще, забув... колись замість приставок та ігор контуперних - були такі штуки - книжки їх називали.. і ми їх читали .. я в 3-5 класі перечитав усю фантастику у шкільній бібліотеці - включаючи Айзека Азімова (якщо хто знає про що я)
difoto Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:30 #39 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:30 а я сегодня как раз родителей просил найти в библиотеке "занимательную физику" Перельмана и книгу по термодинамике, написанную в увлекательном стиле ЗЫ а Азимова я штойта неоч.... я вырезал из "Техники Молодежи" роман Урсулы Ле Гуин "Планета Роканнона" , а также .... эээ... много чего вырезАл. *руки замерли над клавиатурой* ... ..... .. . ...... . .. мое поколение не убивало за мобильник... тогда их не было.
Andruha_gpz28 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:32 #40 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:32 А давайте ще згадаємо радянські велосипеди. України, Мінськи, Туристи, Орльонки, Школьніки, Зайчики, Салюти, біміікс Десна..... А ще було чудо з рульом від харлея "Еврика" ! То вам не бергамонт сталіон ! Але радості вони приносили не менше.
Zheny@ Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:34 #41 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:34 Саме так - не вбивало ні за яких обставин - а тут за стобакчовий телефон - розкромсають башку на британський прапор...
Andruha_gpz28 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:39 #42 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 20:39 Саме так - не вбивало ні за яких обставин - а тут за стобакчовий телефон - розкромсають башку на британський прапор... А можуть і просто так. Гопніки - то дуже небезпечні істоти.
mix_forever Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 21:09 #43 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 21:09 Эхх... Бобинники... новогодние огоньки записанные с телевизора... Потом, гораздо позже, первый комп, который подрубался к телику заместо дисплея и касетник заместо накопителя... и такой приятный и ненавистный звук загружаемой с него программы в ночи... Блин... соко раз мне влетало за то, что недавал спать свои "Львов ПК-01"...
Zheny@ Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 04:55 #44 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 04:55 Львів -то Супер!!! він був КОЛЬОРОВИЙ...а от БК-001 .. Ігри з магнітофону Lode Runner , Race, Tetris, Land, Zoom, Diversant .....Бейсік ... " 10. Print "privet" 20. goto 10 "
adebt Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 08:37 #45 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 08:37 Як згадаю свій перший комп, то плакати хочеться від ностальгії Пошук-1... Ну от як пояснити зараз дітворі, що замість ЖК-дисплею комп підрубався до телевізора Електрон? Що сама машина складалася з клавіатури, в яку монтувалася ОЗУ, блока живлення, який за розміром був більше теперішніх ББЖ та магнітофона (а потім дисковода на 5" ) А перша мова програмування? Рідний Бейсік, який і вплинув на мою майбутню професію... еех А пам"ятаєте, як на новий рік треба було до 4-5 ранку сидіти, щоб побачити концерт з закордонними виконавцями Europe і їх хіт всіх часів "The Final Countdown" , Boney M та Modern Talking, які тоді ще співали в живу
Shura Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 08:41 #46 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 08:41 Modern Talking вживую?
adebt Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 10:03 #47 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 10:03 "вживую" відносилося до всіх перечислених, а не тільки до останніх
Shura Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 10:40 #48 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 10:40 все 3 коллектива были "фанерными" а уж на ТВ - тем более под фанеру все корячились
adebt Опубліковано 19 Жовтня, 2007 в 06:08 #49 Опубліковано 19 Жовтня, 2007 в 06:08 А ну і хрєн з ним Всеодно тоді було прикольно
Zheny@ Опубліковано 19 Жовтня, 2007 в 13:26 #50 Опубліковано 19 Жовтня, 2007 в 13:26 те про що говрив сподобається всім дописувачам.. гарантовано...childhood.swf
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.