Перейти до змісту

Терміново шукаю майстра для заміни 1 батареї опалення

iriuss

Рекомендовані повідомлення

Терміново шукаю толкового майстра для заміни 1 чавунної батареї опалення на сучасну, яка вже навіть куплена. Вже 3-й майстер зривається ЗАВТРА-ЗАВТРАками годує. Р-н 33го (за Соло). Потрібно "на вчора". 0954038882.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що на даний час Вам краще напряму домовлятися з сантехніками з ЖЕКу, бо в деяких будинках на 33 сьогодні вже заповнювали опалювальні системи водою. Якщо моя думка правильна, то потрібно буде зливати воду, а краще за жеківських сантехніків ніхто не знає де який кран закрити-відкрити, який тримає-не тримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iriuss, написав в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитайте

050 76 23 956

Звати Микола.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що на даний час Вам краще напряму домовлятися з сантехніками з ЖЕКу, бо в деяких будинках на 33 сьогодні вже заповнювали опалювальні системи водою. Якщо моя думка правильна, то потрібно буде зливати воду, а краще за жеківських сантехніків ніхто не знає де який кран закрити-відкрити, який тримає-не тримає.

Ви дуже і дуже помиляєтесь!

зайдіть в любий жек та скажіть їм за опалення! у відповідь отримаєте - "ми опаленням та гарячою водою не займаємось, звертайтесь в ДКП Луцьктепло"

і частково будуть праві, на сьогоднішній день Луцьктепло обслуговує(не плутати з "тримає на балансі") системи опалення та гарячої води в будинках, ЖЕКі обслуговували - це все пару років назад, а зараз якщо чують слово опалення чи гаряча вода навіть і говорити не хочуть!

тому рекомендую звернутись в ДКП Луцьктепло т. 727290, там працівники зроблять все правильно, перекриють стояк опалення(якщо звичайно в підвалі перекривається), якщо ні то подачу теплоносія на вводі в підїзд чи будинок, скинуть воду та й замінять прилад опалення!

Ще про те в чому ЖЕК не правий, вони Житлово комунальні підприємства, тримають на балансі повністю будинки в місті і в тому числі внутрішньобудинкові системи опалення та гарячої води, просто вони їх не обслуговують(а точніше обслуговують тільки в великих обсягах, замінити великий кусок труби, теплоізоляцію труб і т. д.), але роботи вони проводити мають право, просто тепер прикриваються Луцьктепло, легше скинути на когось роботу(тим паче що згідно правил то ми маємо робити)

Але діло в тому що навіть массові роботи - тещо вони мають робити - вони не роблять, кажуть ніби нема коштів, матеріалу, часу і т .д.

так що в ЖЕК не стоїть звертатись, краще в Луцьктепло, вони правильно зроблять, або підкажуть як правильно зробити, з жеком були випадки(досить навіть часто), і з звичайними (лівими) майстрами(покликав друга щоб зробив) коли коли вони робили халяву, брали за то гроші, а потім садили по опаленню стояки а то й підїзд цілий!

ну взагальному, робіть висновки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую усім за відповіді, майстра на вечір знайдено, тепер лише чекаємо щоб воду в систему до того часу не подали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще вчора на 40 вода пішла, оголошення на підїздах пише що 18

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогоднішній день Луцьктепло обслуговує(не плутати з "тримає на балансі") системи опалення та гарячої води в будинках, ЖЕКі обслуговували - це все пару років назад

Сперечатись не буду, можливо так і є, у минулому році на 40-му знайомому потрібно було зробити те ж саме що ТС, то зробили слюсарі з ЖЕКу, доволі адекватні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще вчора на 40 вода пішла, оголошення на підїздах пише що 18

на котельні карбишева, зламався один з котлів, вчора до кінця дня його ніби як починили, але запускати, регулювати і т.д. подачу гарячої води на бойлерних та котельнях 33 та 40-го кварталів будуть сьогодні на протязі дня тому не у всіх зразу буде вода

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...