difoto Опубліковано 8 Березня, 2006 в 21:29 #1 Опубліковано 8 Березня, 2006 в 21:29 Акції на підключення--------------------------------------------------------------------------------З 1 березня 2006 року UMC на постійній основі вводить три нових пакети для підключення на контрактній основі: UMC 30 хвилин Новий, UMC 60 хвилин Новий, UMC 120 хвилин Новий, а також новий пакет UMC Мережа. Основна перевага нових пакетів UMC 30 хвилин Новий, UMC 60 хвилин Новий, UMC 120 хвилин Новий –відсутність плати за з'єднання .......в рамках пакетних хвилин. А невикористані хвилини переносяться на наступний місяць. Найголовніше те, що чим більше хвилин у пакеті, тим вони дешевше.У пакеті UMC Мережа встановлюється нульовий тариф після першої хвилини кожного дзвінка в мережі UMC. І вперше всім абонентам ДЖИНС можна буде дзвонити по внутрішньомережевих тарифах.Урра !ЮМСи отменяет плату за соединение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Адміністратори kmd Опубліковано 9 Березня, 2006 в 07:26 Адміністратори #3 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 07:26 Це тільки ілюзія. Меркетинговий хід. тільки у нових пакетах на які можна перейти через додаткову угоду )? І тільки в межах пакетних вилин? У ЮМС прекрасні меркетологи і економісти.
Matfak Опубліковано 9 Березня, 2006 в 07:35 #4 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 07:35 цікаво а для СІМ-СІМ коли плату за з'єднання відмінять???
Zevs_Isver Опубліковано 9 Березня, 2006 в 08:13 #5 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 08:13 по поводу "відсутність плати за з'єднання .......в рамках пакетних хвилин"а помоему так и было у УМС давно, очень давно
difoto Опубліковано 9 Березня, 2006 в 08:30 Автор #6 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 08:30 Я пользую ЮМС с первого дня ввода стандарта GSM, плата за соединение была всегда...
Ken Опубліковано 9 Березня, 2006 в 09:21 #7 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 09:21 Гон, задрали уже, операторы хреновы....
Valentin Опубліковано 9 Березня, 2006 в 09:32 #8 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 09:32 С первых дней GSM занимаюсь мобильной связью. Так вот, все акции и нововведения дел рук умного математика, а те кто ведутся то это лохотрон.Если не было никакой связи можно покупать, а вот специально переходить с одного на другоесмысла нет, будешь платить столько же, если не больше.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Березня, 2006 в 10:14 #9 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 10:14 Я пользую ЮМС с первого дня ввода стандарта GSM, плата за соединение была всегда...не скажу на 100% (пока не найду бумажные рекламки) но в КОРПОРАТИВНЫХ пакетах, кажись, небыло платы за соединение в пределах пакетных минут
Black Опубліковано 9 Березня, 2006 в 14:56 #10 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 14:56 Фігня це все. Такі пакети вже були неодноразово (без плати за зєднання в рамках пакетних хвилин). Наших операторів поки примусово законами не заставиш щось зробити, то нічого не буде (згадайте плату за вхідні дзвінки). Раніше коли на УМЗ були безкоштовні 5/4/2 сек, то цю плату за зєднання можна було б чимось пояснити, а зараз не зрозуміло за що платиться. Такі маразми як плата за вхідні і за зєднання могли придумати тільки тут. P.S. Ще класна тєма - податок з користоувачів мобільного звязку - 7,5% в пенсійний фонд. Це просто смішно... На основі чого його придумали цікаво.
Адміністратори kmd Опубліковано 9 Березня, 2006 в 19:19 Адміністратори #11 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 19:19 С первых дней GSM занимаюсь мобильной связью. Так вот, все акции и нововведения дел рук умного математика, а те кто ведутся то это лохотрон. Если не было никакой связи можно покупать, а вот специально переходить с одного на другое смысла нет, будешь платить столько же, если не больше. Да ту т ты прав если нормально анализировать пакеты то лутше sim-sim юбилейный по некоторых параметрах и дешевле будет А новые тарифы ето точно лохотрон. Темболее зачем терять номер.? И мне выгодно удешевлять старые пкеты. Им выгодно сделать новые и чтоб их купили!!!
MANJAK11 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 22:36 #12 Опубліковано 9 Березня, 2006 в 22:36 нвш народ любить халяву ,от на це і розраховані такі *маркетингові* ходи ((
difoto Опубліковано 10 Березня, 2006 в 15:04 Автор #13 Опубліковано 10 Березня, 2006 в 15:04 Я пользую ЮМС с первого дня ввода стандарта GSM, плата за соединение была всегда...не скажу на 100% (пока не найду бумажные рекламки) но в КОРПОРАТИВНЫХ пакетах, кажись, небыло платы за соединение в пределах пакетных минутНе знаю, как юмси, но у КС даже в корпорации была плата.вспоминаю историю: водила с телефоном, который в корпорации КС говорит: погоди пару минут, я перекресток переезжаю.... ложит трубу на сидушку, поворачивает, и опять говорит..... потому как минута в корпорации-10 коп. , а соединение-27!
Plum Опубліковано 11 Березня, 2006 в 08:14 #14 Опубліковано 11 Березня, 2006 в 08:14 Я пользую ЮМС с первого дня ввода стандарта GSM, плата за соединение была всегда... Не зовсім правда. Я також користуюсь SIM-SIM (був період експериментів і з контрактом) з першого дня функціонування GSM в Луцьку. Так от -- спочатку не було плати за з'єднання, просто відразу бралась плата за перших 30 секнд розмови, а з 31-ї була посекундна тарифікація. Плюс до того не тарифікувались перші 4 секунди розмови, а не 2 як зараз. Але були унікали, котрі за пів року користування номером витрачали всього гривень 10 з рахунку (і то через помилкове з'єднання з WAP через польського оператора, правда, ThinkMaster? ), а все інше встигали сказати за 4 секунди. Якщо не встигали -- дзвонили ще раз і т.д.
Zeuss Опубліковано 11 Березня, 2006 в 09:47 #15 Опубліковано 11 Березня, 2006 в 09:47 Безлимитный форева. Нету нет и не будет платы за соединение.
difoto Опубліковано 11 Березня, 2006 в 14:06 Автор #16 Опубліковано 11 Березня, 2006 в 14:06 Безлимитный форева. Нету нет и не будет платы за соединение. в киевстаре есть.... а ЮМСи безлимитный "старый", как у меня, ваще нет никаких ограничений, самый лучший пакет , а так ЮМСишные все контракты-разведение лохов в крупном размере! ИМХО
Plum Опубліковано 11 Березня, 2006 в 21:51 #17 Опубліковано 11 Березня, 2006 в 21:51 мені безлімітний не потрібен, поскільки на SIM-SIM реально наговорюю близько 250-300 грн в місяць, не більше. То навіщо платити більше?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.