Перейти до змісту

Свині- кур’єри


Voland95

Рекомендовані повідомлення

На Івано-Франківщині розводять свиней-кур’єрів

На свинофермі у селі Маріямпіль Галицького району Івано-Франківської області фермерам вдалось вивести унікальний вид свиней-кур’єрів.

Як розповідає місцевий “Прикарпатський Галичанин”, на відміну від своїх колег поштових-голубів, свині-кур’єри не тільки можуть доставляти пошту, а й здатні перевозити вантажі до 10 кілограм на відстань до 20 кілометрів.

Вихованцями маріямпільскої ферми вже зацікавились ряд вітчизняних інтернет-магазинів, адже використання свиней замість звичайних кур’єрів дозволяє не тільки пришвидшити доставку товарів до покупців, але і суттєво здешевити її вартість. Також доставка свинями-кур’єрами є набагато безпечнішою, адже пакунок розташовується у спеціальному броньованому ранці на спині свині і відкрити його можна лише з допомогою ПІН-коду, який відомий лише отримувачу.

Як повідомило джерело у керівництві фермою, після публікації у “Прикарпатському Галичанині” на ферму навідались представники СБУ. Офіційна версія візиту силовиків: перевірка можливості використання свиней-кур’єрів для здійснення терористичних актів, але самі фермери вважають це рейдерською спробою захопити унікальний бізнес-стартап, що стрімко завойовує ринок.

Також, наразі невідомою залишається думка Міжнародної Асоціації Захисту Тварин стосовно використання свиней для подібних робіт.

Ярослав Львівський, спеціально для сайту Репортажист.

Загнеться бізнес - з"їдять кур"єрів :0111:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось перший раз попав на сайт репортажиста?

Ні, хтось хотів додати посмішок у цей похмурий день

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шах и мат, Укрпошта!

А також, "Нова Пошта", "Нічний Експрес", "Гюнсел" та "Делівері"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також доставка свинями-кур’єрами є набагато безпечнішою, адже пакунок розташовується у спеціальному броньованому ранці на спині свині і відкрити його можна лише з допомогою ПІН-коду, який відомий лише отримувачу.

дійсно безпечно, бо якщо свиню викрадуть, то навіть при загрозі бути зарізаною та засмаженою, вона аж ніяк не розповість викрадачам ПІН-коду від ранця. Головна небезпека заключається в тому, що свинка по дорозі може знайти добрячу купу гно болота і тоді посилка буде не в належному стані доставлена адресату. а відшкодування збитків точно буде у вигляді сала, бочка та м"яса поганого працівника. непогана мотивація

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитавши заголовок думав щось комусь не привіз кур'єр і він свиня

І я так само подумала)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот Вам і безкоштовні перевезення посилок з Китая ... які часто не доходять... :_33:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"вот бывает ты везёшь курьером, а бывает – курьер везёт тебя"

Wo0X4.jpg

:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...