Перейти до змісту

Заправка "УКР ПЕТРОЛЬ"

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сегодня утром заехав на вышеуказанную АЗС , которая на Львовской возле Кромберга попросил заправить полный баллон газа .

Что успешно и сделали , после этого я протянул в кассу платежную банковскую карту , на что получил ответ с хамовитой ноткой "Газ тількі за готівку".

Я начал объяснять данной хамовитой особе ,что если на кассе есть логотипы платежных систем виза или мастер то они обязаны принять к оплате данную карту .

И тут получаю ответ в довольно резкой форме "Це ви зобов"язані мені повідомити що у вас немає готівки "

Минут двадцать длилось препирательство и хамство к которому подключились заправщик и еще два персонажа .

В итоге после 20-ти минутной баталии кассир все-таки брякнула передо мной платежным терминалом и я успешно рассчитался .

Результат;

1,После звонка на горячую линию укрпетроль передо мной извинился их представитель.

2,После звонка на горячую линию банка сонная девочка сказала что у них были проблемы с терминалом (странно почему после конфликта проблема внезапно решилась?).

Вопрос в чем?

1,Налички у меня действительно было ровно на пачку сигарет.

2,А во вторых возникли подозрения что деньги за топливо они хотели сразу же поделить, соответственно топливо было "левым",то есть его кому-то не долили .

Итог : УКР ПЕТРОЛЬ - Давай до свидания!

Опубліковано

2,А во вторых возникли подозрения что деньги за топливо они хотели сразу же поделить, соответственно топливо было "левым",то есть его кому-то не долили .

Так само робили на газ/заправці що на рівненській за лукойлом, коли там була ще не БРСМ, коли стала БРСМ не знаю, але якщо працюють ті самі оперетори, то думаю так само і роблять!

Опубліковано

Сам працюю на заправці WOG оператором, не долити комусь такого не буває, тому що за це можуть бути великі проблеми. До того ж покупець дивиться на табло! Якщо йому не долили то він прийде і скаже ...У нас такого не буває , а нарахунок Петроль не вкурсі:)

Опубліковано

Сам працюю на заправці WOG оператором, не долити комусь такого не буває, тому що за це можуть бути великі проблеми. До того ж покупець дивиться на табло! Якщо йому не долили то він прийде і скаже ...У нас такого не буває , а нарахунок Петроль не вкурсі :)

Та ну, буває таке))) Особливо коли фури заправляєте на 500-600 л. Недолив 30-40 л "в парядкє вєщєй"

Опубліковано

Не знаю. Я думаю цифри знають всі які на лічильнику, кожен бачить на скільки його заправили. хіба що вже під градусом;)

І після заправки він приходить забирає чек де все прикрасно написано))

Опубліковано

В нас обов'язково тірщикі заправляються по карточках після заправки приходять по чек. У нас на заправці все строго не знаю як там у всіх, говорити не буду я росказав про WOG

Опубліковано

mers, підкажіть чому на заправках WOG, коли заправляю повний балон газу завжди заправщик запитує, чи буду я розраховуватися готівкою, а коли заправляюсь 20 л ніхто не запитує про готівку?

Опубліковано

mers, підкажіть чому на заправках WOG, коли заправляю повний балон газу завжди заправщик запитує, чи буду я розраховуватися готівкою, а коли заправляюсь 20 л ніхто не запитує про готівку?

Тому що 20 л це не велика кількість, і я не заправщик я оператор моя справа включити взяти гртівку або карточку все і видати чек це моя робота

Опубліковано

Не думаю що паливо було "ліве", скоріш за все хотіли "обналічити" талон чи картку. Не думаю що вони щось "мутили" з газовою апаратурою, хоча якщо каса "дирява" і контроль фіговий, то все можливо.

mers, багато ще чого ти не знаєш ;)

dracepupa, такою фігньою можуть страдати на будь-яких заправках, зазвичай дзвінок на гарячу лінію швидко ставить їх на місце, якщо звісно вона є на даній мережі заправок і вони хоч трохи дорожать клієнтом.

Опубліковано

на лукойлі на Дубнівський коли заправляєшся на 50 грн, то виходить так.

50/10,99=4,54 л. Без знижки це 50,68 грн, а зі знижкою 49,9. Так от здачу 10 копійок не дають.

Опубліковано

Та ну, буває таке))) Особливо коли фури заправляєте на 500-600 л. Недолив 30-40 л "в парядкє вєщєй"

Був свідком такого?

Так, був, неодноразово (правда останні рази таке було не в Луцьку). "Мутять" на колонках з товстими шлангами для заправки фур.

mers, і на ваших заправках таке бувало. Була історія, коли цілу зміну звільнили за таке в Луцьку. Не знаю як зараз, можливо виправились.

Опубліковано

Так, був, неодноразово (правда останні рази таке було не в Луцьку). "Мутять" на колонках з товстими шлангами для заправки фур.

mers, і на ваших заправках таке бувало. Була історія, коли цілу зміну звільнили за таке в Луцьку. Не знаю як зараз, можливо виправились.

Це колонка "правильно" відрегульована

Опубліковано

Дивився "Агенти впливу" НТН тему про заправки "Развод на АЗС", то там взагалі згадуються чіпи, встроені в пістолет, які управляються через ПК/ноутбук по блутуз чи радіо, тобто міняється кількість наливу палива дуже оперативно (якщо я правильно зрозумів, звісно)...

Опубліковано

Дивився "Агенти впливу" НТН тему про заправки "Развод на АЗС", то там взагалі згадуються чіпи, встроені в пістолет, які управляються через ПК/ноутбук по блутуз чи радіо, тобто міняється кількість наливу палива дуже оперативно (якщо я правильно зрозумів, звісно)...

та який развод...

кожен бачить на скільки його заправили

ще й

після заправки він приходить забирає чек де все прикрасно написано))

Якщо серйозно, то завжди бісить, коли тебе намагаються надурити.

На великих обсягах пального відсутність 10 літрів ніхто б не помітив. Але це ж всього 100 грн в кишеню, треба рубати капусту по-дорослому.

Опубліковано

я не в Луцьку на WOG, і не знаю як було там колись, но в період моєї роботи нічого пока не траплялось!

Опубліковано

А я про це читав. ДІйсно, зараз на кожній заправці має бути мірна тара (наприклад спеціальне відро з мітками). Його мають видавати за вимогою клієнта. І ще дехто заправлює в каністру. Якби не ці чіпи їх давно вже б зловили "на гарячому".

Моя порада: щоб вас не дурили на асз заправляйтесь або в каністру, або повний бак. В деяких каністрах є мітки, а якщо в бак 60 л зал'є 65л палива тут теж можна висувати притензію. У такому разі шансів у них недолити меньше.

Опубліковано

ДІйсно, зараз на кожній заправці має бути мірна тара (наприклад спеціальне відро з мітками). Його мають видавати за вимогою клієнта.

Ось такий мірник - 20 л., похибка, якщо не помиляюсь повинна бути +/- 50 мл.

bpjDW.th.jpg

Опубліковано

ДІйсно, зараз на кожній заправці має бути мірна тара (наприклад спеціальне відро з мітками). Його мають видавати за вимогою клієнта.

Ось такий мірник - 20 л., похибка, якщо не помиляюсь повинна бути +/- 50 мл.

bpjDW.th.jpg

Хорошая Хреновина данное мерное ведро .

Но есть одно НО!

Как проконтролировать количество газа заправляемого???

Опубліковано

Сегодня утром заехав на вышеуказанную АЗС , которая на Львовской возле Кромберга попросил заправить полный баллон газа .

Что успешно и сделали , после этого я протянул в кассу платежную банковскую карту , на что получил ответ с хамовитой ноткой "Газ тількі за готівку".

Я начал объяснять данной хамовитой особе ,что если на кассе есть логотипы платежных систем виза или мастер то они обязаны принять к оплате данную карту .

И тут получаю ответ в довольно резкой форме "Це ви зобов"язані мені повідомити що у вас немає готівки "

Минут двадцать длилось препирательство и хамство к которому подключились заправщик и еще два персонажа .

В итоге после 20-ти минутной баталии кассир все-таки брякнула передо мной платежным терминалом и я успешно рассчитался .

Результат;

1,После звонка на горячую линию укрпетроль передо мной извинился их представитель.

2,После звонка на горячую линию банка сонная девочка сказала что у них были проблемы с терминалом (странно почему после конфликта проблема внезапно решилась?).

Вопрос в чем?

на якій заправці ти заправлявся раніше?

Опубліковано

Хе хе.

Прочитав і ледве не заплакав )))

Почнемо цю історію з іншого боку.

Деякілька тижнів тому заїхав на Белоіл на Рівненській. Мені в люб'язній формі запропонували заправитися на круглу суму (100 грн), на що я відповів, що так не вийде тому, що в мене карточка знижки. Після цих слів пика оператора стала дуже кислою. Захотілося його добити і я добавив, що розрахуюся кредиткою, а не готівкою. Після цього він геть скис і почав щось молоти про ліміт безготівкових операцій (300 грн). Заправлятися я не став і поїхав на іншу АЗС.

Як не парадоксально на наступний день до мене зателефонував один знайомий, який запропонував заправитися на шару на тій же АЗС. Я відмовився, а він все розхвалював як він смачно намахує лохів операторів, які в свою чергу намахують інших. Суть зводилась в тому, що він не тільки купував в них надлишок пального по зниженій ціні, а й запевнив їх, що балон в нього на 35 літрів, хоча в нього 50 літровий, а заправляли звісно до повного.

До чого це все тут?

А до того, що ця хохляцька натура - ТС. І чого ж це він туди тепірО не їздить, га? ))

Опубліковано

Результат;

Вопрос в чем?

на якій заправці ти заправлявся раніше?

ВОГ возле Тойоты

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...