Перейти до змісту

Правда, чи "наколка"?

Doctor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недавно побачив в продажі "Нейтралізатор торсіонного поля" для моб. телефонів, а також і для компів, СВЧ-печей, тощо

Детальна інформація є на http://spinor.kiev.ua/

Чи то просто дурять "нашого брата", чи й справді в цьому щось є.

Мені чомусь мало віриться, що проста голограма, приклеєна до мобілки, може якось на щось впливати.

Цікаво що і хто думає з цього приводу.

Дякую.

Опубліковано

Але ж все таки цим займався не один інститут.

Крім того є підтвердження працездатності цього винаходу.

І ніби то виглядає все правдиво.

Але чи то наука так далеко зайшла вперед, чи... просто видає, що вона так далеко зайшла :excl:

Опубліковано

что такое "эффект плацебо" надеюсь знаешь? причем есть теория, что лечебный эффект прямо пропорционально зависит о суммы уплаченной за "волшебную таблетку" :excl:

Опубліковано

Вот-вот!

ХЕРбалайф тоже проходил неоднократные исследования и подтверждения своей уникальности и незаменимости!!! :excl:

Опубліковано

отмотаем на 30-50-100 лет назад..

кто знал что такое радиация? ни вкуса, ни запаха, и если не злоупотреблять - поплохеет не сразу...

даже те кто изучал это всё работали безо взяких защит (грузили уран лопатой и т.д.)

а сейчас... любая бабка знает что такое радиационный фон, и имеет дозиметр под подушкой...

так что, возможно, через Хцать лет что то похожее будет с торсионными полями.....

вывод: есди можеш потратить 100$(такая цена раньше была, сейчас незнаю сколько) без ущерба бюджета - токупай

Опубліковано

Думаю, еслиб зевс имел 100 уей, он бы купил...

а я бы -нет, даже имея миллион..

дело в здравом смысле и в отсутствии паранойи.....

а если пройти по сцылке, все станет абсолютно понятным.....

полей таких нет в природе, а если даже есть, то я пойду к ворожке, потому как она про них расскажет больше...

Опубліковано

На рахунок ефекту плацебо згоден. Але в цьому випадку наводять докази не тільки суб"єктивні, але й об"єктивні.

Існує прилад (ИГА-1), який позволяє вимірювати ті самі ж торсіонні поля, і яким проводилися заміри до і після використання захисту.

Хоча...

Торсіонні поля ще дуже мало вивчені, і це все може бути лише теорією, а покази приладу можуть спотворюватися просто через недосконалість самого приладу (а може він не торсіонні поля вимірює, а щось інше).

Ніхто ж не може точно доказати, що ці поля нейтралізуються, чи змінюють направленість.

До того ж хто дає гарантію, що ці ж самі поля, після впливу на них, не переходять в більш небезпечну для здоров"я форму і т.п.

Наскільки мені відомо з курсу фізики: "Ніщо не виникає ні з чого, і ніщо не зникає безслідно. Просто енергія перетворюється з одного виду в інший."

Отже й торсіонні поля нікуди не діваються.

Питання звичайно спірне.

Опубліковано

УАУ! Дохтур(звиняйте за фамильярность ), более лаконичного и научно обоснованного объяснения парадокса трудно придумать!!!!

Так что +18 к рейтингу!

Опубліковано

Виходить, що сам питання задав, сам і відповів :)

І все ж питання так і залишається відкритим.

А може хтось докаже :)

Опубліковано
Виходить, що сам питання задав, сам і відповів :)

І все ж питання так і залишається відкритим.

А може хтось докаже :)

сагласен с Зевсом....

вопрос закрыт.....

ни один из нас не имеет достаточной компетенции для ответов...

Опубліковано

Тикніть мене носом в реальний підручник в якому про торсіонні поля хоч щось написано. А до того буду вважати шарлатанством.

Це ж треба, на чистому місці стільки всього навигадувати...

Опубліковано

я працюю в одній веселій державній канторі, :)

так вот у нас на всі нащі управління по вісій україні для кожного працівника закупили "ГЕНЕРАТОРИ ЛІВОСТОРОННЬОГО (!!!!!!) ТОРСІОННОГО ПОЛЯ", якщо не помиляюсь по 140 грн за штуку !

ми колись один розковиряли: пласмасова коробочка залита силіконом

О КАК!!!! :)

Опубліковано

2 Doctor:

присоединяюсь к последнему абзацу -- если поля все-таки существуют, то пост-эффекты могут быть вредны как человека, так и для окружающих. и не факт, что вред проявится сразу

Опубліковано

IMHO, бред все это,типа циркониевых браслетов. Вред конечно есть от всего (солнечная радиация, природное радиационное излучение гранита(щебня), огромное вредное влияние вредных людей, е/м излучение мобильников, вредная среда, некачественная пища,... и т.д.), но если от всего экранироваться (за такую цену), то... и почему именно такое внимание именно к торсионным полям?

Даже не разбираясь что это такое, на основе школьного курса физики можно зделать вывод - маленькая наклейка НЕ МОЖЕТ нейтрализовать вредное излучение ВСЕГО бытового прибора, разве что со всех сторон обклеить ^_^.

А деньги на ветер - ИМХО, преступление против себя...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не знаю що це за іграшка, але коли проводилась остання радіотрансляція (1986р!!!) за допомогою торсіонних полів вилізло багато ..... потонув адмірал нахімов ..... рванув чорнобиль .......

І взагалі не треба пхати "немиті" руки куди не слід, а то може підзатильників надавати :blink:

Опубліковано

а тебе не кажется что очень просто безалаберность людей слить на какие-то торсионные поля? :) не спорю, многие природные факторы имеют на человека как положительное, так и отрицательное влияние, например цикл приливов-отливов и солнечная активность, но решающим фактором все равно остается человек

Опубліковано

Хто може сказати хоч щось про шкідливість торсіонних полів???

Киньте лінк, якщо маєте.:)

Взагалі на людський організм шкідливо впливають будь-які випромінювання, при умові великої інтенсивності.

Так чому такий ажіотаж???

Ми ж не ховаємося від магнітних полів і від електричних. Працюємо біля потужних магнітів, електродвигунів і т.д. :/

Опубліковано

Дайте сцилку плз. також на інфу по теорії торсіонних полів, з формулами та виведеннями з класичної теорії, або ж з обгрунтованими поправками до неї. Якщо ж доведеної експериментально теорії не існує, то це всього навсього гіпотеза.

Зі: краще б зробили прилад для відлякування барабашок та гремлінів, може тачка менше віснути буде :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...