Перейти до змісту

Неділька

Dr.Martenz

Рекомендовані повідомлення

такі треба туди доїхати, і то непеременно по лісам, енд насінг кент стоп ас

так шо добре взувайтесь, одівайтесь і в путь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dr.Martenzzz

Скіко це км?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало не покажецца ! Особливо, якщо непеременно по лісам. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де і настільки збираємся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так як того і питаю "Скіко км?", щоб хоч якось розраховувати свої сили... (і їхати чи нє, в результаті :().

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так як того і питаю "Скіко км?", щоб хоч якось розраховувати свої сили... (і їхати чи нє, в результаті :D).

І не питай, км - досить. Тобі буде не покайфу. Але точно збереться група (і скоріше це буде більшість), яка не поїде саме на Цумань, а десь так троха не доїде. Там по тій трасі є де звернути, щоб відпочити гарно. Виєдемо разом, а там побачим. Де хто пропонує повторити КК у Гараджі (ще такий варіант, і по тій ж рівненській трасі ;) )

Ти готуйся, їдь і нічого не бійся ;) , ми з тобою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йа за КК!

адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца...

романтика нах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йа за КК!

адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца...

романтика нах!

если Gismeteo не врет, грязи и романтики будет побольше, чем в прошлый раз ! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хмм... Если офф-роад и сильно по грязи, то я, мабуть, ПАСС... :(

Разве шо по трассе паралельно прокачусь (если сильно лить не будет) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йа за КК!

романтика нах!

если Gismeteo не врет, грязи и романтики будет побольше, чем в прошлый раз ! :(

Куда больше?! Ты ТАМ был? :o

Можна дислацироваться в Воротниве, под навесом, а на карьеры через лес и поле делать набеги... Жуть :o Самой страшно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ви криси сухопутні, дощика злякались

якщо в знову в Воротнові сховаєтесь, то я сам фігачу в Цумань і мені п* і крапка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палюбому, палучаеца сбор в 9.00. И есть смысл его устроить прям у Лучеська.

Вы как, народ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вы выижжайте, а я там эта... паттянусь, если шо.. если захотите :)

смотрю я вот на погодку... а точнее слушаю....

и все больше хочется в воротнив, под навес ....

а то погода - она сцуко ВЛАЖНАЙА!

IMG24-1191724468.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По прогнозу дощик тільки зранку, якщо перестане пізніше то можна і дальше поїхати так веселіше і цікавіше через ліс буде їхати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає куди вся банда поїхала? Може догонимо їх, дощик вроді не намічається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

І шо? Хтось кудась їздив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой їздили! Хто куда. Але одне сплошне КК.

Чудненько прокатились.

Несколько сумасшедших таки доехали до Цумани по бездорожью. Нежрамши. Подробнее они сами отпишут.

А мы ограничились Воротнивом. Прада тож сугубо по аутроуд... Прелесть!

До темна до асфальта все ж добрались. На помоечке помылись. Вобшем, день удался ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А ми були в Вротніві вчора ;)

У нас річниця весілля, святкуємо вдома ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми були в Вротніві вчора ;)

Ха-Ха. А мы знаем. И не потому, что нам очевидцы рассказали. Потому. что мы там сегодня доедали то, что вам не влезло... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цумань через ліз взятий!

Це був мій самий сцуко мокрий і грязний день в моєму житті!

Нас було 4-го водолазів: Мартенс, Іра, я і Саша (новенький)

дощ був зранку старт в 9год, потім від Звіровом перестав, далі після ж/д преїзду

наліво до Звірівського лісництва, а далі ліс , спочатку на північ по грунтовці, а далі звернули на схід як виявилось не в тому місці(це ми потім в лісо зрозумілі коли були фігна де)

Вийшло сонечко, настрій зразу піднявся і весело поїхалось.

Було багато Болота(з вуликої букви) в перемішку з листям, травою і гілками, ям , корінь дерев, гілок, стовбурів, місево з глини, сипучих пісків,

трава по голову.

Як сказала Іра , це її щось нагадували, тіпа Карпати тільки без крутизни і каміння.

десь вже на 2-ий годині їзди по лісу (ми йшли-їхали по тому що 10 років тому було лісовою дорогою),дорогу пребігло стадо оленів (здорові туші) потім ще один, далі на південь від нас олені видавали не зрозумілі звуки , колбасились одним словом.

Їхали якимись лісовими дороги різної степенні заростання, на роздоріжжях вибирали ті дороги як приблизно в східну сторону були(компас в мене був на мобілці).

Далі натикнулись на бесідку з круглим столом, там перекусило. Тільки виїхали знову полило, як раз виїхали на грунтовку, її розвело зовсім.

Далі на схід по болотам, піскам, виїхали на поле, преїзджали рівчак, і нарешті доїхали до першого села. Далі було веселіше, по дорозі їхали :D .

потім грунтовка з камінчиками, бруківка і Цумань. перекусили і далі по асфальту на південь до Рівненської траси, на виїзді знов дощ який переріс в зливу, а вона в град, ляпота погодка.

Потім було маслання по мокрій трасі, машини обливали по бокам, зверху дощ і холодний вітер(10 град) в морду, так с і до їхали до наших.

А далі ви вже знаєте.

фото - я після всього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги...

А я хотів сьодні вранці дощику уникнути. Не поїхав зі всіма.

Але ввечері той дощик мені таки відімстився.

Ломанувся я надвечір по ківерцівській трасі. А тут він (дощик ;)).

Обігнав його :). Побачив за Ківерцями РАЙДУГУ :). Поїхав її доганяти.

Але дощ був швидший - догнав в Озері і вимочив як цуцика.

Сутеніло... Зняв темні окуляри - трохи посвітлішало :).

Заїхав на автобусну зупинку, обтрусився (як собака ;)), привів в ступор місцевих бабок, розвернувся і порулив додомки.

На звороті дощ і попутній транспорт довершили розпочате - по приїзді додому сухого на мені не залишилося нічого :D.

Пісок сипався з усіх можливих місць ;).

Навіть сил не було вєлік мити, так і залишив його, бідного, мокрого в гаражі :D .

Нічо, зато завтра влаштую йому генеральну "помойку" ;).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольно вчера катнулись на Цумань! респект Мартензу, Джуре, Ире и мне за выдержку и терпение. такая покатушка наверное на долго запомнится.

post-719-1191829273.jpg

post-719-1191829302.jpg

post-719-1191829325.jpg

post-719-1191829338.jpg

post-719-1191829378.jpg

post-719-1191829391.jpg

post-719-1191829416.jpg

post-719-1191829422.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мішн акомплішд : гавнорейд нах Цумань удалсі. Було все, гавніща по втулки по якому даже пьяний мартенз не міг проїхати, мінлива волинська погода, коли дощ починався разів 5, стада оленів, які визвали у іри страх а чи не почався часом сезон полювання на лосів, пошуки напрямку руху (строго на схід або туди де дерев менше), дикі воплі іри "ХАТИ!!!", коли вона побачила Мощаницю. Респекти Ірі і Сані (новенькому, не знаю його нік), шо витримали, респекти Тані, Лексу, Андрюхе, куму, діфото, шо дочекалися, зігріли і накормили двох "смертніків".

Жизнь удалась...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Dr.Martenzzz : +1 за идею и направление.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Dr.Martenzzz : як самопочуття?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...