Dr.Martenz Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 11:27 Поділитися #1 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 11:27 такі треба туди доїхати, і то непеременно по лісам, енд насінг кент стоп астак шо добре взувайтесь, одівайтесь і в путь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 12:11 Поділитися #2 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 12:11 Dr.MartenzzzСкіко це км? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 12:17 Поділитися #3 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 12:17 Мало не покажецца ! Особливо, якщо непеременно по лісам. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 13:35 Поділитися #4 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 13:35 де і настільки збираємся? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 15:05 Поділитися #5 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 15:05 Ну так як того і питаю "Скіко км?", щоб хоч якось розраховувати свої сили... (і їхати чи нє, в результаті ). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 18:21 Поділитися #6 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 18:21 Ну так як того і питаю "Скіко км?", щоб хоч якось розраховувати свої сили... (і їхати чи нє, в результаті ). І не питай, км - досить. Тобі буде не покайфу. Але точно збереться група (і скоріше це буде більшість), яка не поїде саме на Цумань, а десь так троха не доїде. Там по тій трасі є де звернути, щоб відпочити гарно. Виєдемо разом, а там побачим. Де хто пропонує повторити КК у Гараджі (ще такий варіант, і по тій ж рівненській трасі ) Ти готуйся, їдь і нічого не бійся , ми з тобою... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:19 Поділитися #7 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:19 йа за КК!адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца...романтика нах! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:40 Поділитися #8 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:40 йа за КК!адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца... романтика нах! если Gismeteo не врет, грязи и романтики будет побольше, чем в прошлый раз ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:53 Поділитися #9 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:53 Хмм... Если офф-роад и сильно по грязи, то я, мабуть, ПАСС... Разве шо по трассе паралельно прокачусь (если сильно лить не будет) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:55 Поділитися #10 Опубліковано 5 Жовтня, 2007 в 19:55 йа за КК!адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца... романтика нах! если Gismeteo не врет, грязи и романтики будет побольше, чем в прошлый раз ! Куда больше?! Ты ТАМ был? :o Можна дислацироваться в Воротниве, под навесом, а на карьеры через лес и поле делать набеги... Жуть :o Самой страшно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 6 Жовтня, 2007 в 18:59 Поділитися #11 Опубліковано 6 Жовтня, 2007 в 18:59 ну ви криси сухопутні, дощика злякалисьякщо в знову в Воротнові сховаєтесь, то я сам фігачу в Цумань і мені п* і крапка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 6 Жовтня, 2007 в 20:39 Поділитися #12 Опубліковано 6 Жовтня, 2007 в 20:39 Палюбому, палучаеца сбор в 9.00. И есть смысл его устроить прям у Лучеська. Вы как, народ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 02:35 Поділитися #13 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 02:35 ну вы выижжайте, а я там эта... паттянусь, если шо.. если захотите смотрю я вот на погодку... а точнее слушаю.... и все больше хочется в воротнив, под навес .... а то погода - она сцуко ВЛАЖНАЙА! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 04:50 Поділитися #14 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 04:50 По прогнозу дощик тільки зранку, якщо перестане пізніше то можна і дальше поїхати так веселіше і цікавіше через ліс буде їхати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luka Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 08:47 Поділитися #15 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 08:47 Хто знає куди вся банда поїхала? Може догонимо їх, дощик вроді не намічається? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 15:16 Адміністратори Поділитися #16 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 15:16 І шо? Хтось кудась їздив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:15 Поділитися #17 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:15 Ой їздили! Хто куда. Але одне сплошне КК. Чудненько прокатились. Несколько сумасшедших таки доехали до Цумани по бездорожью. Нежрамши. Подробнее они сами отпишут. А мы ограничились Воротнивом. Прада тож сугубо по аутроуд... Прелесть! До темна до асфальта все ж добрались. На помоечке помылись. Вобшем, день удался Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:18 Адміністратори Поділитися #18 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:18 А ми були в Вротніві вчора У нас річниця весілля, святкуємо вдома Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:41 Поділитися #19 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:41 А ми були в Вротніві вчора Ха-Ха. А мы знаем. И не потому, что нам очевидцы рассказали. Потому. что мы там сегодня доедали то, что вам не влезло... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:57 Поділитися #20 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 18:57 Цумань через ліз взятий! Це був мій самий сцуко мокрий і грязний день в моєму житті! Нас було 4-го водолазів: Мартенс, Іра, я і Саша (новенький) дощ був зранку старт в 9год, потім від Звіровом перестав, далі після ж/д преїзду наліво до Звірівського лісництва, а далі ліс , спочатку на північ по грунтовці, а далі звернули на схід як виявилось не в тому місці(це ми потім в лісо зрозумілі коли були фігна де) Вийшло сонечко, настрій зразу піднявся і весело поїхалось. Було багато Болота(з вуликої букви) в перемішку з листям, травою і гілками, ям , корінь дерев, гілок, стовбурів, місево з глини, сипучих пісків, трава по голову. Як сказала Іра , це її щось нагадували, тіпа Карпати тільки без крутизни і каміння. десь вже на 2-ий годині їзди по лісу (ми йшли-їхали по тому що 10 років тому було лісовою дорогою),дорогу пребігло стадо оленів (здорові туші) потім ще один, далі на південь від нас олені видавали не зрозумілі звуки , колбасились одним словом. Їхали якимись лісовими дороги різної степенні заростання, на роздоріжжях вибирали ті дороги як приблизно в східну сторону були(компас в мене був на мобілці). Далі натикнулись на бесідку з круглим столом, там перекусило. Тільки виїхали знову полило, як раз виїхали на грунтовку, її розвело зовсім. Далі на схід по болотам, піскам, виїхали на поле, преїзджали рівчак, і нарешті доїхали до першого села. Далі було веселіше, по дорозі їхали . потім грунтовка з камінчиками, бруківка і Цумань. перекусили і далі по асфальту на південь до Рівненської траси, на виїзді знов дощ який переріс в зливу, а вона в град, ляпота погодка. Потім було маслання по мокрій трасі, машини обливали по бокам, зверху дощ і холодний вітер(10 град) в морду, так с і до їхали до наших. А далі ви вже знаєте. фото - я після всього Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Victorius Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 19:10 Поділитися #21 Опубліковано 7 Жовтня, 2007 в 19:10 Ги... А я хотів сьодні вранці дощику уникнути. Не поїхав зі всіма. Але ввечері той дощик мені таки відімстився. Ломанувся я надвечір по ківерцівській трасі. А тут він (дощик ). Обігнав його . Побачив за Ківерцями РАЙДУГУ . Поїхав її доганяти. Але дощ був швидший - догнав в Озері і вимочив як цуцика. Сутеніло... Зняв темні окуляри - трохи посвітлішало . Заїхав на автобусну зупинку, обтрусився (як собака ), привів в ступор місцевих бабок, розвернувся і порулив додомки. На звороті дощ і попутній транспорт довершили розпочате - по приїзді додому сухого на мені не залишилося нічого . Пісок сипався з усіх можливих місць . Навіть сил не було вєлік мити, так і залишив його, бідного, мокрого в гаражі . Нічо, зато завтра влаштую йому генеральну "помойку" . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Crazy3D Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:45 Поділитися #22 Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:45 прикольно вчера катнулись на Цумань! респект Мартензу, Джуре, Ире и мне за выдержку и терпение. такая покатушка наверное на долго запомнится. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:46 Автор Поділитися #23 Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:46 мішн акомплішд : гавнорейд нах Цумань удалсі. Було все, гавніща по втулки по якому даже пьяний мартенз не міг проїхати, мінлива волинська погода, коли дощ починався разів 5, стада оленів, які визвали у іри страх а чи не почався часом сезон полювання на лосів, пошуки напрямку руху (строго на схід або туди де дерев менше), дикі воплі іри "ХАТИ!!!", коли вона побачила Мощаницю. Респекти Ірі і Сані (новенькому, не знаю його нік), шо витримали, респекти Тані, Лексу, Андрюхе, куму, діфото, шо дочекалися, зігріли і накормили двох "смертніків". Жизнь удалась... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Crazy3D Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:47 Поділитися #24 Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:47 2 Dr.Martenzzz : +1 за идею и направление. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Crazy3D Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:50 Поділитися #25 Опубліковано 8 Жовтня, 2007 в 07:50 2 Dr.Martenzzz : як самопочуття? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.