Перейти до змісту

треба хлопці, 17 персон

bodjatur

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не дивлячись на те, що прийшов тільки один хлопець, все пройшло успішно, і кльово!

Я троха в шоці від такої явки. Було ж стільки охочих...

Молодець, що не відмовився від задуманого!

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Оксана, на форумі, як і в житті, любителів по3.14здєть значно більше, як тих в кого слова не розходяться з ділом. Так що, нема чому дивуватися. )

Опубліковано

Oksana04, ну я в принципі десь трохи думав, шо мабуть не прийдуть всі заявлені) прийшов хлопець, який тут не "трєпався", а просто написав в приватні повідомлення, дав свій номер, і попросив розказати деталі) поважаю його! не буду розголошувати його нік, бо не знаю, чи йому це потрібно, але він - мужик! сказав - зробив! а відмовлятися не мав навіть і не думав..)

Опубліковано

А переглянути анкети тих, хто відгукнувся що, "не сложилось"? Є там така графа - "контактні телефони". По-твоєму, для чого вона існує? Дивишся номер телефону, дзвониш - питаєш. І усі проблеми вирішено! Але якщо особисто тобі це зробити, прости, влом - "нав'язувати" тобі свою допомогу особисто я не збираюсь.

Напр., вчора був вільний, міг допомогти.

Та для чого "нав'язувати" свою допомогу людині, яка не дзвонить? Може ви між собою пересварились, у тебе душевні хвилювання, травма.. А тут дзвінки за квіти!

Тому думка була така, треба - набереш тих, хто відгукнувся. Та й, брате, зазвичай діло до кінця доводять саме ті, кому це потрібно. Ні? Так що оті свої якісь дитячі образи тримай при собі. Цікавий ти, я тобі скажу!

Мій хід роздумів неправильний?

Опубліковано

Miro, я все написав тут - як інфу, що і як, так і дату та час. якби щось і сталося, я б також повідомив про відміну всього цього, бо не підставляю людей. ні на кого я не жаліюсь, я просто сказав, що люди, хто мав прийти - не прийшли, якшо цими словами зачепив твоє самолюбство, чи ще щось там, тоді вибачай. якби мені було впадло щось робити, то не було б цієї теми, це раз, по друге, коли всі не прийшли, я би так само відмовився від цієї затії, і сам подарував букет, і по третє - якщо ще хтось відгукнеться, і напишеш тут, що не прийшов, бо я йому не подзвонив, тоді прийму це за свою помилку, і буду мати на увазі, на майбутнє. а якщо тільки ти один, то вибачай, але по одній людині ніколи не робитиму висновків, які стосуються маси. і справу я довів до кінця, тому.. узбагойся, все добре

Опубліковано

А переглянути анкети тих, хто відгукнувся що, "не сложилось"? Є там така графа - "контактні телефони". По-твоєму, для чого вона існує? Дивишся номер телефону, дзвониш - питаєш. І усі проблеми вирішено! Але якщо особисто тобі це зробити, прости, влом - "нав'язувати" тобі свою допомогу особисто я не збираюсь.

Напр., вчора був вільний, міг допомогти.

Та для чого "нав'язувати" свою допомогу людині, яка не дзвонить? Може ви між собою пересварились, у тебе душевні хвилювання, травма.. А тут дзвінки за квіти!

Тому думка була така, треба - набереш тих, хто відгукнувся. Та й, брате, зазвичай діло до кінця доводять саме ті, кому це потрібно. Ні? Так що оті свої якісь дитячі образи тримай при собі. Цікавий ти, я тобі скажу!

Мій хід роздумів неправильний?

чесно, нікуя не зрозумів? це всім 17 (чи скільки їх там зголосилось прийти) треба дзвонити?

Якщо зголосився допомогти - то прийди і допоможи. А не шукай відмазки, типу, ти мені не подзвонив. Може ще пиво кожному виставити? так ТС квазав

Грошової винагороди не буде.. Подарунок вам не зможу зробити..

А ТС молодець, задумане - здійснив

Опубліковано

все, я не маю ні до кого претензій :) не треба тут починати словесну перепалку. все добре! задумане здійснив, дівчина була щаслива. дякую кожному за ідеї, поправки, побажання!

тему можна закрити :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...