Venom Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 10:47 #1 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 10:47 Нарешті задовбало проскакування ланцюга на байку, стало страшнувато проскакувати перехрестя та перескакувати бровки. Було вирішено організувати велосипеду свято та спустошити кишеню на пару рублів. Шукається людина, яка б акуратно та якісно здійснила б заміну, оскільки ні потрібної кількості ключів та навичок заміни немає.Необхідно буде замінити та відповідно налаштувати:- касету;- систему;- задню перекидку;- передню перекидку;- тросики переклюків;- манетки;- ланцюг.Можливий варіант вечірньо (після 23-00) -нічної заміни.
Basil Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 10:56 #2 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 10:56 А до механіків на Велозону заїхати? Заодно і дефектують, можливо не тра буде стіко запчастин мінять. "Пару рублів" зекономиш.
Venom Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 11:02 Автор #3 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 11:02 Не зекономлю. Це по-перше. 6500 без будь-якої заміни зекономити не дадуть.По-друге, трішки проблемно заїхати до механіка по причині повної відсутності часу в мене в його робочий час.
Lexx_Giant Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 11:42 #4 Опубліковано 28 Серпня, 2013 в 11:42 ТЮ.....!!!ПРИКАТУЙ !!!
Venom Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 11:22 Автор #5 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 11:22 Дякую Ярику за комплект запчастин, знижку та оренду ключа. Дужже дякую Лєксу за потрачений час, терпіння, зусилля, компанію ну і заміну та настройку комплектухи байка. А часу було потрачено... Як наслідок: - дружина зранку розштовхала здивувавшись, що додому приїхав дуже рано (зазвичай попадаю піздно, десь о 00-00, 00-30, цього разу побив всі рекорди) ; - вчасно відірвати голову від подушки таки не вдалося, якби не дочка, яка прокинулась і побачивши мене (досить рідкісне явище останнім часом), не давала мені заснути. На роботу спізнився майже на дві години; - завдяки заміні байк став на 600 грамів легше (+-); - сьогодні вперше за 1,5-2 місяці впевнено виїхав на роботу. Лишилося звикнути до Срамоти. Поки що вказівний палець автоматом лізе переключати швидкість. Ну і відсутність індикаторів спочатку трішки напрягала, але поки доїхав до роботи, помаленьку звик.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.