Перейти до змісту

Проблема з підключенням до інтернету

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне , маю інет Київстар .

Конектився через роутер , але тепер роутер відключив .

З"явилася проблемка :

після включення комп не авторизується в мережі . Пише " Неизвестная сеть. Доступ в интернет" але конекту немає .

Після того , як вимикаю-вмикаю мережеву карту -- конект з"являється секунди через 3-4 .

Поставив свіжі дрова . Не змінилося .

Воно мене не сильно на напрягає , але люблю , щоб все працювало як слід .

Материнка http://hard.rozetka.com.ua/asus_p8b75_m_lx-plus/p248078/

Опубліковано

Після того , як вимикаю-вмикаю мережеву карту -- конект з"являється секунди через 3-4 .

мав таку проблему з київстаром! Точнісінько. Поставив роутер - проблема зникла.

Власне через оті танці з бубном щоразу, коли хочеш зайти в нет - змінив провайдера на Airbites.

Опубліковано

в мене вже такий рефлекс з'явився :)

Опубліковано

А кабель від свічу КС далеко протягнутий?

Справа у тому, що в мене була аналогічна ситуація, довжина кабелю десь ~100м. Вставляв на пряму у комп. - то працював лише на зменшених налаштуваннях швидкості, які знаходяться у конфігурації мережевого адаптера.

Якщо кабель протягнутий далеко, спробуй поставити свіч/роутер, повинно все витягувати.

З.І.: є вільний свіч, якщо треба, можу дати спробувати.

Опубліковано

Якщо Він7: Спробуй зайти у "центр керування мережами" (біля годиника) - Обрати підключення (те підключення яке обривається) - "Властивості" (кнопочка) - "Налаштувати" (кнопочка). Тут же будуть налаштування твого адаптеру, постав налаштування "Швидкість і Дуплекс" у значення 10 Мбіт/с. Наприклад ось так

2013_08_24_1159.png

Опубліковано

Спробуй, це ж не важко. Скоріше за все буде все добре, зате буде швидкість 10Мбіт.

Тут скоріше за все проблема в тому, що сигнал занадто слабкий (зате може бути постійний), комп такий сигнал не витягує, навіть мережева карта може не витягнути. Тому треба щось посильніше, наприклад той самий дешевенький свіч, або роутер.

Опубліковано

Так роутер стоїть в метрі від компа

Тим більше , сьогодні вранці включив -- все норм , а ввечері не хоче . Напевне від навантаження .

Опубліковано

Якщо Він7: Спробуй зайти у "центр керування мережами" (біля годиника) - Обрати підключення (те підключення яке обривається) - "Властивості" (кнопочка) - "Налаштувати" (кнопочка). Тут же будуть налаштування твого адаптеру, постав налаштування "Швидкість і Дуплекс" у значення 10 Мбіт/с. Наприклад ось так

2013_08_24_1159.png

Я також купляю продукт, споживаю 1/8 а остальне викидую...

10_ballov.gif

Опубліковано

Помітив , що вранці коннект хороший , а ввечері треба перевключати адаптер . Напевне навантеження на сервер авторизаціїї велике чи щось таке

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...