Quiet Опубліковано 18 Серпня, 2013 в 17:14 #1 Опубліковано 18 Серпня, 2013 в 17:14 Назріла необхідність отримати водійське посвідчення. Для допуску до навчання необхідно отримати медичну довідку. Оскільки маю не місцеву прописку передбачаю ряд неприємних моментів, втраченого часу і нервів при отриманні оної в місцевих закладах.Прошу поради у грромади, підкажіть будь-ласка, хто може посприяти отриманню вищезгаданого документу без особливих головних болей. Можна в приват.Якщо хтось захоче поділитись своїм досвідом отримання довідки можна трошки в темі пофлудити, можливо майбутнім водіям ваш досвід стане пізнавальним.
Artis Опубліковано 18 Серпня, 2013 в 17:33 #2 Опубліковано 18 Серпня, 2013 в 17:33 Прямо в наркодиспансері м.Луцька можна зробити. За 10 хвилин. Тільки перед цим потрібно взяти сертифікати у психлікарні та (попередньо здавши кров або за шоколадку) в наркодиспансері.
romarker Опубліковано 18 Серпня, 2013 в 18:35 #3 Опубліковано 18 Серпня, 2013 в 18:35 В автошколі підійди до людей, які приймають документи, вони все зроблять (за гроші) і нікуди ходити не прийдеться.
Jesse Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:34 #4 Опубліковано 2 Вересня, 2014 в 15:34 Сьогодні отримав цю довідку. Сам я також, до речі, з немісцевою пропискою.На початку з"їздив в психлікарню в Липинах. Виявляється вони все ж можуть (якщо під настрій потрапиш) видати сертифікат (про те, що не знаходишся на обліку) тим, хто не має місцевої прописки (принаймні точно, якщо ти прописаний в межах області), роблячи для цього телефонний запит. Далі я поїхав до наркодиспансеру на Карбишева. Там тобі видають ще один, уже їхній сертифікат. Там же на місці здаєш кров і проходиш всю "медкомісію" хвилини десь...за 3. І врешті тут тобі також видають цю довідку. Для цьго всьго з собою мати: паспорт, код, 2 фоти (в мене були 3на4 мат), військовий квиток(якщо ти чоловік до 45р).Отже, на все про все 4 потрачених години, 23,18(псих.сертифікат) +32,70(наркосертифікат) +80,00(власне довідка)=135,88грн.Висновок: бюрократія і система держпоборів населення процвітає, оскільки вартість цих папірців явно не 136 грн. При бажанні без проблем довідку може отримати також напівсліпий, напівглухий, і т.д.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.