Перейти до змісту

Прошу допомогу/консультацію по зміні фотоапарата


Sandro

Рекомендовані повідомлення

Власне володію фотоапаратом Sony NEX-5 з об'єктивом 18-55 мм. До недавнього часу влаштовувало в ньому майже все, окрім відсутності видошукача (не можу відійти від стереотипу фотоапарат - значить видошукач). Та ось все частіше постає проблема дальнобійності (сфотографувати дитя на сцені з 10-20 ряду не реально, проштовхатися через натовп до об'єкту зйомки - неможливо), відповідно треба переходити на об'єктиви з фокусом 75-200 чи щось схоже. Вони самі по собі не маленькі та не дешеві (якщо мова про рідні Sony), але виходячи з їх габаритів та невеличкої тушки втрачається весь сенс лінійки NEX - компактність + до цього всьго моделюю ситуацію що телезум є, але в NEXі 2 точки опори (рука під об'єктивом та на тушці) і часто при недостатньому освітленні - будуть промахи, а от на гаргарах додається ще 1 точка опори - видошукач, ніби стабільніше. Ось і задаюсь питанням, може ну його нафіг ту псевдокомпактність з телезумами на NEXi і перейти на звичні гаргари з видушукачем (тобто або мінімаліст або максималіст, щось посередині - як в ополонці :) ). І звідси знову запитання: переходити на що, крутиться мені на очах Canon D600 та Nikon D5100. Порадьте хто що знає по них.

P.S. фотограф так собі, але на автоматі фоткати буває вже не цікаво, все частіше лізу в ручні налаштування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А штатив або монопод не пробували?

думав, але не компакт вже... фотоапарат починає обростати спалахами, штативами, теле-зум-об'єктивами і свій козир втрачає, резон його далі експуатувати. Штанці стають малі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як щодо Canon EOS 60D?

Швидкий в роботі, дає хорошу картинку, надійніший за аналогічні Нікони.

Наразі є такий у відмінному стані за прийнятні гроші, якщо буде цікаво - поспілкуємся в приваті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви щось не те обговорюєте. Ручні налаштування є в всіх дзеркалках. Якщо задача сфотографувати дитя на сцені з 10-20 ряду, то вибирати треба світлосильний телеоб"єктив, хоча б якийсь нещасний 70- 200 http://rozetka.com.u...6625/index.html , а краще з стабілізатором http://rozetka.com.ua/ru/products/details/6656/index.html або аналогічний іншого виробника, а на здачу вже вийде тушка, і монопод. А то зараз почнеться черговий холівар nikon vs canon.

І да, якщо з варіантів, що запропоновані в цій темі, то Canon EOS 60D краший за весь цей бюджений мотлох 600д, д5100, д3200.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка різниця між автоматом калашникова і китайською воздушкою ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яка суттєва різниця між 60D та 600D?

600D - любительська дзеркалка

60D - напівпрофесійна дзеркалка

вивчайте тех.характеристики і все зрозумієте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...