Перейти до змісту

Цікавить думка формчан щодо ноутбука HP ProBook 4540s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Andrew_Best,не всі проци AMD погані.

В мене он теж проц AMD та ще й відеокарта Radeon. Ще ні разу від перегріву не виключався. Все літає, без глюків)

Буває деколи, що нагрівається до 80-85 градусів в іграх, але лише тоді, коли температура повітря в районі +30, а так середня десь +58...+60, ноутові вже скоро буде три роки.

Ідеальним для себе вважаю варіант процесора Intel та відеокарти Radeon

Опубліковано

Andrew_Best,не всі проци AMD погані.

В мене он теж проц AMD та ще й відеокарта Radeon. Ще ні разу від перегріву не виключався. Все літає, без глюків)

Буває деколи, що нагрівається до 80-85 градусів в іграх, але лише тоді, коли температура повітря в районі +30, а так середня десь +58...+60, ноутові вже скоро буде три роки.

Ідеальним для себе вважаю варіант процесора Intel та відеокарти Radeon

Ну сам пишеш що Інтел кращий, а три роки назад то всеж таки по незнанню взяв або купився на дешеву ціну ) Зараз напевно АМД не порадиш )

Опубліковано

Andrew_Best, Ви праві. В той час по незнанню й купив ноут з AMD Аthlon'ом, який дуже гріється, але по характеристиках та той час ноут був в своєму ціновому сегменті дуже навіть нічого. Зараз раджу лише Intel.

P.S. В мого друга теж ноут ACER з процесором AMD. За перші півроку температури в нього піднімалися максимум до +60 градусів під навантаженням. Та й кулерів поки що не дуже і чути, а от в мене вже деколи можуть пристойно шуміти.

Опубліковано

Маю ProBook 4740s (дивлюсь він ідентичний з вашим), то скажу: екран у нього галімуватий, кольорів не вистачає, кути огляду взагалі мовчу! Гріється у мене, з самого початку як купив. Дизайн пристойний, стильний. Металева поверхня у ньому, слідів від рук не видно, та й витиратись фарба не буде. Вебка хороша. Не шумний.

Ну, може ще щось цікавить, то питайтесь, бо так всього й не опишеш!

А, і на відеокарту дискретну АМD Radeon HD 7650M драйвера не ставляться! (мож хто допоможе в цьому!) У мене весь час на Інтеловській, встроєній працює!

Опубліковано

Гу ПроБук на те і він ПроБук - матриця - для відображення чітких даних, а не мальовничих краєвидів, кут обзору для ПроБуків рахую плюсем - щоб коли працюєщ не заглядали з боку посторонні в ноут. Тобто якщо дивитись мультікі і масляні картини, то треба якись глянець брати з матрицею яка для цього призначена.

Щодо вибору топікстартера -бажаю успіху в користуванні і щоб не ламався і був саме таким яким хтів бачити покупець, але краще взяти з 4 гігами і і5 ніж і3 з 6 гігами Озу в любий момент доставити можна за 2хв.

Опубліковано

Продовжу тему.

Попросили вибрати ноут до +-5000 грн.

Хто що може сказати про ДЕЛЛ 5521?

І ще питання - цікавить якість відтворення звуку у Lenovo IdeaPad G500A і Lenovo IdeaPad G580A. Попадались деякі моделі ну з дуже паршивими динаміками...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...