Перейти до змісту

Турнір з любительської риболовлі

areshkov27

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ставок що на території Адреналін сіті запрошує Вас і Ваші сім’ї взяти участь у турнірі з риболовлі.

що відбудеться 4 серпня 2013р.

будуть розіграні три призові місця

1. Найбільша риба
  2. Найбільша кількість хвостів
  3. Загальна вага

Турнір пройде в розважальному комплексі «Адреналін сіті» за адресоюм. Луцьк, вул.Карбишева,1 Карту проїзду ви можете знайти за посиланням.

Реєстрація о 04.30

Початок турніру о 05.00

Отримати додаткову інформацію, дізнатися про умови участі, а також зареєструватися в турнірі Ви зможете за телефоном: (099)365-37-52 контактна особа - Михайло

post-20159-0-33437700-1375339953_thumb.j

Опубліковано

та вже другий раз (перший раз на день рибака) така тема створюється, і тс старанно морозиться хоч якісь деталі прояснити, посилаючи всіх на пропонуючи зателефонувати за вказаними номерами

Опубліковано

Тема не рекламна! і я не організатор! ціну питання я не знаю можливо 50грн. Власник сказав ціну взнавати за тел.

та вже другий раз (перший раз на день рибака) така тема створюється, і тс старанно морозиться хоч якісь деталі прояснити, посилаючи всіх на пропонуючи зателефонувати за вказаними номерами

які деталі Вас цікавлять? чого не хватає в описі? ви взагалі бачили як оголошується турнір і розсилаються запрошення?. Це є турнір-подія міста а не рекламна акція

і хто це куди кого посилає?????!!!!! я Вас кудись послав????

Опубліковано

вартість, умови участі, спорядження - самі основні питання, які задасть абсолютно кожен, кого зацікавить дане оголошення

таке варто одразу вказувати

Опубліковано

Дзвонив....вхід 100 грн, 2 вудки з любою оснасткою....турнір з 5 до 12, хто хоче, залишається відбивати своїх 100 грн. Матки більше 3 кг випускаються.

Опубліковано

Ефект хороший, коли риба знає що таке бойл (постіно прикормлюють), - а якщо на звичайних ставках - в мене особсто результат майже нуль

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...