Перейти до змісту

76-го и 80-го бензина не будет

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Сегодня заехав на WOG , хотел заправить бензина для прогрева "катаюсь на газе" , а мне и заявляют что в Украине 80-й и 76-й больше производится не будут .

Возникает вопрос;

Что делать владельцам авто у которых техника рассчитана на низкооктановое топливо?

Может кто че слышал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может кто че слышал?

Угу.

Утилізація.

Ваня, назви б-ка український НПЗ де крекінгом отримують низькооктановий бензин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купил 95, месяц подержал в канистре, бочке и т. п. и получил 80, но по цене 95..

или разбавил керосином, спиртом и тоже получил бензин..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что делать владельцам авто у которых техника рассчитана на низкооктановое топливо?

Здати на металобрухт і не смердіти на дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щонайменше дві такі крохотульки ганяють по Луцьку і їм прописали 76-й якщо я не помиляюсь. Брухт, шо і казати...

post-16960-0-47514400-1375363405_thumb.j

post-16960-0-47514400-1375363405_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошити ЕБУ двигуна на пальне з вищим октановим числом і не нити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ниєш тут ти про брухт, так шо давай не будемо починати срач

розкажи мені про "прошивку" двигуна, ніколи такого не чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошити ЕБУ двигуна на пальне з вищим октановим числом і не нити.

І дивним чином об'єм камери згоряння циліндрів зменишиться? О_о
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здати на металобрухт і не смердіти на дорозі.

СМЕРДИТЬ все то ГІВНО європейське на 95-98 бензин розраховано, чи на ДИЗЕЛЬ, а особливо мерси 600-тіпа, S--клас дизельні, бо економні, бо мерса купив за останні гроші, свиню забив, продав, і купив мерса, а на бензин грошей нема, а солярку кум з трактора колгоспного (фермерського) злити (вкрасти) може. А всі дійсно нормальні авто, американці, наприклад Chrysler c300, Ford Crown Victoria, їздять на низькооктановому паливі і чим нижче тим краще, їм навіть, я чув, що 76-ого забагато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про МТ думаю можна забути, там движок перепрошити не вийде ;-)

лишається сподіватись, шо наші кулібіни з виготовлення 76/80 шось та й придумають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ЗИЛы и ГАЗоны тоже перешьем под 98 :0155: ?

Через прикуриватель :0163: !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А всі дійсно нормальні авто, американці, наприклад Chrysler c300, Ford Crown Victoria, їздять на низькооктановому паливі і чим нижче тим краще, їм навіть, я чув, що 76-ого забагато.

Ось навіщо писати про те, чого не знаєш???

ЖОДЕН американський автомобіль, випущений після середини 80-х років не розраховакний на бензин з октановим числом менше 92!

Просто в Європі і в США різні методи визначення октанового числа. Існує 2 методи - дослідницький (RON) і моторний (MON). Ці два методи дають зовсім різні цифри (RON92=MON83, RON95=MON85).

У нас використовується дослідницький метод, тоді як в США використовується антидетонаціонний индекс AKI, що являє собою середнє арифметичне між дослідницьким і моторним методами.

Американському 87-му (Regular) відповідає наш 92-й, а 89-му (premium) - наш 95-й.

Бензину з мешим октановим числом в америці НЕМАЄ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щонайменше дві такі крохотульки ганяють по Луцьку і їм прописали 76-й якщо я не помиляюсь. Брухт, шо і казати...

Бред. У мене саме таке авто. По паспорту 95-й. Деколи заливаю 92-й ОККО. Після появи Shell лише їхній 95-й...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бред. У мене саме таке авто. По паспорту 95-й. Деколи заливаю 92-й ОККО. Після появи Shell лише їхній 95-й...

Маю знайомо - страховика. Інфа від нього. Точно Dodge avenger. Сріблястий колір. Сказав, що їздить 76, вище протипоказано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю знайомого - страховика. Інфа від нього. Точно Dodge avenger. Сріблястий колір. Сказав, що їздить 76, вище протипоказано

Сомнительно звучит. У моего отца Москвич 412 ИЭ 1978 года выпуска. Заливаем 92-й и замечательно ездит. Не думаю, что Dodge Avenger более раннего года выпуска. Скорее всего тут дело в разных стандартах как писал S-driver.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю знайомого - страховика. Інфа від нього. Точно Dodge avenger. Сріблястий колір. Сказав, що їздить 76, вище протипоказано

Сомнительно звучит. У моего отца Москвич 412 ИЭ 1978 года выпуска. Заливаем 92-й и замечательно ездит. Не думаю, что Dodge Avenger более раннего года выпуска. Скорее всего тут дело в разных стандартах как писал S-driver.

Як він розповідав, машину пригнали з штатів і тут, в Україні, їй приписали не вище 76. Така вот була розмова. Вам видніше чи вірити чи ні. доводити нічого не збираюсь - не дуже я спеціаліст :0106:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доводити нічого не збираюсь - не дуже я спеціаліст
Краще взагалі мовчи як не тямиш. Тебе затролили. ;)

Ці крахатулічкі мають такі "мозгі" що їм особливо по*ігу на чому їздити аби повний бак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dodge avenger. Сріблястий колір. Сказав, що їздить 76, вище протипоказано

У них ступінь стиску, в залежності від двигуна - 9,4-10,5.

Як туди лити 76й?

Те що він його перетравить - не означає, що движок довго прослужить...

a47070e502d1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки взято графік? Залежність там далеко не така однозначна. Немає праямого взаємозв'язку між ступенем стиску і октановим числом бензину, який слід використовувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написав був цілу петицію, але через проблеми з базою не зміг відправити. Зараз ніколи дублювати.

Коротко - стаття надто поверхнева. Крім ступеня стиску є багато інших параметрів, які впливають на процеси згорання палива в циліндрах двигуна. Тут і форма та об'єм камери згорання, кількість і розташування клапані, тип і розташування свічки(свічок) запалювання, параметри впускного і випускного колекторів, тип паливної системи і т.п. А ще якщо взяти увагу наявність турбонадуву чи компресора...

Двигун ВАЗ-2103 має ступінь стиску 8,5, а двигун 21083 - 9,9. При цьому вони мають приблизно однаковий робочий об'єм та потужність і працюють на бензині з однаковим октановим числом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У моего отца Москвич 412 ИЭ 1978 года выпуска. Заливаем 92-й и замечательно ездит.

Буде їздити і на АИ-76 , але взагалі-то, по книжці в 412 мотор треба лити АИ-93, то бишь А-95 :) (якщо мова не йде про дефорсований двигун 67 л.с)

Так що А-92 навіть мало :)

А що ви думали "двигун BMW" це вам не якісь фіати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається, що враховуючи економічне становище середньостатичного українця, наша влада мала б заткнутись і дати людям самим обирати, який бензин вони литимуть в свої машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається, що враховуючи економічне становище середньостатичного українця, наша влада мала б заткнутись і дати людям самим обирати, який бензин вони литимуть в свої машини.

Є ще екологія і проблема свинцевих/безсвинцевих присадок. Ну але в наших умовах і з нашою регуляторною системою нема про що говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...