Перейти до змісту

Где шлифануть голову и блок

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Надо именно шлифануть плоскость а не фрезеровать! Подскажите где это сделать!?

О97-965-О2-ОО Алексей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є потрібний верстат (саме для шліфування ГБЦ) на СТО що на Дубнівській, якщо їхати в сторону Дубно, то по правій стороні після заправки АНР. Ціни, останній раз коли взнавав - ГБЦ 100 грн., блок (4 циліндри розточити і хонінгувати) 170грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте пжл телефон, хочу записаться, что бы сутра в пятницу завезти и вечером забрать!!! Очень надо!!! Заранее спасибо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роман. Струмівка. 0954о761о5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте пжл телефон, хочу записаться, что бы сутра в пятницу завезти и вечером забрать!!! Очень надо!!! Заранее спасибо!

О5О 55О 81 5О Володимир, це з Дубнівської

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо за номера. Много о дубенской хорошего наслышан, буду первоочередно туда звонить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Дубенской все сделали в лучшем виде! У них отличный станочный парк, да что говорить, шикарный! Теперь только их буду всем советовать! А главное приятные люди. Спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Дубенской все сделали в лучшем виде! У них отличный станочный парк, да что говорить, шикарный! Теперь только их буду всем советовать! А главное приятные люди. Спасибо

качество их работы как оценивали - перемиряли нутромером, или "на глаз"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

качество их работы как оценивали - перемиряли нутромером, или "на глаз"?

а як ви збираєтесь плоскості головки і блока міряти нутроміром :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Opel95, повеселил )) я так же подумал прочитав Мейсона, но решил не стебаться! Мейсон, а вы видимо не читатель, вы писатель, правда!?

Сервис на уровне, станочный парк солидный, персонал замечательный, я в итоге мужичкам на чай червончик оставил еще.

з.ы. оставил еще одно колено на шлифовку, как заберу расскажу! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, Meison подумав, що в блоці розточували циліндри, а не шліфували привалочну площину. Ось до чого нутромір))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Opel95, повеселил )) я так же подумал прочитав Мейсона, но решил не стебаться! Мейсон, а вы видимо не читатель, вы писатель, правда!?

Сервис на уровне, станочный парк солидный, персонал замечательный, я в итоге мужичкам на чай червончик оставил еще.

з.ы. оставил еще одно колено на шлифовку, как заберу расскажу! :)

шкода що я був у відпустці...я б вам знижку організував :_26:

а шо там за коліно? завтра найду і проконтролюю.

мій тел. в приваті.

Я так зрозумів, Meison подумав, що в блоці розточували циліндри, а не шліфували привалочну площину. Ось до чого нутромір))

скоріш за все він подумав про розточку блока.....буває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

де в луцьку можна якісно шліфанути колінвал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після замірів попереднє питання трохи доповню - де в Луцьку можна наплавити/наварити шатунні шийки колінвала? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після замірів попереднє питання трохи доповню - де в Луцьку можна наплавити/наварити шатунні шийки колінвала? :)

Це такий екстравагантний жарт? Колінвал цеж не вісь від тачки, при зварці метал сильно нагрівається і потім повільно охолоджується,

а цей процес, віповідно, змінює якості металу. Якщо знос такий що не вибереться шліфовкою то потрібно проточувати шийки

в ремонтний розмір і ставити вкладиші відповідного розміру. Яко немає вкладишів ремонтного розміру - то тоді заміна колінвала на новий чи б/в

із нормальними корінними і шатунними шийками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре і за помірну ціну шліфує головки олег на вишкові правда в нього завжди черга і потрібно попередньо записуватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де в Луцьку можна наплавити/наварити шатунні шийки колінвала? :)

забудь про ремонт наплавкой из советских книжек по ремонту, купи б\у и шлифуй, и что за аппарат такой редкий, что требует наплавки?

или просто теории начитался? ;) тогда лучше это почитать для общего развития

http://book.tr200.net/v.php?id=190820

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку ніде, колись робили на авіазаводі але їхнє напилення з часом відлущувалось. Я особисто останніх пять років вожу колінвали на напилення в Київ або Львів. Ціна залежить від кількості і розміру шийок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це такий екстравагантний жарт? Колінвал цеж не вісь від тачки, при зварці метал сильно нагрівається і потім повільно охолоджується,

а цей процес, віповідно, змінює якості металу.

не знаєш не пиши :)....трохи не так але воно дійсно є і працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно, дякую за відповіді!

Просто відновити треба одну шийку, решта норм. Раз технологія відновлення геморойна і рідкісна, значить куплю другий вал. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно, дякую за відповіді!

Просто відновити треба одну шийку, решта норм. Раз технологія відновлення геморойна і рідкісна, значить куплю другий вал. :)

Все залежить який вал треба робити, тобто від ціни на б\у колінвал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаєш не пиши :)....трохи не так але воно дійсно є і працює.

Мова нібито пішла про "наплавити/наварити" а тому, Ви як майстер, маєте знати наскільки "правельним" буде наварювання металу на КВ з подальшою проточкою.

А застосування газодинамічного напилення на шийки КВ і постіль в БЦ, як і хромування клапанів, це зовсім інша "опера".

Доречі, де у Луцьку можуть якісно провести балансування маховика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, де у Луцьку можуть якісно провести балансування маховика?

Сам маховик не скажу...кардани постійно робив в Гіркій полонці. Клієти деякі возили разом з маховиками. Я думаю можеш там запитати. Майже в кінці (вроді як за магазином) поворот направо і зразу хата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам маховик не скажу...кардани постійно робив в Гіркій полонці. Клієти деякі возили разом з маховиками. Я думаю можеш там запитати. Майже в кінці (вроді як за магазином) поворот направо і зразу хата.

Дякую за інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Добрий вечір)

не підкажите де можна відбалансувати колінвал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...