Перейти до змісту

дайте пораду по покупці авто (документи)

lexpon2

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт :) до вас шановні бордівчани є таке питання! є можливіть купити нормальну машину по хорошій ціні, двойніка але хазяїн дає доручення і так само ще один варіант безномерну машину з дорученням, скажіть чи варто купувати, чи так само великий шанс, що машину заберуть чи проблеми будуть якщо матиму доручення на руках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Двійник" - це пригнану з-за кордону свіжішу іномарку з перевареними/перевитими номерами кузова? я правильно зрозумів? Якщо так, то перший рейд "Кобри" може залишити Вас без автомобіля, зате з великим штрафом. Доручення в цьому випадку річ така собі, Ви ж можете її і на себе перереєструвати, тут в МРЕВ не будуть так пильно придивлятися до номера, якщо звичайно робота не кустарна.

З безномерним кузовом є проблеми, Ви її не знімете та не поставите на облік. І наприклад, коли термін доручення закінчиться власник може не захотіти його продовжити. + ризики - власник в будь-який момент може розірвати доручення, безномерний кузов може виявитися вкраденим за кордоном і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще як хто переварює номер. Звичайно якщо вирізати біля самих цифр то да вам ппц, але якщо номер наприклад у пасажира під ногами і вирізати пів днища вони вам нічого не скажуть. Навіть якщо буде якесь там діло до вас ви можете сказати що днище було гниле і його варили так як всі авто гниють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але якщо номер наприклад у пасажира під ногами і вирізати пів днища вони вам нічого не скажуть. Навіть якщо буде якесь там діло до вас ви можете сказати що днище було гниле і його варили так як всі авто гниють.

ну-ну. На експертизи, судову тяганину та ін. піде стільки часу, грошей, а саме головне, здоров"я, що :0134: з такою машиною не варта того. Ну хіба що це супер елітна модель за космічні гроші і таким чином Ви зекономите не 2-3 тис. дол. а декілька десятків, а той сотню тис.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хочете сказати якщо моє авто старе і у мене днище поварене вздовж і впоперек то вони мені щось пред'являть ? Я не думаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrejxxx,перед тим як варити дно-треба отримати дозвіл.

Автору-двійник навіть не думай,а безномерну можеш брати,якщо ціна влаштовує.В мене така була,перевіряли даі і кобра-все добре,б.н. і нічого не можуть сказати-все по закону.Тільки доручення бери або на все життя,або максимально довго щоб діяло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хочете сказати якщо моє авто старе і у мене днище поварене вздовж і впоперек то вони мені щось пред'являть ? Я не думаю...

Самому без заявление в соответствующие органы нельзя вырезать номер кузова, это должно быть зафиксировано, иначе могут быть проблемы.

С таким же успехом вы можете украсть машину, и заменить на другой номер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

номер кузова вибитий не тільки на днищі авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купи жигуля! спокійніше буде! попадав в такі ситуації з "двійниками", краще не треба, нервів більше ніж чого, а якщо ще в інші області катаєшся то це може бути з кінцями.

З безномерним вже набагато простіше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...