Перейти до змісту

Продам манетки Shimano Deore та перемикач задній Deore XT

Andruha_gpz28

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам манетки Shimano Deore (ліва + права з тросиками), та перемикач задній Shimano Deore XT RD-M750.

Все в доброму стані, нормально працює, перемикач має косметичні пошкодження, які жодним чином не впливають на якість роботи. Стан видно на фото, нічого не вилизував, пофотографував реальний стан. Причина продажу - SRAM X9.

Ціна - манетки 220 грн, перемикач -320 грн. Хто забере все разом, буде суттєва знижка.

Пишіть в приват або в тему.

85836.jpg

85837.jpg

85838.jpg

85839.jpg

Опубліковано

Якщо не критичне пряме підведення троса.. то цей перемикач ще й внукам послужить.)

ШИКАРНИЙ АПГРЕЙД зі стокових компонентів на 9 швидкісну трансмісію.

Опубліковано

Точно така сама перекидка яку Лєкс мені продав,працює відмінно,задоволений як слон!!!Хто купить,не пожалкує,першого ХОЗЯЇНА буде завжди згадувати.

Опубліковано

Доречі да... Хто купить.. тому поставлю і налаштую на халяву.)))

Андрюха думаю.. не буде проти.))))

Не проти., але краще разом, веселіше буде! ))))

АГА.. якраз на трьох.)))

Опубліковано

Мені Лєкс ставив на Алівіо вісімку,працювало добре навіть дуже класно,потім замінивши Алівіо дуалами Діоровськими,ну тут...Взагалі інша кухня)))

Опубліковано

а на 8 зірках, як працювати буде?

ІМХО галімо,

Чому? Якщо манетку залишити на 8 зірок, повинно бути гуд, напевне. Зараз Лєкс скаже що з того буде, я так не пробував робити.

Опубліковано

Ок .. я там Андрюсі все розповів.. Орієнтуюсь на 18:30 -19:00.

Ви підїдете до АС-2, наберете мене.. і я до вас виїду.. бо буду на дачі.. дивитись, як влаштована скважина.)

Опубліковано

Все продано, і перемикач, і манетки. Хай надійно служать новим власникам.

Дякую Лєксу за установку і налаштування перемикача на велосипед Українця, за ковельський натурпродукт і за файно проведений вечір. )))

Думаю, тему можна закривати.

Опубліковано

не зрозумів як закривати?

... а ну но, ну но детальніше, шо то ви там за ковельський натурпродукт ще споживали окрім "світлого"? :_03:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...