Перейти до змісту

Хто в Луцьку займається обклейкою авто плівкою?

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Шукаю людей, хто займається обклейкою авто плівкою. Бачив в Луцьку все більше і більше авто обклеєних.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

як мені відомо то у луцьку ніхто.

Помиляєтесь. "Ніхто", не займався пару місяців тому. А зараз - займається багато хто

Опубліковано

хто наприклад? зразки роботи? ви знаєте які потрібно вимоги для нормального обклеювання авто?

Опубліковано

Причому тут умови? В гаражних умовах, можна нормально обклеїти авто. Я питаю "ХТО ЗНАЄ". Я не питаю, хто хоче пофлудити. Впевнений на 100500%, що в нас обклеюють, і не один - другий сервіс.

Опубліковано

Десь є тема на форумі.Там ПассатВ6 синьою плівкою обклеювали,пропонували як послугу.VaLeRa недавно теж шукав,нипиши в приват.

Опубліковано

ха ха ха. посміявся від душі. ви в 1 пості питаєте , в цьому стверджуєте. а я кажу що на даний момент якісно ніхто не обклеює , а нормально і я тобі обклею.

Опубліковано

Хто-хто? А хто маршрутки обклеює? Правильно, рекламні контори. Тільки якість залежить як від самої плівки так і від того скільки платять. В мене ьувші колеги могли обклеїти звичайним рекламним оракалом машину так, що і через рік комар носа не підточить. Умови - чистий бокс з відповідним кліматом, літра ізопропілового спирту, ну і правильна самоклейка. Але по ціні тоді вийде як аерографія)))

Опубліковано

розумієш на маршрутках не видно дефектів, обклей іномарку так само як і маршрутку, побачим чи ти щасливий будеш. і ти не рівняй звичайний оракал до спеціально відготовленої плівки.

Опубліковано

розумієш на маршрутках не видно дефектів, обклей іномарку так само як і маршрутку, побачим чи ти щасливий будеш. і ти не рівняй звичайний оракал до спеціально відготовленої плівки.

Всі зрозуміли, що ти майстер 80-го рівня. Але я шукаю трохи не те. Я сам зараз обклеюю своє авто дорогою плівкою, матовий колір. І зіткнувся з однією проблемою, про яку хотів би поговорити з людиною, яка має в цьому розуміння. Якщо можна це назвати "майстер класом" - то нехай це буде навіть і так. Готовий заплатити, хто обклеїть потрібну мені части авто - моєю плівкою. Плівка не дешева, з мікроканалами. Бокс, інструмент маємо

Опубліковано

Так я і не кажу що авто треба обклеювати рекламним оракалом. А спеціальний - має відповідні властивості щоб мінімізувати дефекти. Дефети все одно будуть, але про це знатиме лише той хто клеїв, ну може власник при детальному вивченні щось знайде, а коли ти стоятимеш на світлофорі чи рухатимешся містом ніхто нічого не помітить, так само як і на маршуртках. Тому я і кажу про чистий бокс в якому можна добре підготувати поверхню, температуру/вологість, оптимальну для поклейки і тому подібні речі. Сам ніколи не клеїв, але багато спостерігав за процесом оскільки працював в суміжній сфері нічого екстра-складного там немає, за пів-року початківці стають віртуозами (я про рекламну поклейку а не про авто), тому досвідчених людей в луцьку не 1 десяток, в тому числі знаю людей які дуже уважні до дрібниць при поклейці, з 8-літнім стажем як мінімум, вважай відтоді як в Луцьку з"явились перші обклеєні Богдани.

DMK, відписав в приват

Опубліковано

Перші роботи, кому цікаво:

Все робилось вперше. Ніколи з цим не мав справи. Також, підкреслю - В ГАРАЖНИХ УМОВАХ. І плівка пережила вже жару, мийки під високим тиском, дощі, грози. Тримається хоть би що.

Також обклеювали капоти, криши, багажники в Луцьку - люди поки що не шкодують.

post-9929-0-50114100-1374013417_thumb.jp post-9929-0-92089000-1374013421_thumb.jp post-9929-0-49948000-1374013426_thumb.jp

Опубліковано

ну правельно, капот, криши , багажник - це одне, а обклеювати такі деталі як бампера, крила. і ти побачиш шо навичків новичка явно мало.

Опубліковано

Якість на фото достойна уваги. Профі не народжуються, а здобувають навики на практиці. Респект вам.

Опубліковано

ну правельно, капот, криши , багажник - це одне, а обклеювати такі деталі як бампера, крила. і ти побачиш шо навичків новичка явно мало.

правЕльно. Саме для цього, я і створив цю тему, щоб знайти майстра цієї справи, і задати декілька питань. А ваш флуд в цій темі - не доречний. Тому, якщо ніколи не мали справи з цим, і поняття не маєте що і як - прошу просто не засмічувати тему. Дякую.

Опубліковано

VaLeRa, - не можу знайти його тему. Займається поклейкою авто. Звернися, можливо допоможе порадою.

Опубліковано

Тема : робота з плівкою, автор - Grey2011.

VaLeRa, - не можу знайти його тему. Займається поклейкою авто. Звернися, можливо допоможе порадою. ПОМИЛКА.

Опубліковано

Тема : робота з плівкою, автор - Grey2011.

VaLeRa, - не можу знайти його тему. Займається поклейкою авто. Звернися, можливо допоможе порадою. ПОМИЛКА.

Ссилку будь ласка. Бо не бачу такої теми

Опубліковано

Я не дочитал тему, может кто и дал этот номер. Зовут Руслан 050160 99 00, живет на ковельской, на повороте на 3-ю поликлинику (госпиталь). Он давно занимается этим делом, начинал с сотрудничества с салоном mitsubishi. Я у него свой ланцер бронировал частично, остался доволен, его много кто хвалит

Опубліковано

Я не дочитал тему, может кто и дал этот номер. Зовут Руслан 050160 99 00, живет на ковельской, на повороте на 3-ю поликлинику (госпиталь). Он давно занимается этим делом, начинал с сотрудничества с салоном mitsubishi. Я у него свой ланцер бронировал частично, остался доволен, его много кто хвалит

Ну от, а то "нема спєців, нема спєців", кошмар і ужос )))

Опубліковано

Руслан это электрик. А тонировкой и бронированием - занимается его друг, родственник. Насчет оклейки авто пленкой - я не слышал, что он занимается.

Опубліковано

В моєму мінівені на бочині облізла фарба і потріскалась шпаклівка. Перетирати і фарбувати влом, на швидкість не впливає. А от освіжити недорогою плівкою з рисунком - чому б і ні, все одно з часом перефарбовувати. Недавно бачив, як хлопці оракал з голубом прямо на вулиці на капот клеїли - нічого так вийшло!

Хто що порадить?

Опубліковано

В моєму мінівені на бочині облізла фарба і потріскалась шпаклівка. Перетирати і фарбувати влом, на швидкість не впливає. А от освіжити недорогою плівкою з рисунком - чому б і ні, все одно з часом перефарбовувати. Недавно бачив, як хлопці оракал з голубом прямо на вулиці на капот клеїли - нічого так вийшло!

Хто що порадить?

Малюнками не займаємось, а саме плівкою, однотонною - можемо зробити. Ціна залежить від плівки.

0992293076 - Діма

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...