Перейти до змісту

Вибір бюджетного хард-тейла

60 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, постало питання вибору велосипеду.

Оскільки бюджет не резиновий, то потрібно вкластися в 300-400 у.е.

Задачі для шуканого транспортного засобу:

1) проїзд по Луцьку (враховуючи наші "чудові" дороги)

2) покататися за містом (трохи асфальту, а трохи бездоріжжя - але без фанатизму і сильних стрибків)

3) можливо, згодом захочеться чогось більшого - як то - покататися з форумчанами на довгі дистанції :)

Виходячи з цього (та довгого "колупання" в WWW) принциповими були вибрані:

1) MTB - хардтейл або ригід

2) алюмінієва рама

3) навіска бажано не low-end (не Tourney)

Шо порадите, товариші вело-байкери? На шо би Ви зараз потратили свої кровні грошики?

Після походу до Велозони залишилося (на жаль :D ) тільки 2 варіанти:

1) Giant Boulder SE - 2000 UAH

2) Comanche Tomahawk FS - 1650 UAH

Можливо, ще привезуть:

1) Giant Escaper - але не факт, шо 19" рама мені підійде ;(

2) шось із Rock Machine

Bergamont'ів 2007 вже нажаль не передбачається ;(.

Опубліковано

Головне, правильно підібрати раму.

http://www.veloonline.com/view.shtml?id=654

Comanche TOMAHAWK FS DISC за 1850 гривень теж непогана для початку машинка, але зараз я вже б, напевне, купив би раму, а інше ставив би таке, як мені подобається, в межах свого бюджету. На всіх велосипедах до 400 долларів обладнання стоїть найдешевше, вилка еластомірна препогана, колеса найдешевші, гальма такі самі. От і думай.

А за що тут голосувати ? Вказав би конкретні моделі - інша справа, а так, кожна фірма випускає велосипеди ціною від 200 до 10 000 і всі вони в своєму класі приблизно однакові. А де Кубе, Гарі Фішери, Фокуси, Стівенси.....

Фірма робить тільки раму, а все інше - Шимано, Срам і т.д., що поставиш, на тому поїдеш.

Опубліковано

Andruha_gpz28

Ну, голосувалка приліплена, щоб вияснили довіру людей до БРЕНДУ!

А на рахунок конкретних моделей, то я вказав саме ті, які доступні у нас в Луцьку на Велозоні (бо іншої альтернативи не спостерігається).

Сам розумієш, кінець сезону - вибір обмежений ;(.

Щоб ти вибрав із запропонованих моделей? (якби то був твій перший вел :D)

Опубліковано

А тобі горить ?

Під новий рік акції почнуться, дешевше буде, щось привезуть. А ще є варіант, з"їздити в Київ, там і дешевше і вибереш те що хочеш, і такого як треба зросту, а назад - можна поїздом, а можна на байку ! :D

Опубліковано

Не голосував, бо не має особливого значення те, якої марки велосипед купувати за ті ж самі гроші. Раз воно стільки коштує, значить на те є причина. Особливо, якщо орієнтуватися тільки на "Велозону", то треба вибирати з того, що там є - дивись, що більше подобається.

З двох варіантів я за Giant. Але якби купував собі, то можливо зупинився й на Comanche - є все таки трохи різниця у вартості.

Я от собі спочатку Kelly's хотів, але не склалося...

А знижки в Києві дійсно вже починаються. Цікаво чи дійдуть вони до Луцька :dont:

Опубліковано

Igrek

Ну в тому то і справа, що обвіска на тих двох вєлах аналогічна, а різниця в ціні (більше 20%) суттєва.

Але Giant чомусь подобається більше :blink:.

А на рахунок СЕЗОННИХ знижок на Велозоні - поки шо не спостерігається <_< - ІМХУ продають товар по тій же "літній" ціні.

Здесь Вам не там (с) ;)

Опубліковано

дойдут!

Давай я завтра поговорю с "Велозоной" , им лучше давать совет - что и как подешевле будет и как его со скидкой достать. Это чесно.

Я вам так скажу - я там купил вилку дешовле, чем она была в Киеве по МЕГАраспродажной цене.

Вот завтра и узнаем: какие скидки и на шо!

То, шо знаю точно: под заказ могут привезти практически все и дешевле.

Опубліковано

2 difoto

Давай! :( Я всемя руками-ногами "ЗА".

З.Ы.: Седня после обеда поеду смотреть Giant Escaper.

Есть желающие приехать и дать на месте дельный совет?

Опубліковано

Ну і на такий глянь. Трошки дорожче, але ж ВЕСТЧ !

http://www.trekbikes.com.ua/index.php?b=tr...ILS&n2=4300

А як тобі двухподвєсіки ??? :rolleyes:

http://www.trekbikes.com/int/en/bikes/2008...l/topfuel99ssl/

http://www.trekbikes.com/int/en/bikes/2008...el_ex/fuelex95/

http://www.trekbikes.com.ua/index.php?b=tr...Fuel%20EX%209.5

Ну і ще лімузін. В ЗАГС байкерам їздити. :)

http://www.trekbikes.com.ua/index.php?b=tr...EM&n2=T2000

Опубліковано

в нем апупенный плюс: задний переклюк - ЛХ, поэтому со временем можна поменять манетки и кассету и перейти на девятерик :)

ЗЫ это ж у Иры такой? Желтый который? Достойный байк! 100% Если за 2000 грн можна взять - это наш выбор!

Опубліковано

2Difoto. Почему на мобилко не отвечаешь? (Каг на счет D50?) :)

Почту читай бордовскую, плиз.( У меня на работе аська, сцуко, не хочет работать)

И что там за модная резина ? И цена ея. Информируй.

Опубліковано

резина - фолдинговая версия Смарт Сэма !!! (Джура становится в стартовую позицию и ждет открытия магозина :))

А велик - не знаю... говори дальше с Людой. Но тут есть вечная проблема: велики до 2000 очень быстро разонравятся, их придется апгрейдить :)

Люда предлагала Томагавк команч - зря отказываешься! Такой у Зевса и у Плама, не жалуются! И не платили лишние 200-300 грн. за бренд, и поддержали в какой-то мере витчызняного выробныка :)

Думай.

Опубліковано

Люмінь. люміньом......

але.......не треба забувати про

1. Вузли жорсткості задніх пер.

2. Геометрія рами.

3. Змінний профіль труб рами.

4. Форма задніх пер (прямі чи S-подібні)

5. Наявність кріплення під дискові гальма.

Жорсткість рами, маневреність, легкість, міцність, як вона веде себе під час силового педалювання, як вона себе веде при підйомі вгору.........

ІМХО - рама Бергамонт АЙС - це майже сталіон 2006 року. А сталіон машинка класна повірте, пробував.

Я брав би його. Дешево, сердито і є зміст апгрейду.

Який би не був каманч..... ну....... це зовсім інше, як на мене... Катався на всіх цих велах включно з Джайнт Болдер.

Вибір звичайно за тобою, але....... думай.

Опубліковано

Головне - рама. Все інше міняється. Айсовська рама набагато краща(читай Лєкса).

І вартість одної задньої перекидки Deore LX в бегемота, перекриває різницю в ціні.

+вилка непогана з локаутом. Так що те, що зекономиш на команчі, потім обійдеться набагато дорожче, бо все обладнання доведеться міняти.

Я за бєгємота. Але, якщо фінанси не дозволяють, то і на команчі можна нормально їздити.

Опубліковано

ШО Жайнт от боулдера и ниже, шо бергамонт Хайп Про , шо Команч Томагавк - из одного корыта разлиты. Отдали китайцам макет, размеры и техусловия - и айда клепать. А в топовых команчах тоже гидроформинг присуцтвует.

Но вот я сравнивал-срав...ни..вал...

хоть ты уделайся, но все образцы до 2000 грн. - ну хоть ты тресни, а будут руки в мазуте :(

Опубліковано

2 Діфото

не путай Бергамонт Хайп Про з Бергамонт АЙС. :(

Це принципово різні моделі.. Відрізняються всім.

1 ближчий до Тамагавка, 2 - до Сталіона.

Опубліковано

Зовсім не маю нічого проти Айси :).

Якщо рама і обладнання дійсно вищого класу, то жабу можна й задушити :).

Вся проблема в тому, що практично нереально буде купити його в Луцьку в цьому році (говорив з Людою).

Вродє є один Айси на старому ринку, але великої ростовки :).

З.їзджу гляну :).

Хто-небудь здасть хорошу "вело-точку" в Києві? :(

Опубліковано

Есть вариант, шо мы с Тан одной будем продавать байк 16" LeaderFox.

Колеса на DTSwiss+Rigida, задний переклюк LX, подседелка Truvativ XC, шо там исчьо?

но скорее всего будет дороже 2000 (колеса с шинами я ценю в 170 у.е. + рама с вилкой + навеска....)

но вел будет клевый!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...