Перейти до змісту

Куплю насос зливу пральної машинки чи щось подібне

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно сконструювати забор та злив води для дитячого басейну

конструкція елементарна, шланг певної довжини, а в розриві насосік, басейн невеликий тому гадаю підійде насос зливу води з пральної машинки

щось на зразок, як на фото, впинципі підійделюбий інший(фото з нета, кинув для прикладу, щоб ясно було про що мова), головне щоб був робочий, та герметичність не була порушена

пропозиції в приват, або по телефону 0951476607 Олександр

post-8662-0-51357600-1373288580_thumb.jp

Опубліковано

http://kharkov.pulsc..._dache_14558485

в эпицентрах и прочих новых линиях в садово-огородных отделах спроси

к етому насосу еще дрель нужно покупать или чтото мудрить,а цена 385грн.!? ето дорогой насос получается, я ж написал что конкретно нужно! насосик слива стиральной машинки! там все в зборе(ДАЖЕ ДВИГАТЕЛЬ ЕСТЬ)и все герметично сложено! его цена нового 100-150грн.(смотря от какой машинки), но мне даже новый не нужен, хватит б/у, глпвное чтобы рабочий был, етак прозьба:

1.чепуху всякую не предлагать!

2.я не милионер чтобы к детскому басейну цена котрого - 100грн., покупать насосик за 400грн.+дрель!

3. бюджет на б/у насосик слива СМ - 70грн.

Опубліковано

Сьогодні якраз зняли з машинки насосик б/в.

Якщо цікавить - телефонуйте (050)564-82-57 (Віра Андріївна)

ціну напишіть будь-ласка, якщо влаштує то зателефоную!

Опубліковано

70 грн

по телефону жіночка пояснила, що вроді як робочий насос тільки крильчатка бовтається! взагалі неясно що це значить, так і я ж написав, що потрібен повність робочий, а тут непонятно чи він довго поробить!

ще раз повторюю, потрібен робочий б/у насосік зливу пральної машинки! можливо хтось займається ремонтом пральних машин, скуплює,розбирає неробочі пралки на запчастини, дякую

Опубліковано

А він і є робочий.

Ще на минулому тижні на машинці стояв і качав.

А скільки ще пропрацює - то ХЗ, ніхто Вам гарантію на б/в не дасть.

Опубліковано

А він і є робочий.

Ще на минулому тижні на машинці стояв і качав.

А скільки ще пропрацює - то ХЗ, ніхто Вам гарантію на б/в не дасть.

робочий і робочий, але КРИЛЬЧАТКА БОВТАЄТЬСЯ! є різниця? значить він вже не робочий, ото іза того бовтається, він мабуть довго не проробить! тут і за гарантію не потрібно говорити! і без Ваших пояснень знаю що гарантію на б/в ніхто не дає! і ще питання якщо він працював - качав, навіщо його було тоді міняти?

одним словом, якщо хтось розібрав на деталі несправну пральну машинку, але з робочим насосом зливу води, відгукніться буду дуже вдячний!

Опубліковано

він не буде робити того, що ти захтів. Він не смокче воду, він тільки випихає її з себе, тобто в нього вода повинна попадати самотьоком, як це і відбувається в пралці.

Опубліковано

ну так занурю його в басейн тай хай випихає, те що на дні лишиться, у відро злити не проблема, головне основну масу води злити, а не бігати з відрами по десять раз!

Опубліковано

зануриш?! ти, певно, прикалуєшся :_07:

В нього герметична тільки частина насоса, а сам електромотор голий!

Опубліковано

Насос, голова Atman AT-1000A, ViaAqua-1000A, 1000 л/ч. 53.39 грн.

http://www.arowana-i...products_id=114

Производительность насоса: 1000 л/час.

Потребляемая мощность: 15 Вт.

Рабочее напряжение: 220-240 В.

Подъем воды на: 1 м.

Насос, помпа Atman AT-102, ViaAqua-130A, 500 л/ч. 51.60 грн.

http://www.arowana-i...&products_id=91

Напряжение: 220 V.

Мощность: 7 Вт.

Производительность: 500 л/ч.

Регулировка: Есть.

Подъем воды на: 1.05 м.

Насос, помпа Atman PH-1100, ViaAqua-1300, 1100 л/ч. 104.24 грн.

http://www.arowana-i...products_id=160

Напряжение: 220 V.

Мощность: 18 Вт.

Производительность: 1100 л/ч.

Регулировка: Да.

Подъем воды на: 1.2 м.

можна придбати в Зоомаркеті http://zoomarket.lutsk.ua

м.Луцьк, пр. Молоді, 14 (1-й поверх)

(066) 44 222 42, (098) 01 88 999

Опубліковано

...детей жалко. ((

для розумників пояснюю, наповнення та злив води проводиться без присутності дітей в ньому!!!

а от ідея з акваріумним насосом дійсно розумна, якось неподумав, хоча сам колись тримав невеличкий акваріум!

Опубліковано

слухай, клоун, ти вирішив винайти велосипед?! Дорослих у ванні вбиває! А дитина може випадково вскочити! знаєш про "закон підлості"?! Воно варте зекономлених 200 грн.??!!!

Опубліковано

слухай, клоун, ти вирішив винайти велосипед?! Дорослих у ванні вбиває! А дитина може випадково вскочити! знаєш про "закон підлості"?! Воно варте зекономлених 200 грн.??!!!

Я Вас не ображав і на ти не переходив! і з вскочить в басейн я якось сам розберусь - мої проблем!, моїм дочкам 7місяців і скакати вони ще не вміють!

цікаво що Ви пропонуєте за 200грн.? в такому ціновому діапазоні мені пропонували насос малютка!? по перше він погружний так само як у випадку з насосом зливу ПМ, або помпи перекачкі води в акваріумі, по друге він піднімає воду на висоту 40метрів, та перекачує обєм - 1.5куба води за годину! для чого мені така потужність? та і гаргара за габаритами впорівнянні з басейном на 150літрів

на рахунок винаходу велосипеду - то гадаю що загерметизувати я зміг би нормально та надійно, та й руки в мене до такого - зтого місця ростуть! а от затрати часу на це все! простіше купити помпу для акваріуму, в каравані за 70грн. продається яась китайська, піднімає потік води на 1метр, 600літрів води перекачує за годину! гадаю того мені буде достатньо!

Опубліковано

підійде насос зливу води з пральної машинки

щось на зразок, як на фото, впинципі підійделюбий інший(фото з нета, кинув для прикладу, щоб ясно було про що мова), головне щоб був робочий, та герметичність не була порушена

Ось можете переглянути по цінах насос помпа.

Опубліковано

підійде насос зливу води з пральної машинки

Ось можете переглянути по цінах насос помпа.

всім хто відгукнувся дякую, купив ось таку помпу для акваріуму нову http://www.gps4buy.com/popup_image_additional.html?products_image_large_additional=images/large/pic/A236/A236_02_LRG.jpg&pic=1&pID=536

по ціні -75грн. в каравані на другому поверсі

також 9метрів шлангу, трійник(щоб можна було підключитись в зєднання душового шлангу), кран, пластиковий перехідник на шланг(це все потрібно щоб зробити забор води для наповнення басейну) - одним словом все разом в мене стало в 136грн.!

оскільки сьогодні свято то нічого різати та крутити не став, але трубка ідеально, плотно надіваеться на вихід помпи, тому взяв 6-літрову кастрюлю наповнив водою, та попробував викачати, вийшло що тих 6-літрів помпа викачала менше як за одну хвилину! для мене того достатньо, басейн напвнюю всеодно не більш як на третину!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...