Перейти до змісту

Куплю насос зливу пральної машинки чи щось подібне

Рекомендовані повідомлення

Потрібно сконструювати забор та злив води для дитячого басейну

конструкція елементарна, шланг певної довжини, а в розриві насосік, басейн невеликий тому гадаю підійде насос зливу води з пральної машинки

щось на зразок, як на фото, впинципі підійделюбий інший(фото з нета, кинув для прикладу, щоб ясно було про що мова), головне щоб був робочий, та герметичність не була порушена

пропозиції в приват, або по телефону 0951476607 Олександр

post-8662-0-51357600-1373288580_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://kharkov.pulscen.com.ua/products/vt_87_nasos_na_drel_neobkhodimoye_prisposobleniye_v_garazhe_i_na_dache_14558485

в эпицентрах и прочих новых линиях в садово-огородных отделах спроси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://kharkov.pulsc..._dache_14558485

в эпицентрах и прочих новых линиях в садово-огородных отделах спроси

к етому насосу еще дрель нужно покупать или чтото мудрить,а цена 385грн.!? ето дорогой насос получается, я ж написал что конкретно нужно! насосик слива стиральной машинки! там все в зборе(ДАЖЕ ДВИГАТЕЛЬ ЕСТЬ)и все герметично сложено! его цена нового 100-150грн.(смотря от какой машинки), но мне даже новый не нужен, хватит б/у, глпвное чтобы рабочий был, етак прозьба:

1.чепуху всякую не предлагать!

2.я не милионер чтобы к детскому басейну цена котрого - 100грн., покупать насосик за 400грн.+дрель!

3. бюджет на б/у насосик слива СМ - 70грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні якраз зняли з машинки насосик б/в.

Якщо цікавить - телефонуйте (050)564-82-57 (Віра Андріївна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні якраз зняли з машинки насосик б/в.

Якщо цікавить - телефонуйте (050)564-82-57 (Віра Андріївна)

ціну напишіть будь-ласка, якщо влаштує то зателефоную!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

70 грн

по телефону жіночка пояснила, що вроді як робочий насос тільки крильчатка бовтається! взагалі неясно що це значить, так і я ж написав, що потрібен повність робочий, а тут непонятно чи він довго поробить!

ще раз повторюю, потрібен робочий б/у насосік зливу пральної машинки! можливо хтось займається ремонтом пральних машин, скуплює,розбирає неробочі пралки на запчастини, дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А він і є робочий.

Ще на минулому тижні на машинці стояв і качав.

А скільки ще пропрацює - то ХЗ, ніхто Вам гарантію на б/в не дасть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А він і є робочий.

Ще на минулому тижні на машинці стояв і качав.

А скільки ще пропрацює - то ХЗ, ніхто Вам гарантію на б/в не дасть.

робочий і робочий, але КРИЛЬЧАТКА БОВТАЄТЬСЯ! є різниця? значить він вже не робочий, ото іза того бовтається, він мабуть довго не проробить! тут і за гарантію не потрібно говорити! і без Ваших пояснень знаю що гарантію на б/в ніхто не дає! і ще питання якщо він працював - качав, навіщо його було тоді міняти?

одним словом, якщо хтось розібрав на деталі несправну пральну машинку, але з робочим насосом зливу води, відгукніться буду дуже вдячний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він не буде робити того, що ти захтів. Він не смокче воду, він тільки випихає її з себе, тобто в нього вода повинна попадати самотьоком, як це і відбувається в пралці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так занурю його в басейн тай хай випихає, те що на дні лишиться, у відро злити не проблема, головне основну масу води злити, а не бігати з відрами по десять раз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зануриш?! ти, певно, прикалуєшся :_07:

В нього герметична тільки частина насоса, а сам електромотор голий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

загерметизувати мотор гадаю не проблема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...детей жалко. ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насос, голова Atman AT-1000A, ViaAqua-1000A, 1000 л/ч. 53.39 грн.

http://www.arowana-i...products_id=114

Производительность насоса: 1000 л/час.

Потребляемая мощность: 15 Вт.

Рабочее напряжение: 220-240 В.

Подъем воды на: 1 м.

Насос, помпа Atman AT-102, ViaAqua-130A, 500 л/ч. 51.60 грн.

http://www.arowana-i...&products_id=91

Напряжение: 220 V.

Мощность: 7 Вт.

Производительность: 500 л/ч.

Регулировка: Есть.

Подъем воды на: 1.05 м.

Насос, помпа Atman PH-1100, ViaAqua-1300, 1100 л/ч. 104.24 грн.

http://www.arowana-i...products_id=160

Напряжение: 220 V.

Мощность: 18 Вт.

Производительность: 1100 л/ч.

Регулировка: Да.

Подъем воды на: 1.2 м.

можна придбати в Зоомаркеті http://zoomarket.lutsk.ua

м.Луцьк, пр. Молоді, 14 (1-й поверх)

(066) 44 222 42, (098) 01 88 999

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...детей жалко. ((

для розумників пояснюю, наповнення та злив води проводиться без присутності дітей в ньому!!!

а от ідея з акваріумним насосом дійсно розумна, якось неподумав, хоча сам колись тримав невеличкий акваріум!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухай, клоун, ти вирішив винайти велосипед?! Дорослих у ванні вбиває! А дитина може випадково вскочити! знаєш про "закон підлості"?! Воно варте зекономлених 200 грн.??!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухай, клоун, ти вирішив винайти велосипед?! Дорослих у ванні вбиває! А дитина може випадково вскочити! знаєш про "закон підлості"?! Воно варте зекономлених 200 грн.??!!!

Я Вас не ображав і на ти не переходив! і з вскочить в басейн я якось сам розберусь - мої проблем!, моїм дочкам 7місяців і скакати вони ще не вміють!

цікаво що Ви пропонуєте за 200грн.? в такому ціновому діапазоні мені пропонували насос малютка!? по перше він погружний так само як у випадку з насосом зливу ПМ, або помпи перекачкі води в акваріумі, по друге він піднімає воду на висоту 40метрів, та перекачує обєм - 1.5куба води за годину! для чого мені така потужність? та і гаргара за габаритами впорівнянні з басейном на 150літрів

на рахунок винаходу велосипеду - то гадаю що загерметизувати я зміг би нормально та надійно, та й руки в мене до такого - зтого місця ростуть! а от затрати часу на це все! простіше купити помпу для акваріуму, в каравані за 70грн. продається яась китайська, піднімає потік води на 1метр, 600літрів води перекачує за годину! гадаю того мені буде достатньо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підійде насос зливу води з пральної машинки

щось на зразок, як на фото, впинципі підійделюбий інший(фото з нета, кинув для прикладу, щоб ясно було про що мова), головне щоб був робочий, та герметичність не була порушена

Ось можете переглянути по цінах насос помпа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підійде насос зливу води з пральної машинки

Ось можете переглянути по цінах насос помпа.

всім хто відгукнувся дякую, купив ось таку помпу для акваріуму нову http://www.gps4buy.com/popup_image_additional.html?products_image_large_additional=images/large/pic/A236/A236_02_LRG.jpg&pic=1&pID=536

по ціні -75грн. в каравані на другому поверсі

також 9метрів шлангу, трійник(щоб можна було підключитись в зєднання душового шлангу), кран, пластиковий перехідник на шланг(це все потрібно щоб зробити забор води для наповнення басейну) - одним словом все разом в мене стало в 136грн.!

оскільки сьогодні свято то нічого різати та крутити не став, але трубка ідеально, плотно надіваеться на вихід помпи, тому взяв 6-літрову кастрюлю наповнив водою, та попробував викачати, вийшло що тих 6-літрів помпа викачала менше як за одну хвилину! для мене того достатньо, басейн напвнюю всеодно не більш як на третину!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закрийте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...