mister_lol Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:34 #1 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:34 Загалом на даний момент потрібна людина тільки на ці вихідні, оскільки в людини яка працює не виходить.В Хріниках розміщений розважальний атракціон "кролячий тир" з розіграшом призів, де люди пуляють з пейнтобольного маркера по людині в костюмі кролика, власне потрібна людина яка побігає в палатці як жива мішень. Робота і не є важкою, але частково болюча (невеликі синці можуть бути) і є жаркою (захист на сонці парить).Вимоги: хлопець від 18 років, до 180 см ростом, худощавої статури, спокійно переносить спеку, рухливість, можливість пригати в костюмі з захистом, без претензій якщо будуть синці =)Заробітня плата: 50 грн + 20% від чистого доходу (чистий дохід вираховується: дохід весь - 50грн кролику - 50 грн касиру -10% кульки - закупівельна вартість призів - 20 грн напої на втамування спраги). З власного досвіду на вихідних є завжди рух, за день в "кролика" було в районі 170-230 грн (як які дні).Харчування іде власне, тобто думайте за себе самі, чи купуйте чи беріть з дому).Графік: в основному з 8-9 год до пізна поки не стихне рух на озері.Ну якщо хтось наважився, пишіть в лс, бажано одразу з фото, та і описом фізичних навиків.
Deemon Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:35 #2 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:35 Вже на моркву і капустину таки могли б роботодавці розкошелитись
Zevs_Isver Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:44 #3 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:44 де люди пуляють з пейнтобольного маркера по людині в костюмі кролика, власне потрібна людина яка побігає в палатці як жива мішень.ужас, куда катится этот мир
mister_lol Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:50 Автор #4 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:50 де люди пуляють з пейнтобольного маркера по людині в костюмі кролика, власне потрібна людина яка побігає в палатці як жива мішень.ужас, куда катится этот мирце те чого людям явно не вистачає, а захист робить це все майже невідчутнім)
igorrrko Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:50 #5 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:50 Оце атракціони.Ти гонишся,а п'яні бидлани по тобі пуляють.Н-да...
taurus07 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:50 #6 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:50 людина яка побігає в палатці як жива мішень.не довгий час життя ваших кроликів...Чогось мені здається що такий вид роботи не то не зовсім законний, або не зовсім моральний...Перший крок в підготовці лозинських.Років 15 тому бойовик крутили, про атракціон де чоловік мав втікати від озброєних мисливців. Тоді це здавалось такою дикістю....
Shkoder Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:52 #7 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:52 ужас, куда катится этот мир так классика же. Носова "Незнайка на Луне" читал?
mister_lol Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:57 Автор #8 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 09:57 людина яка побігає в палатці як жива мішень.не довгий час життя ваших кроликів...Чогось мені здається що такий вид роботи не то не зовсім законний, або не зовсім моральний...Перший крок в підготовці лозинських.Років 15 тому бойовик крутили, про атракціон де чоловік мав втікати від озброєних мисливців. Тоді це здавалось такою дикістю....Коли грати в пейнтбол було не зовсім законно?)всі міри зроблені для того щоб це було весело. Та і практика переконала, що саме так. і навіть в пьяниому бидлотті діло. загалом ідуть діти =). А захист і захистні стінки не дають ніяких ознак)
taurus07 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:01 #9 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:01 Ну так дайте кролику автомата, щоб все по чесному було. А так розстріл людини.... Уявляю ситуацію як п"яне бидло розстрілює людину і рже при цьому.... Я не заперечую що це може бути не боляче для кролика, за згодою усіх сторін, але якось то не по-людськи....
Arden Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:04 #10 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:04 Оце атракціони.Ти гонишся,а п'яні бидлани по тобі пуляють.За 50 грн без проїзду та харчування...
viperVS Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:13 #11 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:13 Скільки коштує взяти участь в атракціоні?
Kostefan Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:27 #12 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:27 Перестаньте.... Кожному своє.... я б в студентському віці, то погодився.. Якщо дійсно за день виходить 150грн, то це все ж таки заробіток... І вже в кожного своя голова на плечах чи підходить йому такий спосіб чи ні... В свій час я хапався за будь-яку роботу і не перебирав подобається мені чи ні, престижно мішки з цементом розвантажувати чи це робота для пьяної бидлоти... Автор дає можливість підзаробити і описав всі умови.... А мораль...??? Вона з обох сторін повинна бути! Чи ви вважаєте, що бігати кроликом аморально, а стояти і стріляти, чи, скажімо, заплатити і щоб дитина постріляла - це морально??? Хтось стидається листівки роздавати, в когось душа не лежить втюхивати бабулькам китайський ширпотреб з телемагазинів (доречі також дуже високоморальна робота!!!), а тут в костюмі, ніхто тебе не бачить, не впізнає, побігав - пострибав, пару копійок заробив і власний імідж зберіг.... Так що кожному своє... На мою думку, силомиць туди тебе ніхто не веде, тому пропозиція автора має право на життя.
Kostefan Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:34 #13 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:34 І, доречі, хто може заробити іншими способами, той на таку роботу не піде, а якщо інакшого виходу немає, то це краще ніж гоп-стопом по провулках займатися...
Sharp Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:40 #14 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:40 І, доречі, хто може заробити іншими способами, той на таку роботу не піде, а якщо інакшого виходу немає, то це краще ніж гоп-стопом по провулках займатися...з таким міркуванням, то проституція і айфонство, та й багато чого іншого, все згодиться!!! якщо інакшого виходу немає...
taurus07 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:53 #15 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:53 І, доречі, хто може заробити іншими способами, той на таку роботу не піде, а якщо інакшого виходу немає, то це краще ніж гоп-стопом по провулках займатися...з таким міркуванням, то проституція і айфонство, та й багато чого іншого, все згодиться!!! якщо інакшого виходу немає...ага, або торгівля дітьми. Ніби усі учасники угоди не проти - батькам гроші, дітям якесь житло і харчування, ну рабовласнику теж вигода є....
Kostefan Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:55 #16 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 10:55 Sharp "з таким міркуванням, то проституція і айфонство, та й багато чого іншого, все згодиться!!! якщо інакшого виходу немає..." Читайте уважніше і не перебільшуйте! Мова ведеться про підзаробіток для того хто не може знайти більш престижну роботу, і якраз не стати на шлях "проституція і айфонство". А ви вирвали з контексту фразу і побудували на ній свої міркування... taurus07 "ага, або торгівля дітьми." Про що і мова іде... Почалося... taurus07 туда ж....
taurus07 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:08 #17 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:08 Про що і мова іде... Почалося... taurus07 туда ж.... ну мені взагалі-то вид розваги не подобається, а не участь бідного кролика )) Тут я згоден що якщо виходу немає то краще так заробляти ніж красти і т.д.. Але сама розвага - вполюй людину, як на мене, не зовсім цивілізована. Підтримаю зевса ізвера - "куда катится этот мир..."
Fagot Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:08 #18 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:08 так классика же. Носова "Незнайка на Луне" читал? Саме цікаве що даним моментом автор гротескно намагався спародіювати комерціалізоване суспільство Заходу, а зараз все навпаки - закони джунглів та дикість у нас, культура та взаємоповага у них, швидко ж ми деградували
Гість anat2010 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:16 #19 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:16 Читайте уважніше і не перебільшуйте! Мова ведеться про підзаробіток для того хто не може знайти більш престижну роботу, і якраз не стати на шлях "проституція і айфонство". А ви вирвали з контексту фразу і побудували на ній свої міркування...Яке перебільшення ,яке виривання з контексту? Шановні ,ви що?Це є повна деградація суспільства.Рік , два і будуть "пуляти" , як в "Апокаліпсис"і.Приїхали.І ще будемо вести мову про мораль? Схаменіться.
Skalyan Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:28 #20 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:28 Коли грати в пейнтбол було не зовсім законно?)всі міри зроблені для того щоб це було весело. Та і практика переконала, що саме так. і навіть в пьяниому бидлотті діло. загалом ідуть діти =). А захист і захистні стінки не дають ніяких ознак)Фігасссєєє .... атракціончик для діток. І що з тих діток виросте, якщо вони вже "шмаляють" по "зайчику"?? Мені здається такі атракціони лише розвивають агресію, якої і так вже вистачає.
madkot Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:32 #21 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:32 що таке "айфонство"? я щось пропустив у розвитку цивілізації? )))
Zerotul Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:33 #22 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:33 Сколько стоит одеть костюм кролика на ТС и погонять его?
madkot Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:34 #23 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:34 по темі для автора: є робота - спаринг партнер - так там дубасять і його і він дубасить скільки сил хватить, в межах домовленостей, а бігати в якості мішені - і це ви називаєте роботою - це ж приниження гідності людини, замах на його здоров"я і взагалі кримінальна справа. Ярчик - поправ мене ,якщо я помиляюсь. хуліганство тим хто стріляє по живим мішеням точно можна організувати в якості вироку.Так що закривайте лавочку поки не закрили вас. я не жартую
Fireboss Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:37 #24 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:37 Загалом на даний момент потрібна людина тільки на ці вихідні, оскільки в людини яка працює не виходить.В Хріниках розміщений розважальний атракціон "кролячий тир" з розіграшом призів, де люди пуляють з пейнтобольного маркера по людині в костюмі кролика, власне потрібна людина яка побігає в палатці як жива мішень. Робота і не є важкою, але частково болюча (невеликі синці можуть бути) і є жаркою (захист на сонці парить).Вимоги: хлопець від 18 років, до 180 см ростом, худощавої статури, спокійно переносить спеку, рухливість, можливість пригати в костюмі з захистом, без претензій якщо будуть синці =)Заробітня плата: 50 грн + 20% від чистого доходу (чистий дохід вираховується: дохід весь - 50грн кролику - 50 грн касиру -10% кульки - закупівельна вартість призів - 20 грн напої на втамування спраги). З власного досвіду на вихідних є завжди рух, за день в "кролика" було в районі 170-230 грн (як які дні).Харчування іде власне, тобто думайте за себе самі, чи купуйте чи беріть з дому).Графік: в основному з 8-9 год до пізна поки не стихне рух на озері.Ну якщо хтось наважився, пишіть в лс, бажано одразу з фото, та і описом фізичних навиків.Я думаю в даному випадку вирішальну роль відіграє мотивація. 170-230 - це не мотивація, а от за 500 можна і побігати.Така робота не приємна, але аморального в цьому нічого не бачу, просто має дорого оплачуватись!
madkot Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:41 #25 Опубліковано 3 Липня, 2013 в 11:41 Я думаю в даному випадку вирішальну роль відіграє мотивація. 170-230 - це не мотивація, а от за 500 можна і побігати.Така робота не приємна, але аморального в цьому нічого не бачу, просто має дорого оплачуватись!з такими "неаморальними" бажаннями деяких "людей" заробити ми за рік-другий дйдемо до тиру як мінімум з травматичної зброї - при теж хорошій оплаті, а там - пневматика, мілкий калібр і до САУ.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.