Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи були у когось вчора з 23:30 до 00:30 проблеми зі звязком опереатора Лайф.

Чи може хтось не міг дозвонитися на Лайф.

Важливо. Дуже.

Опубліковано

я скажу так : Life is Life ! ^_^

краще мати норм оператор, з нормальною сіткою і платити більше грошей ! ніж мучитись з тим лайфом !

бе ме )

Опубліковано

у меня по вечерам постоянные проблемы с Лайфом. звонить невозможно: сбой сети, сеть перегружена и пр.

причем что просто "радует": я - корпоративный бизнес абонент.

но у Лайфа нет, видать такого приоритета (который раньше точно был, сечас не знаю) у ЮМС

контрактный абонент - СИМСИМ - Джинс

знаю много людей, которые попытались "сходить" за услугами к Лайфу, но, из-за звонящих нахаляву студентов и школьников, отказались от этой затеи.

Опубліковано

ну а что же вы хотите от лайфа???

на халяву и уксус сладкиЙ!!!

у лайфа никогда не было нормальной связи...и при разговоре я уже не удивляюсь если меня выбъет....

в сан ремо лайф вообще не тянет....

фот эти все акции, студентам бессплатный пакет, другу бессплатный, мячик в придачу есче парфельчик забирайте....

студенты, школьники его тока и юзают))халявный....

еще бонусные СМС, бессплатный интернет, без соединения, бесплатные телефоные звноки...

вот и получаете дерьмовую связь)))

Опубліковано

у лайфа никогда не было нормальной связи...и при разговоре я уже не удивляюсь если меня выбъет....

фот эти все акции, студентам бессплатный пакет, другу бессплатный, мячик в придачу есче парфельчик забирайте....

еще бонусные СМС, бессплатный интернет, без соединения, бесплатные телефоные звноки...

анема чого в дєрьмове Сан Ремо ходити :)

Опубліковано

а мне лайф канает) я как раз тот халявщик студент) имхо для таких как я лайф идеален, то что связб х.. оправдывает те деньги каторые я плачу за это...)))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

нема чого в НасРемо ходити :)

Я теж халявщик студент, якому на шару всьо прокатить . Тож користуюсь і радуюсь, а як стану багатим та відомим, то може і перейду на шось путьовіше.

Опубліковано

Цей лайф вже задовбав, раніше коли поповнюєш рахунок присилали 50 безкоштовних смс на всі оператори, а зараз 50 смс тільки на лайф безкоштовно!!!Нашо мені на лайф писати смс якщо я зможу подзвонити безплатно!!!!!!!

Люди діліться горем!!!!!!!!!

Опубліковано

а куда есе ходить кроме нас ремо???

мона канеха и в караблегГ, майдан, земан, челентано и усьо)))

но если пахавать то тока в нас ремо или челентано!!! :P

Опубліковано
Цей лайф вже задовбав, раніше коли поповнюєш рахунок присилали 50 безкоштовних смс на всі оператори, а зараз 50 смс тільки на лайф безкоштовно!!!Нашо мені на лайф писати смс якщо я зможу подзвонити безплатно!!!!!!!

Люди діліться горем!!!!!!!!!

Переходь на суперлайф і нафіг тобі ті смс, але такими темпами то скоро і плата за з'єднання появиться

Опубліковано

Лайф вже взагалі барзєє, після цього як ввели смс тільк на лайф, багато людей його кине, я вже й сам подумую про це!!!!!!!

Опубліковано
Лайф вже взагалі барзєє, після цього як ввели смс тільк на лайф, багато людей його кине, я вже й сам подумую про це!!!!!!!

Барзєє, але підкажіть альтернативу. Скрізь є плата за з'єднання а зважаючи на те що я говорю по 50 раз на день але коротко то виходить досить дорого. Єдиний варіант Білайн але там теж не аж такий якісний звязок

Опубліковано

А що поганого в тому що Life :) дає змогу хоч неякісно,але взагалі комусь позвонити недорого,

В студента незавжди багато грошей на розмови,а так удобніше,і погану якість звязку ми маємо не за халявних смс,інтернету,а за

нерозшириного покриття,тобто Life :) нерозвивається в цьому напрямі,абож занатто повільно.

Взяти UMC-МТС людей на ньму в 2 рази більше а лагів в 10 :) раз менше

Будем надіятись щось зміниця "МОБІЛИЧ" -РУЛИТЬ :):D:D

І взагалі колишній "Мобі" лагав найстрашніше <_<

Опубліковано

А з яких то пір у вас бонусні смски тіке на лайф стали? У мене на всі шле і без будь-яких обмежень. :(

Опубліковано

Я з Лайфа втік приблизно біля року тому, через два тижні після початку користування його послугами, і зараз лайфовську карточку використовую тільки в машині, як "бекап канал" :lol:

Дістали три речі:

1. Жахлива якість зв'язку, в т.ч. неможливість будь-куди додзвонитись увечері, коли всі наярюють на безкоштовні номери всередині мережі

2. Величезна кількість спаму у вигляді СМС від оператора (в МТС також проскакує, але ж не в такій кількості!)

3. Дзвінки від "піонерів" з питаннями типу "А у вас дівчата є?" або пропозиціями моїй дружині (вона також тоді була на лайфі) "А давай познайомимось і ти мені .... ...." -- це величезний недолік безкоштовних дзвінків всередині мережі.

Опубліковано

"2. Величезна кількість спаму у вигляді СМС від оператора (в МТС також проскакує, але ж не в такій кількості!)

3. Дзвінки від "піонерів" з питаннями типу "А у вас дівчата є?" або пропозиціями моїй дружині"

Оці два пункти зникли :D вже такого нема....

Опубліковано

Лайф - бест!!! Спору ні!!! ... от якби ще забрали: заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС !!!!!!!!!!!!! :huh: - ТОДІ ЦІНИ ТАКОМУ НЕМАЄ

Опубліковано
Лайф - бест!!! Спору ні!!! ... от якби ще забрали: заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС,заняту мережу, поганий звязок, велика кількість місць без покриття, доступний інет, повністю плату за з'єднання, всяку ф-ню через СМС !!!!!!!!!!!!! :) - ТОДІ ЦІНИ ТАКОМУ НЕМАЄ

ТОДІ ТАКОГО НЕ БУВАЄ!!!!

Опубліковано

Недавно до батька дзвонили з номера на одиницю меншого від його. Поодинокі виблюдки і мені дзвонять, але суспільство росте і навіть тупі люди почали розуміти, що не в прикол когось нагружати по мобайлу, хёр вийде.

Щодо себе хочу забити на той лайф, але як глянути - коло мого спілкування тісно пов'язане з лайфом і кількість дзвінків до мене і від мене типу ти де в якому корпусі дав здибаємся ч/з 2 хв там і там і тп значно скоротиться. Як для таких безладних дзвінків залишається КС з 2 секундами, але це ще тупіше ніж лаги мережі в лайфа... Сьогодні для прикладу я так і не зміг пояснити де я знаходжусь мамі (як же пояснити якщо мене чути як ніби я говорю через сотні глючних транзисторів та ще й чути мене фреймами) :( і таких прикладів безліч. АаААААаа! І ще нова політика з 50 смс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...