Перейти до змісту

Шацьк, оз.Пісочне: неприємні враження!

Lubart

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був з дружиною днями на озепі Пісочне біля Шацька, де санаторій Лісова пісня. І дуже неприємне враження було, коли пішли купатися, а коли подув вітер, то навколо стояв стійкий сморід фекалій. А пісок штиняв так, наче вилили бочку гівна. Переконаний, що якась немаленька база, а може й не одна, - скидає в озеро каналізаційні стоки. Чомусь здається, що у Світязь зливають ще більше фекалій. Можливо, купання у фекаліях - це так звані SPA-процедури?

Опубліковано

Всі я дивлюсь жартують, але це реально серйозна проблема. Оскільки в такій воді можна підхопити якусь заразу і ще довго лікуватись після довгоочікуваного відпочинку. На базах не дотримуються елементарних санітарних норм, я думаю що ті стоки йдуть напряму з баз. Хоча мене також дивують батьки, які відпочиваючи з дітьми зовсім за ними не дивляться...була реальна ситуація на Світязі (я в той час там не купався ), всі купаються, а чиясь малеча випорожнюєть буквально біля людей в воду...Напевне від цього там стільки срібла в воді ))) А таким батькам скажу щоб дивились за своїми дітьми, бо це просто неприємно і явно не покращує спогади про відпочинок.

Якщо там все настільки серйозно як написано в першому пості, то вже потрібно писати в відповідні служби і робити масові перевірки, щоб знайти причину, хто ж все-таки загадив озеро.

Опубліковано
. Хоча мене також дивують батьки, які відпочиваючи з дітьми зовсім за ними не дивляться...була реальна ситуація на Світязі (я в той час там не купався ), всі купаються, а чиясь малеча випорожнюєть буквально біля людей в воду...Напевне від цього там стільки срібла в воді ))) А таким батькам скажу щоб дивились за своїми дітьми, бо це просто неприємно і явно не покращує спогади про відпочинок.

а чому ви дивуетесь ? Десь зо два мiсяцi назад, йду додому, бачу, посеред пiшохiдноi асфальтованоi дороги стоiть хлопчина рокiв 4-5ти й пiсяе прямо посеред дороги, з ким вiн був, що да як, я не знаю (поруч нiкого не було), пройшов мимо з квадратними очима. Другий шок був, коли розказав про це друзям, а вони сказали, що це нормально, це ж дитина. То чому тут дивуватись, коли в нашому суспiльствi виявляется пiсяти посеред дороги (хай навiть й дитинi, яка вже ходить бiгае й таки мабуть щось вже соображае) це е норма

Опубліковано

Хмм, мы были на этих выходных на озере Песочное, только со стороны Мельников. Никаких аномалий не увидела (кроме отсутствия элементарных сортиров), а запаха и т.п. не было. Я думаю, это проблема канализации самого санатория "Лісова пісня"... там и слово санаторий надо в кавычках писать...

Опубліковано

Я в неділю заїжджав на Пісочне з дружиною зі Світязя, знаходилися там десь з 12.00-14.00 год, купався.

Ніякого смороду не було, гівна не плавало, водичка тепла і прозора, все ок...

Опубліковано

Чому закрили "Пісочне"?

Побачене, кажуть, вжахнуло посадовців: власники чи орендарі будиночків не мають жодної документації на землю, відсутнє водопостачання та водовідведення, територія самовільно забудована не зданими в експлуатацію спорудами, а вигрібні ями та контейнери зі сміттям переповнені ще з минулого року.
Опубліковано

Хмм, мы были на этих выходных на озере Песочное, только со стороны Мельников. Никаких аномалий не увидела (кроме отсутствия элементарных сортиров), а запаха и т.п. не было. Я думаю, это проблема канализации самого санатория "Лісова пісня"... там и слово санаторий надо в кавычках писать...

Справа в тім, що усі ці дивні аромати спостерігалися прямо навпроти лісової пісні на протилежному березі, тому з боку санаторія було усе начебто в порядку.

Опубліковано

санаторій Лісова пісня (+ село Гаївка) має свої очисні споруди

Львівські бази, що на західному березі, теж мають

а от куди зливають нечистоти з приватної забудови на східному березі - питання

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...