Перейти до змісту

Переоформлення авто

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить процедура переоформлення ТЗ з однієї особи на іншу.

Читав, що зараз це робиться без зняття авто з обліку, навіть номери лишаються.

Хто сам стикався, цікавлять ціни та деталі (нюанси). (ССилки в неті я сам вмію шукати).

Цікавить як із мінімальними втратами часу та коштів ("рішал" не пропонувати).

Опубліковано

минулого тижня сам переоформив за 1 день.

Дійсно, знімати авто з обліку не потрібно, якщо у Вас номери нового формату та Волинської реєстрації (АС хх-хх ХХ), то при бажанні їх можете залишити (економія близько 200 грн., при друкуванні заяви потрібно це вказати, при оплаті в банку також).

Для переоформлення потрібно: якщо у Вас генеральне доручення на двох осіб (одна особа виступає продавцем від лиця фактичного власника, на якого зареєстровано авто, згідно доручення, інша особа - покупцем, на якого перереєстровується автомобіль), то просто берете цих осіб, їх документи (паспорт+код, обов"язково нотаріально завірену копію ген.доручення, я втратив близько години поки робив цю копію) виписуєте довідку-рахунок (+/- 600 грн.), якщо доручення немає, то берете власника та з ним йдете виписувати довідку-рахунок.

Тоді друкувати заяву (віконце №1), пробити авто по базі Інтерпол (пробивають лише 2 рази на день (ніби, в 11 та 13.00), старайтеся встигнути до 11. Потім чекаєте поки інспектор огляне автомобіль та поставить підпис на заяві (обов"язково)

Після того оплатити послуги МРЕВ, здати ці документи (старий тех.паспорт, довідка-рахунок, заява, чек про оплату) у віконечко №2 або №3, та набратися терпіння - чекати прийдеться декілька (3-4) годин. Тоді ближче до закінчення робочого дня забрати новий тех.паспорт. Раджу одразу не відходячи від каси перевірити усі записи - власник, адреса, номер кузова, тип палива і т.д.

При необхідності дам номер телефону ПП по довідках-рахунках.

Загалом: потрачено часу - з 9.00 до 18.00, грошей - 600 грн. довідка, 20 грн. нотаріально завірена копія, 420 грн. послуги МРЕВ.

Також порада - приїдьте раніше в МРЕВ, десь в 8.30, контора по довідках-рахунках починає працювати трохи раніше, або домовитись з ними на раніше. Тоді у Вас буде можливість зайняти чергу на друк заяви, бо якщо набереться велика кількість заяв, їх припиняють приймати і Ви можете втратити день, також можна приїхати в суботу, трохи менше людей.

Опубліковано

в будь-якому випадку автомобіль Ви пригнати на майданчик до МРЕВ зобов"язані. Після того поїхати не зможете, бо не будете мати документів. Та і якось надійніше, якщо у відповідних документах будуть стояти Ваші справжні підписи, а не "рішал", ну так, про всяк випадок, ситуації то різні бувають. А так, Ви отримаєте купу спілкування з різними людьми, будете вже підковані в певних питаннях, пов"язаними з МРЕВ, ДАІ і т.д., що теж стане у пригоді.

Опубліковано
  Цитата

А якщо у мене Львівські номера???

перереєструєте на Волинські без проблем. Просто доплатити за нові номери 200 грн.

Опубліковано
  Цитата

За суботу реально зробити?

при мені перереєстровували авто з іншої області, так що реально. просто приїдьте раніше, щоб в 9.00 Ви вже стояли в черзі з довідкою-рахунком на руках.

Опубліковано

рішали не відносяться ретельно та сумлінно до того, за що отримують мзду.

бували випадки, що власник після "прискореної допомоги" отримував техпаспорт з неправильним символом у VIN номері, ну і тип палива, плутають як школота, бензиновий КамаЗ - то як добрий день у них...

Опубліковано
  В 18.06.2013 в 20:06, NoGood сказав:

За суботу реально зробити?

не реально, тому що якщо машина з іншої області то підтвердження роблять на слідуючий день.

Опубліковано
  Цитата

не реально, тому що якщо машина з іншої області то підтвердження роблять на слідуючий день.

сам робив перероформлення в суботу, при мені (разом у чергах стояли) 2 авто переоформили на Волинську реєстрацію+видали номери. Навіть швидше ніж я вони справилися, як писав вище, я потратив більше години на нотаріальне завірення копії доручення, а вони в той час пройшли огляд інспектора.

Опубліковано
  В 18.06.2013 в 20:32, Saddy сказав:
  Цитата

сам робив перероформлення в суботу, при мені (разом у чергах стояли) 2 авто переоформили на Волинську реєстрацію+видали номери. Навіть швидше ніж я вони справилися, як писав вище, я потратив більше години на нотаріальне завірення копії доручення, а вони в той час пройшли огляд інспектора.

це якщо машина була знята з обліку хібащо, тоді так, а якщо не знята і переоформлення, то спочатку пишеться заява на начальника МРЕВ, про перевірку авто в тому мрев де вона зареєстрована, потім їм приходить підтвердження, і тоді вже загальна процедура!!!

Опубліковано
  Цитата

пройшли огляд інспектора

Оглядає інспектор на майданчику біля МРЕВ, чи через дорогу експерт.

Якщо експерт - оплата послуг входить в ті 420грн. ?

Опубліковано
  В 18.06.2013 в 20:38, BanderaLutsk сказав:
  Цитата

пройшли огляд інспектора

Оглядає інспектор на майданчику біля МРЕВ, чи через дорогу експерт.

Якщо експерт - оплата послуг входить в ті 420грн. ?

мрвев вже переїхало давно, і експерт в тому ж приміщені що і МРЕВ, послуги експерта десь 130грн.

Опубліковано
  В 18.06.2013 в 20:59, Saddy сказав:

оглядає інспектор безкоштовно біля МРЕВ. послуги екперта, як було раніше, необов"язкові.

знову жеш, якщо машина з іншого МРЕВ то експерт обов"язково, інакше інспектор не підпише!!!

Опубліковано

Які гарячі баталії! :)

Займуся сьогодні-завтра цим питанням сам. Ще одне.

Довідку рахунок я можу взяти сьогодні, а йти в МРЕВ завтра?

Опубліковано
  В 19.06.2013 в 05:53, Zheny@ сказав:

Які гарячі баталії! :)

Займуся сьогодні-завтра цим питанням сам. Ще одне.

Довідку рахунок я можу взяти сьогодні, а йти в МРЕВ завтра?

на скільки я знаю термін в "довідці-рахунку" десять днів можна керувати т.з. а на аблік на протязі року поставити поправте мене якщо щось змінилось.

Опубліковано
  В 19.06.2013 в 06:53, Zheny@ сказав:

авто не буде зніматися обліку. Просто переписуватиметься власник.

Довідка рахунок дійсна 10 днів, якщо за 10днів не поставите на облік МРЕВ може відмовити за просрочку цьго терміну))

Опубліковано

Та я не збираюся знімати авто з обліку.

Мене цікавить, якщо взяти довідку-рахунок сьогодні, решта документів можна оформити завтра?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...