Перейти до змісту

Куплю ТОВ або ПП

Oksik

Рекомендовані повідомлення

Куплю ТОВ або ПП без боргів, можна і без ПДВ, не дорого

пропозиції пишіть в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропозиції пишіть в ПП.

Колективне підприємство засноване 1990 року!!!, без боргів і проблем, всі звіти здаються. Пропонуй свою ціну.

п.с. Знаючі, підкажіть ціну на таке КП. КП не є платником ПДВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А самому зареєструвати релігія не позволяє?

Інша справа, якщо потрібен діючий бізнес...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так потрібен діючий бізнес!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До другого посту буде коментар?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так потрібно описати хоча б приблизно: "що, як, де"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігня якась таварісчі!

Кожне ТзОВ має власний КВЕД і зобов"язане працювати виключно в цих рамках.

Якшо в ТзОв КВЕД (Для прикладу) 77.33 то дозволена тільки оренда обладнання в т.ч. пк. Таке підприємство для торгівлі не годиться. Уточнюйте ваші "запроси"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігня якась таварісчі!

Якшо в ТзОв КВЕД (Для прикладу) 77.33 то дозволена тільки оренда обладнання в т.ч. пк. Таке підприємство для торгівлі не годиться. Уточнюйте ваші "запроси"

КВЕДи офіційно міняються буквально за день ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, чесно кажучи не вникав.

Матиму на увазі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна конкретніше?

(можете в приват)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігня якась таварісчі!

І якщо вже на те пішло, підприємство може займатись абсолютно будь-чим, що передбачено його Статутом, просто основні види діяльності (основний перший у списку) мають відповідати задекларованим при держ. реєстрації, і якщо не відповідають то будуть напрягати, щоб були змінені (а це не так вже складно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

фігня якась таварісчі!

І якщо вже на те пішло, підприємство може займатись абсолютно будь-чим, що передбачено його Статутом, просто основні види діяльності (основний перший у списку) мають відповідати задекларованим при держ. реєстрації, і якщо не відповідають то будуть напрягати, щоб були змінені (а це не так вже складно).

статут теж міняється без напрягів)) а він і буде мінятись бо міняються учасники

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не про Статут мова йшла (в ньому зазвичай забивають все, любе рябе), а про КВЕДИ, які вказуються при заповнені карток в реєстраційній службі)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

актуально!, купиться любе Приватне підприємство, або ТОВ, без боргів, можна і без оборотів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

??????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

??????????

саме так, нехочу брати відповідальність на себе.

А то вдруг справа не піде, не зможу людям зарплату виплатити. А так буду хоть психологічно себе заспокоювати що не я фірму створила, і до мене не має притензій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так, нехочу брати відповідальність на себе. А то вдруг справа не піде, не зможу людям зарплату виплатити. А так буду хоть психологічно себе заспокоювати що не я фірму створила, і до мене не має притензій.

якщо-що не так - руки в ноги і гайда... Цікавий хід думок!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то вдруг справа не піде, не зможу людям зарплату виплатити

я думаю, не "вдруг", а вона точно не піде, така справа пахне шахрайством, для цього потрібна куплена підставна фірма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

??????????

А то вдруг справа не піде, не зможу людям зарплату виплатити. А так буду хоть психологічно себе заспокоювати що не я фірму створила, і до мене не має притензій.

Не хотите вступить в ряды ПР. Из вас выйдет отличный депутат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

??????????

Я так зрозумів, Ви хочете придбати фірму відразу з Директором (керівником), щоб він і ніс відповідальність))))) Чи яким чином Ви хочете уникнути цієї ж відповідальності????? Ви хоча б уявлення маєте, чим супроводжується купівля корпоративних прав?)))) Ну якось так заведено, що після придбання ТОВ або ПП, їхніми учасниками (засновниками) стають, сам ПОКУПЦІ, ну якщо інше не обумовлено в договорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

??????????

Я так зрозумів, Ви хочете придбати фірму відразу з Директором (керівником), щоб він і ніс відповідальність))))) Чи яким чином Ви хочете уникнути цієї ж відповідальності????? Ви хоча б уявлення маєте, чим супроводжується купівля корпоративних прав?)))) Ну якось так заведено, що після придбання ТОВ або ПП, їхніми учасниками (засновниками) стають, сам ПОКУПЦІ, ну якщо інше не обумовлено в договорі.

Я все розумію! Просто я так хочу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так, нехочу брати відповідальність на себе. А то вдруг справа не піде, не зможу людям зарплату виплатити. А так буду хоть психологічно себе заспокоювати що не я фірму створила, і до мене не має притензій.

Прочитавши це речення виникають сумніви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

??????????

продам тзов за 10000 доларів. створене правда недавно))

один засновник)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...