Перейти до змісту

інтернет від Westnet.

Рекомендовані повідомлення

2 hours ago, MACCEN said:

Можете поділитись сервісами які мають гігабітний канал з фільмами?

Будьякий торент трекер. Ну я ще про ігри написав, стім епік вижимає дуже добре. Для Нетфліксу і сотки вистачить. Ніхто ж не споритьт. Але різниця між соткою і гігом в ціні не в 10 раз, тому якщо є змога, чому б і ні

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 788
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

image.thumb.png.6e29e12463783c1d60ca46fc8e7edd5e.png

Одне відео на YouTube в 4K споживає 38% від 100 Мбіт. Коли вдома живеш не один, 100 Мбіт для сучасних гаджетів вже явно недостатньо і без торрентів.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 hours ago, MACCEN said:

Поясніть які дає переваги гігабіт, а то я пам'ятаю фірму де працював там було 100 мегабіт на 800 користувачі і всім вистачало, тут аж гігабіт.

Більшість сайтів більше мегабіта двох не віддадуть клієнту.

Різниця в 50 грн. В мене є ноутбук hp nc6120 2005 року, то там вже стояла в той час гігабітна мережева. 1-2 Мбіт/с серйозно? Ти глянь скільки зараз сторінки важать. Сайти в середньому десь видають в районі 200 Мбіт/с і то через провайдера, канали зараз в них 10 Гбіт/с. Є сайти в яких канали 100 Гбіт/с. 

Змінено користувачем Black
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не буду сперечатись, так я далекий від ІТ, тому в спори не влажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
1 година тому, MACCEN сказав:

Я не буду сперечатись, так я далекий від ІТ, тому в спори не влажу.

гігабіт це звичайне маркетоїдне наїбалово.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 hours ago, t0rik said:

гігабіт це звичайне маркетоїдне наїбалово.

як мінімум оптоволоконне підключення має ряд плюсів - не горять порти в роутерах / компах під час грози, а це дуже часте явище - не треба чекати кілька днів, поки соізволят приїхати і замінити обладнання чи перезавантажити, ще один плюс - низьке споживання, коли немає електроенергії - інтернет не зникає, все підперте акумами. Вдома - 10тирічний автомобільний акум тримав конвертер з WiFi6 роутером 1.5 доби. Підключаюсь до VPS в Hetzner реальна швидкість через WireGuard VPN - 650-700 Мбіт/с і в ВОМ і Вестнета. Різниця в тарифі між 100 і 1000 Мбіт - 50 грн, між 300 і 1000 - 25 грн, немає змісту підключати 100 чи 300 Мбіт/с ніякого. Вдома 3 телефони, + ще гостьових може бути декілька,  планшет, смарт тб-приставка, 2 T2-ресивера з Iptv, комп, ноут, ще один роутер з впн на розумний дім - 5 вайфай вимикачів, Zigbee-hub з пристроями, розумна колонка, розумний пульт, посудомийка з вайфаєм, датчики різні. Звісно на це все 100 Мбіт/с мабуть і вистачить, якщо всюди 4к не дивитись одночасно. 

Screenshot_4.png

Змінено користувачем Black
  • Збентежений 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Коли провайдер жадний на айпі

Screenshot_20230918-232254_Chrome.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 hours ago, Black said:

Коли провайдер жадний на айпі

Щойно спробував через уарнет, датагруп та водафон - у всіх така ж кака. Так що прикол мабуть не у вестнеті, а у тій стороні, яка, цілком ймовірно глобально блокує доступ з деяких країн

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iptv на телевізорі теж зникло, у мене Soni

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

з VPN робе

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 19.09.2023 в 06:26, vampirich сказав:

Щойно спробував через уарнет, датагруп та водафон - у всіх така ж кака. Так що прикол мабуть не у вестнеті, а у тій стороні, яка, цілком ймовірно глобально блокує доступ з деяких країн

а це 

WWW.LAZADA.COM.PH

led vu meter for amplifier. solar charge controller. low voltage disconnect. bms for lifepo4 32650. nema 3r with breaker. Power Supply Automatic Switching Module Battery Power Failure Automatic...

?

Screenshot_5.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Хочу залишити тут відгук, в Вест Нет реальна класна підтримка, яка готова допомогти, та докопатись до істини. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на КС, біли ІП, умовна статика також деколи буває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...