Перейти до змісту

інтернет від Westnet.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 789
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

а в зміїнці, як бачу на сайті, наразі покриття нема.

може, планується найближчим часом?

Опубліковано

а в зміїнці, як бачу на сайті, наразі покриття нема.

може, планується найближчим часом?

Добрый вечер, в ближайшее время не планируется расширять покрытие в сторону с. Змеинец.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

При підключеннні в приватний будинок можна використовувати 2 або 3 компютери? Додаткового обладнання не потрібно?

Опубліковано

При підключеннні в приватний будинок можна використовувати 2 або 3 компютери? Додаткового обладнання не потрібно?

Добрый день. Да, это возможно но для этого Вам понадобится роутер.

Опубліковано

Великий Омеляник вул. Проектна є в планах? (реклама на всіх стовпах розклеєна)

Да, планируется расширять покрытие. Можете оставить заявку на подключение или на нашем сайте Westnet.com.ua или по тел. 066 881 82 82

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго дня! Розширення покриття в бік вулиці Задворецька не планується найближчим часом?

на тій вулиці покриття від Аверс.

Опубліковано

А що на рахунок карт покриття, що означають кольори: зелений я так розумію це вже, а жовтий це переспектива. Але коли? цікавить вулиця каштанова. Дякую.

Опубліковано

А що на рахунок карт покриття, що означають кольори: зелений я так розумію це вже, а жовтий це переспектива. Але коли? цікавить вулиця каштанова. Дякую.

День добрый, зеленым цветом обозначены районы в которых возможно подключение, желтым те которые запланированы. Касательно ул. Каштановой, запланировано на Весну 2015 года. Можете оставить заявку на подключение по тел. 296-296, 066 881 82 82 или на нашем сайте Westnet.com.ua

Опубліковано

Скажіть а дальше за жовту лінію будуть колись проводити?В село Богушівка наприклад?

Чи може хтось підкаже якій провайдер в цьому селі є?Я зараз користуюсь інтертелеком.

Опубліковано (змінено)

Скажіть а дальше за жовту лінію будуть колись проводити?В село Богушівка наприклад?

Чи може хтось підкаже якій провайдер в цьому селі є?Я зараз користуюсь інтертелеком.

На майбутнє туди можуть зайти Волинські Оптичні Мережі http://www.vom.lutsk.ua/map

Змінено користувачем serega-cool
Опубліковано

Забороль коли почнуть підключати?

Добрый день, скорее всего подключение будет весной, но если зима будет относительно теплой то возможно и раньше.

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Як інтернет зараз? І чи є можливість підключити окремо інтернет від телебачення? Чи це все йде в одну ціну? Проконсультуйте будь ласка. А то роблю ремонт, поставив супутникову тарілку вже...

Опубліковано

Як інтернет зараз? І чи є можливість підключити окремо інтернет від телебачення? Чи це все йде в одну ціну? Проконсультуйте будь ласка. А то роблю ремонт, поставив супутникову тарілку вже...

Ціна окремо на інтернет і на ТБ. Можна підключити тількі інтернет. Користуюсь близько місяця, пакет 100мб. Швидкість така як заявлено, ніяких нарікань немає, але за цей період(1 міс.) 4-6 разів були планові\не планові тех. роботи по 4-12 годин приблизно і бувають періодично розриви з'єднання, не сказав би що часто, але мені, як геймеру, це дуже критично. З плюсів про тех. роботи зазвичай попереджають смс'скою і про їх завершення також, то вам не укртелеком, що дві доби в підтримку звониш, а вони посилають від одного оператора до другого...

Опубліковано (змінено)

І яка ціна, окремо за інтернет? І роботи проводяться лише на Вашому районі, чи це весь провайдер лежить ?

Змінено користувачем DMK
Опубліковано

І яка ціна, окремо за інтернет? І роботи проводяться лише на Вашому районі, чи це весь провайдер лежить ?

Ціни вказані в них на сайті. Мені обійшлось в 900 грн. підключка і 150 грн. в місяць за інтернет.

На рахунок тех. робіт не можу сказати, але наприклад коли була аварія на магістралі, то там і аірбайтс лежав і укртелеком вроді тоже. А коли планові роботи - не знаю

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...