Перейти до змісту

Заміна скла на камері мобільного телефону


Creator

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, форумчани! Маю таку проблему: на склі камери мобільного телефону з'явилися чи то плями, чи то царапини. Необхідно замінити скло на камері. Підкажіть хто цим займається в приватному порядку, чи можна знайти скло на камеру телефону, де можна придбати? Телефон Sony Ericsson xperia mini ST15i. Оскільки телефоном користуюсь, бажано якусь швидку заміну, та й залишати бодай на день якось страшно в чужих руках. Цікавить чи хтось може таке зробити, ціна та необхідний час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найшвидше це зробить той, в кого є на розборку така модель зі склом в потрібному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не надто популярний апарат. Чи можна зробити наступним чином: я дам майстру подивитися і заміряти скло, заплачу якийсь аванс, якщо скло можна замовити і пізніше принесу телефон і він його замінить відразу. Трішки параноїк, просто заходив у Рем сервіс (сервісний центр Sony та Samsung до речі). Передімною стояв у черзі чоловічок, забирав дзеркалку якусь круту, йому замінили дисплей і кажуть, там була поломана плата, її теж треба міняти, а він, так фотоапарат працював, до того як я його приніс тільки дисплей був розбитий, а тепер не працює зовсім, ппц кароч..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю в Рема аторизації по Самсунгу вже нема.

На рахунок скла я б шукав можливо ювелірів, можливо годинникарів, щоб вирізали потрібне скло, причому з недряпаючогося матеріалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, якби я знайшов когось, хто б вирізав таке скло, ти зміг би його замінити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...