Перейти до змісту

ГБО

Oksik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка де хороший майстер по ГБО, а то машинка на безині їздить добре а на газу дьоргає її((.

Опубліковано

На Ківерцівській в кінці біля переїзду поворот наліво, якщо їхти в напрямку Ківерців, там ще знак "Авто на газ". Запитай Вітю. Дуже толковий майстер.

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка де хороший майстер по ГБО, а то машинка на безині їздить добре а на газу дьоргає її((.

На Ківерцівській в кінці біля переїзду поворот наліво, якщо їхти в напрямку Ківерців, там ще знак "Авто на газ". Запитай Вітю. Дуже толковий майстер.

Тільки передзвони до Віті перед тим, а то там черга Нуль-п"ять-нуль 6788п"ять7вісім
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Підніму тему.

Цікавить як там сервіс? Сам хочу на тижні туди заїхати, так як завтра буду сам ставити змішувач на 2 камери і буде потрібна відрегулювати. Ну ще потрібно відрегулювати запуск двигуна, а то після того придурка з полонки парив мозг як її завести.

Опубліковано

Мені потрібно налагодити запуск двигуна та відрегулювати газ так щоб їхала нормально і брала як треба. ГБО 2 покоління редуктор Томасето, думаю справляться :) Ще хто знає яка ціна такої процедури? Чи правельний номер телефона до Віктора що на сайті ?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Народ таке питання. Придбав Омегу і буду кидати мотора. Там стоїть газ, не знаю якого покоління, але не таке як у мене. Там стоїть 3 балона червоних (я так розумію там метан) та є різні реле і ще якась коробочка чорна з написом 4Е. Цікавить таке, коли я перекину собі двигун з проводкою я зможу підключити до тієї системи свій редуктор ? Підключення там таке як і у мене. І ще варіает якщо там метан чи буде цей редуктор що стоїть на авто працювати з пропаном та моїм балоном. ?

Опубліковано

А погуглити?

Подскажите!Мне предлагают купить логан с установленным метановым ГБО!Сколько войдет метана в 2 баллона емкостью 55 и 27 литров?????Какой будет при этом запас хода?????

У мене стоїть один балон 56 літрів (якщо не помиляюсь) це 14 кубів газу, відповідно 27 літрів прибл. 7 кубів газу, по приблизним розрахункам повних 2 балони тобі буде хватати на 300 км (середнього пробігу). Якщо норм. ціна, то варто брати, я задоволений. хоча перед покупкою радив би попробувати їзду на метані, перший раз осить відчутно,а за день-два звикнеш, головне на кишеню значно легше.

http://logan.in.ua/f....php?pid=280259

Від себе додам - тебе ніколи не дратували ржаві корита, типа Газелей, чи ПАЗів маршрутних сільських, що ледве плентають (особливо під гірку), чи то від метану, чи то від батареї балонів, що ними пообвішувані і зверху і знизу? Хоч би мотор розточили ці черепахи, чи прокладку кинули під блок, так їздити в сучасному світі інжекторів,16-клапанників, і турбованих дизелів - ніззя.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них, мусив переробляти все те, що зроблено в Рівному.

Опубліковано
Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них, мусив переробляти все те, що зроблено в Рівному.

:0026::_31: щось я не зрозумів нічого... Переробляв все те, що зробили в Рівному, ставив ГБО у них, і не рекомендуєш???

Чи "Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них. Потім мусив переробляти все те, що на Ківерцівській зроблено, в Рівному."

..."казніть нє міловать"...

Якщо так, то де там в Рівному? Що там? сервіс? дядько? координати якісь...

Опубліковано

:0026::_31: щось я не зрозумів нічого... Переробляв все те, що зробили в Рівному, ставив ГБО у них, і не рекомендуєш???

Чи "Не рекомендую Ківерцівську. Ставив ГБО у них. Потім мусив переробляти все те, що на Ківерцівській зроблено, в Рівному."

..."казніть нє міловать"...

Якщо так, то де там в Рівному? Що там? сервіс? дядько? координати якісь...

Cаме так, вибачаюсь. Так, там сервіс. 0673607515 Володя. Можете сказати від Діми, на чорній вектрі

Опубліковано

DMK, подякував :0011:

треба буде якось з'їздити, бо дістало те ГБО

... чи самому, як завжди, врешті-решті, взяти, почитати і розібратися...

Опубліковано

DMK, а де саме на Ківерцівській? Чи може це Дорожній провулок?

Не доїжаючи до мосту наліво. Перед мийкою. Там є вказівники по дорозі

Опубліковано

Я більше до газовиків не поїду. Ніхто мені не допоміг. Я взяв та сам розібрався у ГБО. Тепер розхід 11-12 літрів місто, тяга теж нормальна ну і запах відсутній. В Гіркій полонці не майстри а ...... ну а біля ківерцівського мосту теж мені не сподобалось ( Покрутив мені болтана шлангові десь 30 сек і каже все давай 20 грн. ) Я рахую що це не робота.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

В мене смердить гпропаном від машини, то на Ківерцівській сказали що все "добре" - апарат не чує, а те що сіфонить від машини, то тце нічого. В Рівному ще хтось робив, бо в Луцьку реально з цим проблема?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Я у Луцьку не знайшов хорошого спеціаліста.....

немаю виходу - смердить газом...

(На Тойоті ставлять і обслуговують тільки своє ГБО, як варіант продам це ГБО а в них поставлю. Як крайність.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...