Перейти до змісту

Не загружається комп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийшов з роботи, включаю комп - на моніторі ніц, тобто просто чорний екран, біос не грузиться, взагалі нічого...

DVD-Rom видає цікаві звуки і постійно блимає, через деякий час материнка на щось натякає :) 1 довгий і 3 коротких

дивимся і головне уважно слухаєм

вчора вечером дивився відео з диску, не додивився і кнопкою виключив комп

Опубліковано

Схоже щось з відеокартою.

Відео зовнішнє чи інтегроване? Якщо зовнішнє, то варто дістати його а потім знов вставити, часто допомагає.

Опубліковано

Схоже щось з відеокартою.

Відео зовнішнє чи інтегроване? Якщо зовнішнє, то варто дістати його а потім знов вставити, часто допомагає.

так, по симптомам ніби відео, пробував витягувати - не допомагає

а от цікаво, що з ДВД ромом?

Опубліковано

Тоді як варіант, відключити всю перефирію з материнки (якщо є інтегроване відео то і відеокарту зняти) і запустити подивитись на реакцію.

Опубліковано

Відео з ютуба чомусь не грузиться. Якщо 1 довгий і три коротких, то проблема з відеокартою/відеопам'ятью.

Можливо варто спробувати поставити іншу відеокарту, тому що ця ймовірно накрилась. Це моя думка.

Опубліковано

Навряд чи це відеокарта, більше всього відвалився PCI-E слот, який біос? Авард? 1 довгий і три коротких - помилка ініціалізації відеокарти. (навіть будучи несправною вона проходить ініціалізацію в більшості випадків,за виключенням якщо глюкне відеопам’ять). Або чіпсет глючить :), у мну таке було. Так що, тащи до Жені, хоч точно можна буде визначити в чому проблема :)

ги, і також на Asus M2N.

Опубліковано

більше всього відвалився PCI-E слот,

там 2 слота PCI-E. В обох слотах мамка пищить. І без відеокарти пищить так само.

І з пам'яттю і без пам'яті. Сьогоді візьму ДДР2 пару планок на рахунок потестити. Відеокарта робоча. Пишу з компа, куди вона увімкнена:) (цікаво, що мамка матюкалася на 2 відяхи. Перестановка пам'яті у всі 4 слота результатів не дала.

Ще все ж грішу на мамку. Якщо таки мамка, то віддам на ремонт. pura, ти не проти?

Є надійний майстер. Ще передивлюся твій БЖ.

Опубліковано

Якщо таки мамка, то віддам на ремонт. pura, ти не проти?

не проти

в мене є ще одна не робоча мамка, перед цією стояла, можна з неї щось використати?

Опубліковано

ну вот, напевно глючить чіпсет.. або накрилась лінії РСІ-Е

Перестановка пам'яті у всі 4 слота результатів не дала.

на ОЗУ воно не так піщить :)

Zheny@, POST карти нема ?

Опубліковано

на ОЗУ воно не так піщить :)

Не факт. Читав випадок про саме такий звук.

буде так:

1) Заміна пам'яті. Якщо і далі буде пищати, то

2) заміна БЖ. Якщо не буде резалту, то

3) Мамку в ремонт. Може знайду іншу на АМ2 для тестів.

pura, доведеться вихідні провести з сім'єю :) А не з компом.

Відяху виймаю, як робочу.

ДОбре що жива. Пройшла тести у вигляді 3Dmark 1.0 Basic Pro.

Опубліковано

pura, доведеться вихідні провести з сім'єю :) А не з компом.

та я за ним майже не сиджу, в мене для цього нетбук ще є :_02:

а от малий від FIFA відпочине :_07:

Опубліковано

малий від FIFA відпочине

І так, я теж трошки відпочивав на вихідних. :) Тому пам'ять буду тестити сьогодні.

В мене все ж стійке відчуття, що Fantom був правий, щодо PCI-E слота.

Якщо пам'ять виявиться жива. То материнку завтра віднесу в ремонт. Якщо є ще одна така, чи інша давай, занесу одразу 2.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...