Перейти до змісту

Ашан-вилка та її ремонт

Рекомендовані повідомлення

Ось і ще одна тема про вилку :)

Ми з братом знайшли свої старенькі велосипеди, які в не робочому стані і вирішили зробити з двох, одного більш-менш нормального. Дойшли ми до вилки. Є ашан-вилка, про якийсь плавний хід чи ще щось навіть говорити не можна, якщо її зжимати єдине що чується це хрускіт піску, вирішив почистити, зняв резинові ковпачки з корони і як в сусідній темі болтики щоб вийняти ноги з штанів знаходились в самому низу ноги. Написав користувачу Ukrainec, він люб'язно вирішив допомогти мені з довгим ключем, але сьогодні коли мені захотілось заглянути ще раз туди я побачив там щось таке кругле, ніби заклепка якась, а ніби і ні.

Питаня як його зняти чи взагалі як розібрати вилку? :) Сфотографувати в середині ніяк не виходить.

Варіант купити нову не зовсім підходить, вирішили зібрати з того що є, щоб спочатку опробував тиждень і вирішив чи варто витрачатись на новий велосипед.

Gz7hN.jpg

HDT7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене така, вона не розбирається)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ойойой! Она же еще и Диск-Онли...

Вероятней всего, что неразбирается она. Заклепана навечно. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми з братом знайшли свої старенькі велосипеди

А друга яка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А друга звичайна фіксована, просто хотілось амортизуючу, скоріше за все що прийдеться купувати нормальну, а то там ще проблеми з різьбовою рульовою, як її не закручуй, як не настроюй а всеодно при чуть більшому опорі руль буде провертатись незалежно від колеса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"НОРМАЛЬНИХ" різьбових не буває.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді закриваємо тему про цю вилку, є в когось якісь варіанти яку придбати вилку (бажано б\у) з діаметром штока 25мм та висотою десь 25см? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lexx_Giant,

"НОРМАЛЬНИХ" різьбових не буває.)

Різьбована вилка це та, в якої різьба зверху?

В нормальної вилки винос кріпиться до штоку вилки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перефразируем Лекса: нормальных амортизирующих вилок на дюймовый шток - не бывает :)

Возмите туда "нормальную" ригидную вилку поставте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я підозрюю, що і рама там відповідна, ашановська...як і сам вел напевно... тому змісту ставити туди "нормальну" вилку не бачу... я б поставив би ту що є, жорстку вилку... і збирав би гроші на "нормальний" вел... імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому і сенс що хотіли зробити хардтейл, так як в моєму рама нормальна без амортизаторів і т.д. а в нього ашановська.

Поставив жорстку вилку, всім дякую за допомогу. Ви найкращі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...