Перейти до змісту

Колонки до авто

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Маю таку магнітолу pioneer deh 1500uba. Поставив колонки pioneer ts-g1723i. Коли даю гучність 40 (максимальна 62) Хрипить страшно, бас дуже слабкий. Що може бути? Можливо щось не так підключив. Чи є різниця підключення проводів на колонках + та -

Опубліковано

Міняйте динаміки. Наприклад на JBL. Полярність (+ та -) якщо перепутаєте грати будуть (гірше правда), але краще правильно підключати.

Опубліковано

Динаміки нові, стоять тільки 2 день. Коли грає тихо звук чіткий бас слабенький, даю гучності починає так хрипіти що нічого не чути. Думаю що щось накрутив з проводами, типу не туда підключив чи що.....

Я так розумію потрібно підключати до пункту 13 ???

post-7779-0-40041800-1370639389_thumb.jp

Опубліковано

полярність + та - має значення.

А шоб не хрипіли то усілок треба

до речі в мене така сама магнітола :)

Опубліковано

А який усілок? якщо можна підскажіть де купити, щоб не дорого.

Я думав можливо магнітола навпаки дає багато звуку і колонки не вітримують. Зробив експеремент на один і той самий канал підключив ще 40 Вт і тут оп..... Гучність більше 40 і колонки взагалі роблять ривками(То грає то не грає інтервал в 1 сек) і підсвітка магнітоли блимає як світомузика ніби напруги не хватає.

Магнітола супер :)

Опубліковано

Ще таке питання якщо канал не витягує колонки, то чи можливе підключення двох колонок до всі каналів магнітоли ? канал з магнітоли =50 Вт. 4 канали 200 Вт

Характеристика колонок

Тип

Коаксиальная акустика

Типоразмер

16 см (6")

Количество полос

3

Номинальная мощность

40 Вт

Максимальная мощность

250 Вт

Частота

30-30000 Гц

Сопротивление

4 Ом

Чувствительность

90 дБ

Опубліковано

Я в этом деле сам не сильно шурупаю, спрашиваю сам на форумах по автомузыке. Но как для меня магнитола на 30 это уже очень громко, делать больше начинает хрипеть колонки и магнитола моргает немного, из-за того что не хватает мощности, точнее усилок надо. Спереди у меня старые колонки стоят, а сзади (Boschman) PR6988N

Опубліковано

Може ще хто сь підкаже, чи буде нормльно грати якщо всі канали по 50 Вт змотати в кучу і підключити колонки ?

Опубліковано

нічого не вийде якщо все до кучі підключити!тут 2 варіати:міняти магнітолу або ставити підсилювач,який коштує гривень 500

Опубліковано
Опубліковано

Потрібна порада.

Маю хорошу акустику але вона від 220v. Якщо купити ПРЕОБРАЗОВАТЕЛЬ з 12 на 220 вона буде так само працювати як і від звичайної мережі. В цій акустиці дуже хороший саб, його думаю кинути в авто. Настільки буде велика нагрузка на генератор с цим Инвертором чи будуть ще якісь проблеми ?

Акустика

http://www.sokol.ua/4u-e515/p45324/

Опубліковано

яби не робив би такої штуки. авто акустика є авто.

підзбирай грошей трошки і купи щось нормальне. бо скажу по свому опиту завжди хочется більше і більше.

Опубліковано

У мене два варіанта

1 купляти усілок

2 купити інвертор, що є дешевше ніж усілок

Цей саб добре "стукає" вот і хочеться його закинути.

Опубліковано

купляй нормального уська і будеш мати щастя. Якщо він добре грає дома не факт що він буде добре грати в машині

Опубліковано

Да ні. Просто Саб лежить, думав можна закинути....

Для сааба треба точно усілок, або взяти сааб активний!

Опубліковано

активний саб це разом з усілком йде. А пасивний це без усілка до якого ще треба купляти окремо усілок. Пасивний саб з окремим усілком краще, як правило в активному сабі поганий усілок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...