Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:36 #1 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:36 Два дні назад повернувся з поїздки з брудом до вух і як "справжній волинянин" з болотом на спині, на лиці і вухах, це сталося через відсутність "болотніків" на колесах. До цього на 28" колесах стояли і хоч би що, будь яка погода!Хто як вирішує питання з болотніками на "найнері".Відповідь: "а нафіга вони вообше нада..." не катить! Нада!поговоримо?
ToxaViking Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:01 #2 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:01 вон купи в тані болтнічки хаммер, обличчя точно чистіше буде
Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:21 Автор #3 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:21 вон купи в тані болтнічки хаммер, обличчя точно чистіше буде Та ж вже був, нічого корисного не підібрав Взяв тут в одних під 26" колеса, так вигляд вел з ними має, як "щойно оеперене курча". Буду повертати. Універсальлі взагалі "незачот". ось надибав: http://www.bike-components.de/products/info/p24393_Bluemels-Schutzblech-Set-.html?xtcr=1&xtmcl=
ToxaViking Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:28 #4 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:28 ось надибав: http://www.bike-comp...l?xtcr=1&xtmcl=як казав шкодер на кулінарці "это не спортивно"
Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:35 Автор #5 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:35 як казав шкодер на кулінарці "это не спортивно"Зробив я власноручно ремон вдома, довго зі стелею "видєлувався", типу двохрівневий робив, підсвідку "всі дєла". Прийшли гості, прийшли куми на стелю 20сек подивилися, а потім все на стіл, все на стіл... так і тут.Мені з цим жить.
Lexx_Giant Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:52 #6 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:52 Крило встановлене на глагол.. вирішить проблему чистої (відносно чистої реально) спини.Ніколи не розумів накуя вкручувати в дощ... як можна спокійно доїхати тротуаром.. на дорозі, як не ти сам..то тебе обіллють автомобілі.. а ям не видно бо калюжі.За ті гроші, що ти витартиш на толкові болотники можна, я к приспічить.. мінімум 10 разів евакуюватися на таксі.)))
Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:56 Автор #7 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:56 Крило встановлене на глагол.. вирішить проблему чистої (відносно чистої реально) спини.Ніколи не розумів накуя вкручувати в дощ... як можна спокійно доїхати тротуаром.. на дорозі, як не ти сам..то тебе обіллють автомобілі.. а ям не видно бо калюжі.За ті гроші, що ти витартиш на толкові болотники можна, я к приспічить.. мінімум 10 разів евакуюватися на таксі.)))Див. пост №1:Відповідь: "а нафіга вони вообше/накуя* нада..." не катить! Нада!*для Lexx_Giant
ToxaViking Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:58 #8 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 12:58 тоді купи крило на глагол, нормально спасає, сам з такими катаюсь, а на перед можеш замовити таку байду як на таніному вандалі
Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:03 Автор #9 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:03 тоді купи крило на глагол, нормально спасає, сам з такими катаюсь, а на перед можеш замовити таку байду як на таніному вандаліВсе одно сильно закидує тапки, ногу/штанину, ередній перемикач і трубу. Я на подібному катав на 28" колесах, ще від покупки.Цікавлять саме ті "не спортивненькі", але на 55-60мм!
Lexx_Giant Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:11 #10 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:11 Які не спортивненькі? Ти втулив гуму обрізавши шипи (повний брєд). Як ти туди хочеш примастирити повнорозмірний болотник? Зніми гуму, встанови штатну.. або не морочи людям голову, а катай, як тобі зручно.. і не звертайся за порадами. Тут про не спортивні болотники все написано. 4) ну тут звісно все впритик , до шипів з сторін +2...+5мм (вчорашні фото ) 5) виїхав сьогодні, типу "поспішав" в справах, а тут "дринь...дринь...дринь"! - "...Мля!" бокові шипи протектора задньої шини чіпляють за трубку рами. Вчора ввечері я ж не навантажував його, то після докачування до 3 атм все стало на свої місця, та й ще обід має незначне викривлення 1...2мм. 6) сів сьогодні м"яко на травичці біля дому (не далеко встиг від"їхати ) і зрізав бокові шипи з лівої сторони задньої покришки. 7) Поїхав. Тиша!
Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:23 Автор #11 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:23 Які не спортивненькі? Ти втулив гуму обрізавши шипи (повний брєд). Як ти туди хочеш примастирити повнорозмірний болотник? Зніми гуму, встанови штатну.. або не морочи людям голову, а катай, як тобі зручно.. і не звертайся за порадами. Обідився чтолі? Все там гуд влазить, навіть штатний 28" можна встановити розрізавши навпіл в місці кріплення і зробити те ж кріплення, але він вужчий за гуму на 15мм і дивиться типу "не альо"! Шипи йому не заважають, а опорні спиці чомусь мають регулювання і на 29" колесо. Тому цікавлюсь, як вирішили питення місцеві "найнероводи", якщо немає слушної поради прошу не встрягити в дискусію. Як вирішують інші люди зі світу, гугль надає інформацю (поки що "колхоз колхозом") Я тут цікавлюсь, як можна вирішити це на місці і Луцьку, хто що бачив. "Мозговий штурм" так би мовити! Будуть якісь реальні поради, фото, посилання?
oleroy Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:49 #12 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:49 6) сів сьогодні м"яко на травичці біля дому (не далеко встиг від"їхати ) і зрізав бокові шипи з лівої сторони задньої покришки. 7) Поїхав. Тиша! Аналогічна проблема і таке ж вирішення Треба запатентувати покришки без шипів злівої сторони
Ukrainec Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:59 Автор #13 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 13:59 6) сів сьогодні м"яко на травичці біля дому (не далеко встиг від"їхати ) і зрізав бокові шипи з лівої сторони задньої покришки. 7) Поїхав. Тиша! Аналогічна проблема і таке ж вирішення Треба запатентувати покришки без шипів злівої сторони Ага, 100% Ще б щось з "крилами" придумати.
Ukrainec Опубліковано 14 Липня, 2013 в 14:22 Автор #14 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 14:22 Вчора забрав болотнічки: Правда сріблясті, але це легко вирішується (чорні були зі сколом). Матеріал - заявлено що металопластик, але ніби пластик, бо щось не магнітиться ?! Завтра буду пробувати ставити/"колхознічать"... Без доробки і порізки бачу, що не обійдеться.
Ukrainec Опубліковано 14 Липня, 2013 в 18:59 Автор #15 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 18:59 Так як дощ не дав мені вибратися на вулицю на післяобіднє катання, то я зайнявся трішки рестайлінгом свого "велоконя". ... і хай мене "пинають" за "спортивну невідповідність", але те що вийде мені подобається: ... і сріблястий колір виявився доречним в противагу моїм переконанням Далі буде...
SysR Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:09 #16 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:09 ІМХО ці болотнікі треба кріпити "вусами" до рами як в "українців", бо будуть гуляти по колесах.
Ukrainec Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:11 Автор #17 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:11 Та я вкурсі вони є в комплекті, я їх ще не чіпляв, бо лише проводив "холодну пристрілку" того що має бути. тут ще тра сверлить, клепать, вирізать, ї т.д....
SysR Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:13 #18 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:13 Тепер ще постав багажник і буде як справжня Україна Шутю, шутю.... звиняйте не втримався
Ukrainec Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:18 Автор #19 Опубліковано 14 Липня, 2013 в 19:18 Нєєєєє....! Багажник обов"язково буде! І буде це "Stevens" Ukrainca!
Ukrainec Опубліковано 16 Липня, 2013 в 19:50 Автор #20 Опубліковано 16 Липня, 2013 в 19:50 Щойно на 18км обкатав нові болотнічки! Враження? Скажу, що супер! Вмисно заїжджав в поодинокі калюжі, що знаходив і як результат болотніки на швидкості до 15-20км/год майже повністтю (десь на 95-98%) "хавали" воду і краплі бруду з коліс, як це і має бути. На швидкості понад 20-25км/год каплі води потрапляють лише на тапки. Результат після поїздки: трішки брудні лише нижні труби трапеції, гільза каретки, труба і як завжди гальмівні колодки (але вони брудняться і в хорошу погоду ), а ось внутрішня поверхня болотніків повністтю вкрита сірим брудом, який би потенційно мав бути на передньому перемикачу, трубах, кермі та інших елементах велосипеда та й на мені. В принципі в мене є досвід пересування з дорожніми болотніками на 35мм гумі і скажу результат на найнері їм не поступається! Тепер в мене для пересування по місту на "найнері", окрім комфорту, що забезпечують балони на 55мм, немає жодних обмежень й в вологу погоду! Фото технічнох моментів переробки викладу пізніше
Ukrainec Опубліковано 17 Липня, 2013 в 20:54 Автор #22 Опубліковано 17 Липня, 2013 в 20:54 Їздив сьгодні на Боратин, випадково проїхався по г...у, (ну не вгледів, по стронах крутив головою),заїхав до кума на Полонці, дав струміль вони під болотник та на шину і знову чистий. А згадую як колись я його з труб зішкрябував в квартирі. Феее... Якщо щось менш липке достатньо лише по калюжі проїхатися щоб відмити Так що імідж ніщо, а гівно з труб зішкребати неприємно! А, забув додати: ціна питання лише 9,5$
Lexx_Giant Опубліковано 18 Липня, 2013 в 09:17 #23 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 09:17 Та ок там все з виглядом... не парся..)))) Тим більше за таку ціну.)))От мене гріпси твої турбують.. точніше їхнє положення.Ті виступи мають бути більш менш паралельно землі.. бо на них ти опираєшся долонею.. а так як зараз вони в тебе встановлені.. вони свою ф-ію не виконують.З.І. Теж колись ставив собі болотники.. не прижилися.. хоча да.. вел для міста має бути з болотниками і багажником. Я просто, коли мокро.. і я не в велоформі катаю дуже повільно. Нема куди спішити. ))
Ukrainec Опубліковано 18 Липня, 2013 в 10:01 Автор #24 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 10:01 Ці гріпси то тимчасовий варіан... В такому положені вони, бо не фіксуються і прокручуються при упорі на них. Тому я вже їх так повернув, щоб і не заважали...Подумую на рахунок ріжків.
Ukrainec Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 17:12 Автор #25 Опубліковано 16 Грудня, 2013 в 17:12 "Не спортивно,але креативно і ефективно!" : Лише раз вдалося повністтю забити і то в"язкою глиною
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.