Davids Опубліковано 5 Червня, 2013 в 20:25 #1 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 20:25 Знайома з кучерявими руками розтовкла екран і тач. Потрібно купити і замінити.Хто що запропонує?)
Nokian Опубліковано 5 Червня, 2013 в 21:21 #2 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 21:21 Боюсь ціна заміни в 2 200 не дуже сподобається.
JOKER86 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 09:30 #3 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 09:30 Привезу під замовлення.2100 грн. з встановленням.Дані про себе кіну в приват.
Deemon Опубліковано 6 Червня, 2013 в 10:28 #4 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 10:28 придбай на ebay у китайських продавців, буде вдвічі дешевше.на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.
Davids Опубліковано 6 Червня, 2013 в 15:18 Автор #5 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 15:18 придбай на ebay у китайських продавців, буде вдвічі дешевше.на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.Спершу так і планував, але приходиться чекати 2-4 тижні.Гадав тут знайду чуть дорожче, але навар на продажі і встановленні екрану в 100$ - це занадто)Куплю в всесвітніх виробників хламу за 150 уо)
JOKER86 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 15:52 #6 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 15:52 придбай на ebay у китайських продавців, буде вдвічі дешевше.на мою думку краще почекати трохи часу, аніж тисячу переплачувати тут, за той самий модуль.Спершу так і планував, але приходиться чекати 2-4 тижні.Гадав тут знайду чуть дорожче, але навар на продажі і встановленні екрану в 100$ - це занадто)Куплю в всесвітніх виробників хламу за 150 уо)Ви дуже помиляєтесь якщо рахуєте що я або Nokian замовляємо їх на ebey і хочем з вас взяти за роботу 100$На такі речі ціни щотижня падають.Не виключаю що за 2-4 тижні очікування з ebey ціна ( в Луцьку або у Україні ) впаде нижче 150$Особисто я за роботу беру 400 грн.
Deemon Опубліковано 6 Червня, 2013 в 16:36 #7 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 16:36 не виключено що купляєте їх у місцевих постачальників, тоді так, ніхто не ставить маржу 200%, вона сама набігає на ланцюжку "дилерів" але в цьому випадку, таки різон зачекати є, 1/3-пів зарплати на дорозі не валяється ціна нікуди не впаде, дешевше купити ніж у китаї - запчастини ні в Україні, ні тим паче в Луцьку, не вийде аж ніяк.
nickel Опубліковано 6 Червня, 2013 в 16:43 #8 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 16:43 Особисто я за роботу беру 400 грн.Ніхо-хо собі...
Nokian Опубліковано 6 Червня, 2013 в 17:16 #9 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 17:16 Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.
mihavolvol Опубліковано 6 Червня, 2013 в 18:42 #10 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 18:42 Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.а я б краще заплатив тут 2100 і в мене 100% буде робочий тел а як показувала деколи практика з замовлення з ебей товар попадався бракований і відразу приходить приказка(скупий платить 2 рази, дурний-3рази а лох постійно). тому вам вибирати.
nickel Опубліковано 6 Червня, 2013 в 22:22 #11 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 22:22 Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування.Куй тому правда. Я розумію деталі можуть бути дорожчі - бренд, то сьо, а якщо роботи там однаково, то і ціна за роботу повинна бути однакова. Плачтеся і далі, що заробітки падають, бо всі в Китаї шукають і купують. Бізнесмени...Я собі підшипника на авто міняв і ще дещо, стоїло то все як отой екран і тач, тільки за роботу з мене взяли 150 гривень. Робив на фірмі, тобто податки вони також платять, ще й гарантію дали. І то люди в неопалюваних боксах зимою рачкували. І я до них буду звертатися ще не раз, бо ціна на роботу адекватна. Сказати у скільки разів моє авто дорожче за той айфон? А скільки коштує їхнє обладнання?Оплата послуг завжди оцінювалась не від платоспроможності власника, а від того скільки часу витрачено на цю роботу. Навіть одиниця вимірювання послуги є - человекочасы (не буду її на українську перекладати, хз як вона вірно перекладається). Це тільки у бариг такий стереотип гуляє: якщо з айфоном чи на БМВ значить бабло є, заплатить скільки скажу.Скільки часу йде на заміну тачскріну і екрану?
Marshall Опубліковано 7 Червня, 2013 в 07:53 #12 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 07:53 Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування. а що, ідея. тепер щоб проінсталювати віндовс на комп треба ціну озвучувати в залежності від процика. пентіум - 50грн коре2дуо - 100грн квад - 150грн... ну а якщо вже і7 то й всі 500 не соромно взяти
Andruha_gpz28 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 08:47 #13 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 08:47 О, йес! А якщо Макбук про, або айпад - сто баксів, мінімум. )
JOKER86 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 08:48 #14 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 08:48 Особисто я за роботу беру 400 грн.Ніхо-хо собі...Ваше Ніхо-хо собі... означає тільки те що ви в цьому мало що розумієте.Якби я таку ціну загнув за другий айфон справа інша.Думаю покласти плитку яка коштує 10$ і120$ за квадрат не може коштувати одиниково, так само як і поміняти масло в жигулю та BMW X5.
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:22 #15 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:22 Любий електрик, перш ніж вішати люстру, спитається. скільки вона коштує.Тому, що він оплатить її вартість,якщо вона розіб,ється.Звісно коли електрик досвідчений та відповідальний.Впевненість коштує грошей, а скупий платить двічі.Зрештою в нас є вибір , і кожен в нас вчиться. на помилках.Здебільшого своїх.
JOKER86 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:37 #16 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:37 Коли людина купує БМВ, вона має розуміти, що крім дорожчої оплати за покупку їй ще потрібно буде оплачувати дорожче обслуговування. а що, ідея. тепер щоб проінсталювати віндовс на комп треба ціну озвучувати в залежності від процика. пентіум - 50грн коре2дуо - 100грн квад - 150грн... ну а якщо вже і7 то й всі 500 не соромно взяти Ви не плутайте праведне з грішним. Одна справа прошити телефон (поставити вінду) а інша справа до болтика розібрати телефон чи ноут і щось по залізу поміняти або зремонтувати. Ризики щось згубити чи пошкодити (чи щось такого непередбачуваного ) різниться в рази. Прошити 2,3,4 чи 5 айфон коштує одинаково а щось в них поремонтувати "по залізу" коштуватиме по різному.
DarkMonk Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:41 #17 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 09:41 Эх братья возражатели. Не надо путать штуку что у мужчин меж ногами с пальцем. При чём тут потшипник и установка виндовса. Стомость работы зависит от многих факторов: как минимум..... 1. От сложности и качества её исполнения. 2. Риска связанного с порчей детали (кривые руки в расчёт не берём). 3. От качества детали. Ну например. Если Вы и я - в одном и том же месте в китае закали экран за 100долларов и тот пришёл кривобоко-кривожопый с хреновой подсветкой, зеркалящий и.т.д. Что дальше? Вы его ставите материтесь и пеняете на себя. А вот если его ставить буду Вам -я. То Вы с меня потом ТРИ ШКУРЫ СНИМИТЕ за те 10гривень которые Вы считаете деньгами. Мораль: Работа с электроникой - это всегда риск. И его мы берём на себя. Но за 10гривень рисковать 1000. Увольте. И чем больше риск - тем дороже работа. Пойдите попросите перешить Вам панель от последнего мерса за 100гривень , Вы узнаете много новых слов
JOKER86 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 10:15 #18 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 10:15 Эх братья возражатели. Не надо путать штуку что у мужчин меж ногами с пальцем. При чём тут потшипник и установка виндовса. Стомость работы зависит от многих факторов: как минимум..... 1. От сложности и качества её исполнения. 2. Риска связанного с порчей детали (кривые руки в расчёт не берём). 3. От качества детали. Ну например. Если Вы и я - в одном и том же месте в китае закали экран за 100долларов и тот пришёл кривобоко-кривожопый с хреновой подсветкой, зеркалящий и.т.д. Что дальше? Вы его ставите материтесь и пеняете на себя. А вот если его ставить буду Вам -я. То Вы с меня потом ТРИ ШКУРЫ СНИМИТЕ за те 10гривень которые Вы считаете деньгами. Мораль: Работа с электроникой - это всегда риск. И его мы берём на себя. Но за 10гривень рисковать 1000. Увольте. И чем больше риск - тем дороже работа. Пойдите попросите перешить Вам панель от последнего мерса за 100гривень , Вы узнаете много новых слов Ось вам відповідь знаного і авторитетного майстра по ремонту телефонів в м Луцьку. Респект.
Davids Опубліковано 7 Червня, 2013 в 14:41 Автор #19 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 14:41 Закриваю тему доки руками не почали махати)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.