Jump to content

Туроператори

Recommended Posts

Народ, діліться інфою... хто знає нормальні турагенства? Основні критерії: висока відповідальність і широкий спектр послуг: оформлення віз, замовлення квитіків і звичайно якісна медична страховка. Бажано звичайно почути рекомендації з власного досвіду: куди їздили, як швидко оформлялася заявка, яке обслуговування і т.д. Думаю ця тема була б актуальною не тільки для мене.

Аккорд-тур. Їздили в Хорватію через Угорщину. Дуже сподобалось. Продумана програма.

Тільки автобус Неоплан уже старенький був (кондиціонер почав нормально працювати тільки в Загребі). І в автотур не беріть останні місця, краще відмовтесь від того туру. Просидів там 3 години і мені вистачило. Всі враження будуть змарновані.

Недоліки

1. І про ті ж місця. Замовляли тур на 2 за 3 тижні, а нам дали останні місця. ХОЧА після нас ще замовляли той тур одесити і в них були передостанні місця. Це недолік. Благо, якась пара відмовилась від туру і ми пересіли.

2. Зустріч у Львові перенесли з 9 ранку на 8 і це за 3 дні до відїзду. А якби я уже квитки купив? Про таке, я думаю, потрібно зарання попереджати.

Шо згадав. А так, як виїхали зі Львова претензій не було. Все сподобалося.

Міст-тур. Ездили в Краков на выходные. Отличный автобус, хорошая гостиница, присутствие свободного времени.

Слобода-тур. Летали в Египет. В "Борисполе" агент с ваучерами появился даже раньше назначенного времени, в Табе встретили, на автобус посадили, в гостинице поселили, отдельный стенд с координатами представителя фирмы в гостинице был, претензий нет :)

Обе поездки я покупал через Ирочку Калис в "Магазине горящих путевок", который напротив ЦУМа, у собора. :)

Народ, велика вдячність за інфу. Ще було б зовсім супер якби просвятили трохи на рахунок цін. Цікавлять ціни на тури в Хорватію та Краків.

Краков:

Стоимость тура на одного человека - 55 евро+150 грн.

В стоимость входят: проезд (от Львова до Кракова и обратно), ночлег и завтрак в гостинице (***), екскурсия по городу, страховка.

Дополнительно оплачивается: билеты в аквапарк в Кракове (8-12 евро в зависимости от длительности пребывания), билеты в соляные шахты в Величке (10 евро), любое другое питание и напитки.

Если точнее говорить о материальной стороне, скажу так: помимо заплаченных 110 евро+300грн (за двоих), мы брали с собой что-то около 100 евро на расходы. Хотя если не заходить на границе в duty-free, как это делали мы; не покупать много сувениров, как это делали мы; не покупать кучу всяких вкусностей, как это делали мы; и т.п. - то можно обойтись сущими копейками. Хотя если ехать и во всем прижиматься - то зачем такой отдых? ;)

Короче, нам с женой понравилось, довольно романтический уикенд получился :)

Хорватія. 450 євро + 25 віза. І там на 3 екскурсії на одного потратили 150 євро. Харчували сніданок і вечеря. Ше плюс кишенькові відпочинкові витрати.

Брали путівку в Галопом по Європах.

Сенкс! Серед всіх туроператорів чомусь схиляюся саме до "Галопом по європам". Може тому, що вони розрекламовані найбільше... Але їм і репутацію втрачати найгріше... Всім велика дяка за інфу :D

В Луцьку є чудова турфірма "Валерія"

В Рівному "Александра"

Я і всі мої знайомі і родичі про них тільки позитив!

В Луцьку є чудова турфірма "Валерія"
А якшо детальніше про цю фірму і про відгуки... куди їздили, якке ставлення при обслуговуванні, наскільки точно виконувалось те, що було обіцяно?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...