Перейти до змісту

Спробуйте користуючись форумним пошуком знайти тему "Про що говорить місто"

HWman

Рекомендовані повідомлення

Часом читаю повідомлення типу користуйтесь пошуком, пошук рулить, баян...

Чи то я дурень, чи лижі не їдуть? :0148:

b57baa58d3451d507fdbe3fbfe09666d.png

По-перших, я пишу у пошук Про що говорить місто а він шукає про говорить місто, можете перевірити самі.

Для чого нам взагалі цей пошук, вимкніть його, тільки сервер навантажує :0036:

Прийшлось шукати старим дідівським способом причому знайшов з першого разу, не те, що тут :_29:

Я рахую, що це не є добре і треба виправляти, що я маю постійно у гугл лізти? :0156: Або ще пропозиція, давайте просто забудемо на цьому форумі про слово пошук і все що з ним зв'язано :0151:

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

ІПБшний пошук працює паршво. Це факт.

І зарадити ми не в силах.

Тому пошук за допомогою пошуковиків оптимальний варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, "місцевий" пошук паршивий.

Коли дійсно щось потрібно знайти на форумі, я використовую Яндекс - "розширений пошук" - "шукати на сайті: board.lutsk.ua"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яндекс? Не чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сарказм зрозумілий, але ж тему можуть читати не тільки "гуру" з п'ятьма тишшами повідомлень, комусь може й згодиться порада ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі якщо відмінусувати флуд, то буде від сили 300 повідомлень :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або так як я і писав у першому пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом читаю повідомлення типу користуйтесь пошуком, пошук рулить, баян...

Чи то я дурень, чи лижі не їдуть? :0148:

Перше

По-перших, я пишу у пошук Про що говорить місто а він шукає про говорить місто, можете перевірити самі.

Пошуком треба вміти користуватися, як Гугловським так і бордовським. Пошук ІПБ відбувається по словах від 3 букв, тому "що" немає в результатах пошуку. Пошук відбувається по окремих словах, тому "про" я б також не вставляв у пошук - видасть багато калу. Пошук відбувається не по на назві тем, а по тексту в темах, тому треба шукати не по словах з назви теми, а з тексту в темі. Наприклад пошук "цікаві уривки фраз" видасть аж 1 (один) результат і якраз тієї теми, що тобі треба, хоча ці слова в темі не йдуть підряд. А якщо пам'ятаєш якусь примітну фразу з теми, то пошук стає ще зручніший від Гугла.

п.с. Після мого поста, на "цікаві уривки фраз" буде два результати і ця тема буде вище, бо результат релевантніший - усі пошукові слова йтимуть підряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я пишу у пошук Про що говорить місто а він шукає про говорить місто, можете перевірити самі.

Спробував знайти тему Про що говорить місто, через пошук на сайті. Знайшов. Проблеми не виникло. Просто, якщо шукаєш речення, його потрібно заключати в лапки. Наприклад "я шукаю це речення".

post-4449-0-76899900-1369650414_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...