Smith Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:49 Поділитися #26 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:49 Мені одному пофіг на дискваліфікацію МХ чи ні? Я вже писав (і Рома ака Kudrom теж), що вболіваю за ФК "Волинь" та ЗбУ. А інші... Ну так, в порядку "чісто посмотрєть" та обговорити. А так, що б переживати, то ні-ні... Тим більше, Маркевич випускає етнічних українців в складі команди в іграх ЛЄ/ЛЧ рідко: був стабільно Горяїнов - поки не отримав травму, а Девіч та Едмар з Дішленковичем - не є такими, просто отримали паспорти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SanyaSS Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:50 Поділитися #27 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:50 де логіка, сезон вже стартував і тут на... вже би на наступний дискваліфікували Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ponochka Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:54 Поділитися #28 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:54 Та Металіст подасть апеляцію і рішення буде призупинено...і далі зможуть виступати...Хоча мотивації у гравці все меншає(І все таки дивитись приємніше, коли грають українські клуби і під керівництвом українського тренера. Тому мені не пофіг... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 11:22 Поділитися #29 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 11:22 Металіст симпатизує україномовним тренером та дуже грамотною трансферною політикою. А ще - тою грою, що демонструють.Тому, прикро.Мрію, щоб на розгляд суду було надано хоча б один матч шахтаря зі своїми фармами. Тоді команду б не просто дискваліфікували, але й зобов'язали залишити планету Земля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olsad Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 13:30 Поділитися #30 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 13:30 Мені так само пофігу... Один уй, дивитися на бразило-аргентинців в складі порту чи МКГ. А по правді - то їх ще й в першу лігу на років 3 заслати не мішало б. Разом із Карпатами звичайно ж. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 20:16 Поділитися #31 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 20:16 Всі розклади говорять про те, що договорняк таки був. Тому які проблеми: є порушення - є покарання, це ж Європа, а не Україна, хай звикають. Просто якби рішення ухвалили до першої гри МХ, то ще б мала шанс пограти інша українська команда - ДК. З іншого боку - може це врятувало киян він чергової ганьби і вльоту десь 4:0 ПАОКу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 20:18 Поділитися #32 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 20:18 ізануло неприємно рішення.Найкраз гра в МХ дуже потужна та видовищна.Набрали би багато залікових балів, більше країн взнали б про Україну.Але трохи відсторонившись розумію, що все таки це правильне рішення. Лише невідворотність покарання, за рік чи за 10 може тримати клуби, людей чи цілі країни в межах закону.Це Європа, це цивілізація і закон.Зате тепер МХ може зосередитись лише на матчах ЧУ , можна сміливо дати бій Шахті за перше місце. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ChB Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 20:44 Поділитися #33 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 20:44 Якщо у 8-му турі МХ справиться з ШД (все ж таки цього року це мабуть буде більш видовищний матч ніж "класичне"), то цілком можливий такий підсумок чемпіонату:1. МХ2. ШД3-4. ДК/ДД Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 21:00 Поділитися #34 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 21:00 І все таки, чому УЕФА не було покарати МХ по гарячим слідам, чому розплачуються футболісти,які тоді не грали?Чому це сталось , коли ,,наша ,, людина зайняла високий пост в УЕФА.?Схоже на підлу помсту. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Leksa Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 21:06 Поділитися #35 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 21:06 та помста тут ні при чому. просто УЄФА такі серйозні)))) мене фенербахче цікавить, де інфа? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:13 Поділитися #36 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:13 Верховный суд Швейцарии приостановил решение CAS по делу "Металлиста"Верховный суд Швейцарии приостановил решение Спортивного арбитражного суда (CAS) по делу харьковского "Металлиста". Об этом написал первый вице-президент "Металлиста" Константин Пивоваров на одном из форумов болельщиков харьковского клуба."Да, действительно, Верховный суд Швейцарии приостановил действие решения CAS в части "Металлиста". Сейчас юристы направляют это решение в CAS и УЕФА. К сожалению, это не гарантирует, что УЕФА нас восстановит в еврокубках, потому как УЕФА "не связано в своих решениях решениями судов". Но наши шансы сильно повышаются", - написал Пивоваров."Это решение Верховного суда Швейцарии означает, что решение, вынесенное CAS 2 августа, утрачивает свою силу до рассмотрения Верховным судом Швейцарии апелляции "Металлиста" по существу. Таким образом, у УЕФА нет формальных оснований для того, чтобы не допускать ФК "Металлист" к матчам плей-офф. В данной ситуации УЕФА должно отменить свое решение или, по крайней мере, приостановить. И уже мы обращаемся в УЕФА и CAS с соответствующей просьбой и информируем их о решении Верховного суда Швейцарии и надеемся на скорейшее решение" - сказал юрист "Металлиста" Маркиян Ключковский.Он отметил, что юристы клуба продолжат работу в Верховном суде Швейцарии по рассмотрению апелляции "Металлиста" по существу."Мы будем просить Верховный суд Швейцарии отменить решение CAS вообще. Параллельно мы будем вести процесс с CAS по отмене решения УЕФА" - заявил Ключковский.Напомним, "Металлист" подал заявления в CAS и Верховный суд Швейцарии с просьбой приостановить дисквалификацию клуба из еврокубков, пока будет рассматриваться апелляция на решение дисциплинарного комитета УЕФА.УЕФА на днях исключила "Металлист" из еврокубков на сезон 2013/2014 за якобы сыгранный в 2008 г. договорной матч. Харьковчан в плей-офф ЛЧ заменит греческий ПАОК. "Металлист" намерен обжаловать решение УЕФА.Напомним, в 2008 г. якобы договорной матч "Металлист" - "Карпаты" закончился победой харьковчан - 4:0. Позже футболист львовского клуба Сергей Лащенков заявил в СМИ, что матч был договорным. Украинские судебные инстанции присудили командам по минус 9 очков в сезоне 2011/2012 и разнообразные штрафы. Клубы подали апелляцию в Лозанну.CAS вынес свой вердикт 2 августа. Согласно решению суда, харьковский клуб был лишен бронзовых медалей сезона 2007/2008, а спортивный директор клуба Евгений Красников дисквалифицирован на пять лет. При этом очков с команды снимать не будут. После этого УЕФА приняла решение исключить "Металлист" из Лиги Чемпионов.В этом сезоне харьковский клуб дебютировал в главном европейском футбольном турнире, заняв в прошлом чемпионате второе место. "Металлист" уже по итогам двух матчей прошел греческий ПАОК, а теперь должен был сразиться с немецким "Шальке". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ponochka Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:19 Поділитися #37 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:19 Smith, все таки скидаєш гарне інфо... значить доля Металіста в єврокубках тобі не байдужа Я все таки думаю, що клубу треба дати шанс зіграти зі Шальке. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:29 Поділитися #38 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:29 Smith, все таки скидаєш гарне інфо... значить доля Металіста в єврокубках тобі не байдужа Та нє :-) , просто інформую "обчествєнность"... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olsad Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:32 Поділитися #39 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:32 За який *** їм шанс давати? Як на мене то вони ще легко покарані. В інших темах ви всі плюєтесь, як вас договорняки дістали, всякі мутки в українському футболі. А от МКГ чогось шанс треба дати...Поки за договорняк штраф 25 тис $ буде, і даватимуть шанси - в українському футболі толку не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ponochka Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:41 Поділитися #40 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 09:41 olsad, так це було не ясно коли... чого ж рішення зараз??????????????????? як на мене, наказувати треба по гарячим слідам і тоді буде чесно...а чого зараз, бо комусь так вигідно?????Знаєте, і Волинь неодноразово матчі здавала... (давайте згадаємо провальний програш Дніпру, коли ми вигравали 4:0, а другий тайм нам забили 5 голів!!!!!) І Кварцяний сам це визнав!!!!!!! Тепер давайте дискваліфікуємо Дніпро і Волинь з чемпіонату України, бо так не можна робити...Відповідати мають ті гравці, які здавали матч, а не ті, що чесно заробили свій шанс виступати у Лізі чемпіонів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Leksa Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:04 Поділитися #41 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:04 ну по-перше не логічно дискваліфіковувати в цьому сезоні, могли б вже і на наступний. і до того ж, що там 5 років розбирати було? змінились не лише гравці, але й керуючі команди. а за мутки в українському футболі, olsad правильно написав, але тут ключове слово УКРАЇНСЬКОМУ, і те що Металіст відсторонять від Ліги ну в нашому футболі нічого взагалі не змінить. а так хоч би чули, що є така Україна і що там футбол теж є, і що що там грають мало українців (таких команд і в інших країн вистачає). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olsad Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:10 Поділитися #42 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:10 Ponochka, хоч я тобі більше розкажу? В ЧУ всі 16 команд за сезон є задіяні в "нечесних" іграх, хто прямо купляє-продає, хто суддів заряджає, хто в букмекерських конторах відривається. Більше того, майже скрізь балуються з допінгом, підставами, фінансовими махінаціями. То чи треба карати, якщо всі - ТАК, ТРЕБА. Бо з твоєї логіки слідує, що МКГ треба простити, бо так всі роблять. В чому відмінність МКг від інших - їх попалили! І рішення по них, до речі, було відразу зі сторони ФФУ, так вони рішили, що самі хітрожопі й полізли в Лозану - тепер хай мають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Leksa Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:19 Поділитися #43 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:19 Ponochka, хоч я тобі більше розкажу? В ЧУ всі 16 команд за сезон є задіяні в "нечесних" іграх, хто прямо купляє-продає, хто суддів заряджає, хто в букмекерських конторах відривається. Більше того, майже скрізь балуються з допінгом, підставами, фінансовими махінаціями. То чи треба карати, якщо всі - ТАК, ТРЕБА. Бо з твоєї логіки слідує, що МКГ треба простити, бо так всі роблять. В чому відмінність МКг від інших - їх попалили! І рішення по них, до речі, було відразу зі сторони ФФУ, так вони рішили, що самі хітрожопі й полізли в Лозану - тепер хай мають.а якщо згадати скандали в Італії, то і там такі ж проблеми. і взагалі це скрізь є. і не простити, а адекватно наказати - а не посеред року невідомо навіщо.і до того ж це хіба Металість поперся туди? по-моєму то були ображені життям футболісти Карпат, хоча пам'ять може мені і зраджувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZLOvSmetane Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:48 Поділитися #44 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 10:48 olsad, по твоїм словам - краще нехай шальке грає чим українська команда буде набирати очки для рейтингу ?! Мені цікаво як би себе показав Металіст у лізі чемпіонів, так як він показує кращу гру чим Динамо.. Я все ж таки за те щоб Металіст з укаїнським тренером в лігу чемпіонів ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikolas Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 11:07 Поділитися #45 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 11:07 Суд Лозанны не вернул "Металлист" в Лигу чемпионовСуд Лозанны отклонил прошение "Металлиста" о приостановлении решения УЕФА, который запретил харьковскому клубу участвовать в еврокубках этого сезона."К сожалению, КАС отказал нам в прошении о приостановлении решения АК УЕФА. Беспрецедентное решение... Юристы сейчас изучают наши дальнейшие возможности", - сообщил вице-президент "Металлиста" Константин Пивоваров на гостевой харьковского клуба.Напомним, сегодня Верховный суд Швейцарии приостановил решение Суда Лозанны по делу о договорном характере матча "Металлист" - "Карпаты". Юристы, которые занимаются этим делом, были уверены, что на этом основании решение УЕФА может быть приостановлено. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ponochka Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 11:40 Поділитися #46 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 11:40 olsad, давай розказуй..тільки все обґрунтовуй.я висловлюю свою позицію, що карати треба по гарячим слідам і лише тих хто винен (що і було зроблено ще тоді Україною) - або до початку сезону, де могла себе показати інша українська команда... а тепер що виходить - нехай греки виступають.Невже Вам приємніше буде споглядати за грою греків??? Мені подобається сьогоднішня гра Металіста і їхнього тренера. Це дійсно шанс для України. Але то таке - кожному своє...І особисто для мене футбол - це свято, а відпочивається краще, коли грає український клуб (і не треба тільки тут кричати, де Ви бачите там українців, бо коли Девіч буде забивати за збірну, то нормально, а в клубі, то він не українець).Тому і не розумію Вашої позиції! Мені прикро за Металіст. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 11:51 Поділитися #47 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 11:51 Щодо такого довгого терміну розгляду справи "Карпати-Металіст": така процедура УЄФА - вони розглядають згідно власних правил. А до процесуальних правил бюрократичні установи Європи дуже прискіпливо ставляться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZLOvSmetane Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 12:02 Поділитися #48 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 12:02 У нас теперь две беды Суркис и Папередникиа ще згадується мені Ювентус ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikolas Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 12:41 Поділитися #49 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 12:41 Дивуюсь я з людей які в сьому винять Суркіса... Винуваті лише ті хто договорньяк зробили.. Вот з Юве як поступили? То Металісту ще повезло що лише на цей сезон, а не на декілька. Можливо все вирішиться до понеділка, можливо дискваліфікують на інший сезон, час покаже... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Svityaz Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 16:33 Автор Поділитися #50 Опубліковано 16 Серпня, 2013 в 16:33 Цирк триває. Беремо пиво і запасаємось рибою...."Верховный суд Швейцарии беспрецедентно повторно подтвердил приостановление решения Спортивного арбитражного суда Лозанны. В этот раз, согласно приказу Суда, приостановление касается и ФК Металлист, и спортивного директора команды Евгения Красникова. Таким образом, вывод CAS о причастности Металлиста к договорному матчу будет пересмотрен полностью, в том числе - в отношении роли Красникова. Решение ВСШ прямо направлено Судом в CAS.Металлист повторно обращается в Спортивный арбитражный суд Лозанны с прошением о приостановлении решения УЕФА и о допуске Металлиста в Лигу чемпионов", - сообщил первый вице-президент харьковского клуба Константин Пивоваров. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.