Перейти до змісту

Ліга Чемпіонів сезону 2013/2014

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Мені одному пофіг на дискваліфікацію МХ чи ні? Я вже писав (і Рома ака Kudrom теж), що вболіваю за ФК "Волинь" та ЗбУ. А інші... Ну так, в порядку "чісто посмотрєть" та обговорити. А так, що б переживати, то ні-ні... Тим більше, Маркевич випускає етнічних українців в складі команди в іграх ЛЄ/ЛЧ рідко: був стабільно Горяїнов - поки не отримав травму, а Девіч та Едмар з Дішленковичем - не є такими, просто отримали паспорти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь

де логіка, сезон вже стартував і тут на... вже би на наступний дискваліфікували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та Металіст подасть апеляцію і рішення буде призупинено...і далі зможуть виступати...Хоча мотивації у гравці все меншає(

І все таки дивитись приємніше, коли грають українські клуби і під керівництвом українського тренера. Тому мені не пофіг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Металіст симпатизує україномовним тренером та дуже грамотною трансферною політикою. А ще - тою грою, що демонструють.

Тому, прикро.

Мрію, щоб на розгляд суду було надано хоча б один матч шахтаря зі своїми фармами. Тоді команду б не просто дискваліфікували, але й зобов'язали залишити планету Земля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені так само пофігу... Один уй, дивитися на бразило-аргентинців в складі порту чи МКГ. А по правді - то їх ще й в першу лігу на років 3 заслати не мішало б. Разом із Карпатами звичайно ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі розклади говорять про те, що договорняк таки був. Тому які проблеми: є порушення - є покарання, це ж Європа, а не Україна, хай звикають. Просто якби рішення ухвалили до першої гри МХ, то ще б мала шанс пограти інша українська команда - ДК. З іншого боку - може це врятувало киян він чергової ганьби і вльоту десь 4:0 ПАОКу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ізануло неприємно рішення.Найкраз гра в МХ дуже потужна та видовищна.Набрали би багато залікових балів, більше країн взнали б про Україну.

Але трохи відсторонившись розумію, що все таки це правильне рішення. Лише невідворотність покарання, за рік чи за 10 може тримати клуби, людей чи цілі країни в межах закону.

Це Європа, це цивілізація і закон.

Зате тепер МХ може зосередитись лише на матчах ЧУ , можна сміливо дати бій Шахті за перше місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у 8-му турі МХ справиться з ШД (все ж таки цього року це мабуть буде більш видовищний матч ніж "класичне"), то цілком можливий такий підсумок чемпіонату:

1. МХ

2. ШД

3-4. ДК/ДД

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І все таки, чому УЕФА не було покарати МХ по гарячим слідам, чому розплачуються футболісти,які тоді не грали?

Чому це сталось , коли ,,наша ,, людина зайняла високий пост в УЕФА.?

Схоже на підлу помсту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та помста тут ні при чому. просто УЄФА такі серйозні)))) мене фенербахче цікавить, де інфа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верховный суд Швейцарии приостановил решение CAS по делу "Металлиста"

Верховный суд Швейцарии приостановил решение Спортивного арбитражного суда (CAS) по делу харьковского "Металлиста". Об этом написал первый вице-президент "Металлиста" Константин Пивоваров на одном из форумов болельщиков харьковского клуба.

"Да, действительно, Верховный суд Швейцарии приостановил действие решения CAS в части "Металлиста". Сейчас юристы направляют это решение в CAS и УЕФА. К сожалению, это не гарантирует, что УЕФА нас восстановит в еврокубках, потому как УЕФА "не связано в своих решениях решениями судов". Но наши шансы сильно повышаются", - написал Пивоваров.

"Это решение Верховного суда Швейцарии означает, что решение, вынесенное CAS 2 августа, утрачивает свою силу до рассмотрения Верховным судом Швейцарии апелляции "Металлиста" по существу. Таким образом, у УЕФА нет формальных оснований для того, чтобы не допускать ФК "Металлист" к матчам плей-офф. В данной ситуации УЕФА должно отменить свое решение или, по крайней мере, приостановить. И уже мы обращаемся в УЕФА и CAS с соответствующей просьбой и информируем их о решении Верховного суда Швейцарии и надеемся на скорейшее решение" - сказал юрист "Металлиста" Маркиян Ключковский.

Он отметил, что юристы клуба продолжат работу в Верховном суде Швейцарии по рассмотрению апелляции "Металлиста" по существу.

"Мы будем просить Верховный суд Швейцарии отменить решение CAS вообще. Параллельно мы будем вести процесс с CAS по отмене решения УЕФА" - заявил Ключковский.

Напомним, "Металлист" подал заявления в CAS и Верховный суд Швейцарии с просьбой приостановить дисквалификацию клуба из еврокубков, пока будет рассматриваться апелляция на решение дисциплинарного комитета УЕФА.

УЕФА на днях исключила "Металлист" из еврокубков на сезон 2013/2014 за якобы сыгранный в 2008 г. договорной матч. Харьковчан в плей-офф ЛЧ заменит греческий ПАОК. "Металлист" намерен обжаловать решение УЕФА.

Напомним, в 2008 г. якобы договорной матч "Металлист" - "Карпаты" закончился победой харьковчан - 4:0. Позже футболист львовского клуба Сергей Лащенков заявил в СМИ, что матч был договорным. Украинские судебные инстанции присудили командам по минус 9 очков в сезоне 2011/2012 и разнообразные штрафы. Клубы подали апелляцию в Лозанну.

CAS вынес свой вердикт 2 августа. Согласно решению суда, харьковский клуб был лишен бронзовых медалей сезона 2007/2008, а спортивный директор клуба Евгений Красников дисквалифицирован на пять лет. При этом очков с команды снимать не будут. После этого УЕФА приняла решение исключить "Металлист" из Лиги Чемпионов.

В этом сезоне харьковский клуб дебютировал в главном европейском футбольном турнире, заняв в прошлом чемпионате второе место. "Металлист" уже по итогам двух матчей прошел греческий ПАОК, а теперь должен был сразиться с немецким "Шальке".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, все таки скидаєш гарне інфо... значить доля Металіста в єврокубках тобі не байдужа :_04:

Я все таки думаю, що клубу треба дати шанс зіграти зі Шальке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, все таки скидаєш гарне інфо... значить доля Металіста в єврокубках тобі не байдужа :_04:

Та нє :-) , просто інформую "обчествєнность"...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За який *** їм шанс давати? Як на мене то вони ще легко покарані. В інших темах ви всі плюєтесь, як вас договорняки дістали, всякі мутки в українському футболі. А от МКГ чогось шанс треба дати...

Поки за договорняк штраф 25 тис $ буде, і даватимуть шанси - в українському футболі толку не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

olsad, так це було не ясно коли... чого ж рішення зараз??????????????????? як на мене, наказувати треба по гарячим слідам і тоді буде чесно...а чого зараз, бо комусь так вигідно?????

Знаєте, і Волинь неодноразово матчі здавала... (давайте згадаємо провальний програш Дніпру, коли ми вигравали 4:0, а другий тайм нам забили 5 голів!!!!!) І Кварцяний сам це визнав!!!!!!! Тепер давайте дискваліфікуємо Дніпро і Волинь з чемпіонату України, бо так не можна робити...

Відповідати мають ті гравці, які здавали матч, а не ті, що чесно заробили свій шанс виступати у Лізі чемпіонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну по-перше не логічно дискваліфіковувати в цьому сезоні, могли б вже і на наступний. і до того ж, що там 5 років розбирати було? змінились не лише гравці, але й керуючі команди.

а за мутки в українському футболі, olsad правильно написав, але тут ключове слово УКРАЇНСЬКОМУ, і те що Металіст відсторонять від Ліги ну в нашому футболі нічого взагалі не змінить. а так хоч би чули, що є така Україна і що там футбол теж є, і що що там грають мало українців (таких команд і в інших країн вистачає).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ponochka, хоч я тобі більше розкажу? В ЧУ всі 16 команд за сезон є задіяні в "нечесних" іграх, хто прямо купляє-продає, хто суддів заряджає, хто в букмекерських конторах відривається. Більше того, майже скрізь балуються з допінгом, підставами, фінансовими махінаціями. То чи треба карати, якщо всі - ТАК, ТРЕБА. Бо з твоєї логіки слідує, що МКГ треба простити, бо так всі роблять. В чому відмінність МКг від інших - їх попалили! І рішення по них, до речі, було відразу зі сторони ФФУ, так вони рішили, що самі хітрожопі й полізли в Лозану - тепер хай мають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ponochka, хоч я тобі більше розкажу? В ЧУ всі 16 команд за сезон є задіяні в "нечесних" іграх, хто прямо купляє-продає, хто суддів заряджає, хто в букмекерських конторах відривається. Більше того, майже скрізь балуються з допінгом, підставами, фінансовими махінаціями. То чи треба карати, якщо всі - ТАК, ТРЕБА. Бо з твоєї логіки слідує, що МКГ треба простити, бо так всі роблять. В чому відмінність МКг від інших - їх попалили! І рішення по них, до речі, було відразу зі сторони ФФУ, так вони рішили, що самі хітрожопі й полізли в Лозану - тепер хай мають.

а якщо згадати скандали в Італії, то і там такі ж проблеми. і взагалі це скрізь є. і не простити, а адекватно наказати - а не посеред року невідомо навіщо.

і до того ж це хіба Металість поперся туди? по-моєму то були ображені життям футболісти Карпат, хоча пам'ять може мені і зраджувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

olsad, по твоїм словам - краще нехай шальке грає чим українська команда буде набирати очки для рейтингу ?!

Мені цікаво як би себе показав Металіст у лізі чемпіонів, так як він показує кращу гру чим Динамо.. :0095:

Я все ж таки за те щоб Металіст з укаїнським тренером в лігу чемпіонів ))) :0144:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд Лозанны не вернул "Металлист" в Лигу чемпионов

Суд Лозанны отклонил прошение "Металлиста" о приостановлении решения УЕФА, который запретил харьковскому клубу участвовать в еврокубках этого сезона.

"К сожалению, КАС отказал нам в прошении о приостановлении решения АК УЕФА. Беспрецедентное решение... Юристы сейчас изучают наши дальнейшие возможности", - сообщил вице-президент "Металлиста" Константин Пивоваров на гостевой харьковского клуба.

Напомним, сегодня Верховный суд Швейцарии приостановил решение Суда Лозанны по делу о договорном характере матча "Металлист" - "Карпаты". Юристы, которые занимаются этим делом, были уверены, что на этом основании решение УЕФА может быть приостановлено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

olsad, давай розказуй..тільки все обґрунтовуй.

я висловлюю свою позицію, що карати треба по гарячим слідам і лише тих хто винен (що і було зроблено ще тоді Україною) - або до початку сезону, де могла себе показати інша українська команда... а тепер що виходить - нехай греки виступають.

Невже Вам приємніше буде споглядати за грою греків??? Мені подобається сьогоднішня гра Металіста і їхнього тренера. Це дійсно шанс для України. Але то таке - кожному своє...

І особисто для мене футбол - це свято, а відпочивається краще, коли грає український клуб (і не треба тільки тут кричати, де Ви бачите там українців, бо коли Девіч буде забивати за збірну, то нормально, а в клубі, то він не українець).

Тому і не розумію Вашої позиції! Мені прикро за Металіст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо такого довгого терміну розгляду справи "Карпати-Металіст": така процедура УЄФА - вони розглядають згідно власних правил. А до процесуальних правил бюрократичні установи Європи дуже прискіпливо ставляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас теперь две беды Суркис и Папередники

а ще згадується мені Ювентус ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивуюсь я з людей які в сьому винять Суркіса... Винуваті лише ті хто договорньяк зробили.. Вот з Юве як поступили? То Металісту ще повезло що лише на цей сезон, а не на декілька. Можливо все вирішиться до понеділка, можливо дискваліфікують на інший сезон, час покаже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цирк триває. Беремо пиво і запасаємось рибою....

"Верховный суд Швейцарии беспрецедентно повторно подтвердил приостановление решения Спортивного арбитражного суда Лозанны. В этот раз, согласно приказу Суда, приостановление касается и ФК Металлист, и спортивного директора команды Евгения Красникова. Таким образом, вывод CAS о причастности Металлиста к договорному матчу будет пересмотрен полностью, в том числе - в отношении роли Красникова. Решение ВСШ прямо направлено Судом в CAS.

Металлист повторно обращается в Спортивный арбитражный суд Лозанны с прошением о приостановлении решения УЕФА и о допуске Металлиста в Лигу чемпионов", - сообщил первый вице-президент харьковского клуба Константин Пивоваров.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...