Перейти до змісту

Порадьте щодо дерев'яного забора

Міла

Рекомендовані повідомлення

Шановні дописувачі! Прошу Ваших порад та рекомендацій у будівництві забору, як на зображенні.Особливо цікавить все, що стосується його дерев'яної частини.

post-21362-0-69473600-1369293345_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Теж цікавить: де можна придбати такі дошки на забор, ціна

Тільки замість мурування стовпчиків використовую металеві 60*60

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте щодо дерев'яного забора

Шановні дописувачі! Прошу Ваших порад та рекомендацій у будівництві забору, як на зображенні.Особливо цікавить все, що стосується його дерев'яної частини.

"Правильно заданый вопрос - уже половина ответа!"©

Я думаю, якщо б запитання були конкретніші, то й відповідей було б більше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переформулюю питання:

де і хто виготовляє дерев'яні секції для забора, скільки коштують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переформулюю питання:

де і хто виготовляє дерев'яні секції для забора, скільки коштують?

Бачив на Сландо таке оголошення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій кум в Ліпінах робить штахети з закругленим верхом, готові до "прибиття"(пофарбовані чи прооліфлені - точно не скажу), сьогодні спитаю що і по чім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в епіцентрі роблять і продають (коли я там працював то робили). Треба підійти на ФРД (форматно розкрійна дільниця).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штахети можна замовити в любому столярному цеху..там і покрасять....якщо тре можу дати номер ...можливо і встановлять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер телефону, дайте, пліз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б вам не радив з деревом звязуватись, якщо не хочете через років 10 робити новий забор ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і я вагаюсь. Спочатку планувався забор із металопрофіля - здавалось усе вирішеним, обдумувався лише колір.

Єдине, що бентежить це те, що такий забор робить простір замкнутим ну якби обмеженим. А через штахети

погляд буде проникати і враження збільшення простору буде присутнім. Ось якісь такі сумніви і роздуми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б вам не радив з деревом звязуватись, якщо не хочете через років 10 робити новий забор ;)

ну це спірне питання, з металопрофіля за 10 років секції теж прийдеться міняти - десь погнеться, десь хтось не так спреться...

з дерева - окремі штахети можна в будь-який час змінити

ну і діло в смаку - мені з металопрофіля взагалі не подобається. Звичайно, якщо ділянка велика, можна, а на малій і так місця мало. З металопрофіля забор якби візуально зменшує розміри ділянки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як там з цінами на штахети є якісь результати?

Ще знайшов в неті металеві штахети, виглядають так:

95268471_2_644x461_zabor-parkan-metalev-shtaheti-fotografii.jpg

Хтось мав справу з такими? які ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому не хочете сітку «РАБІЦА» з ПВХ покриттям ... досить не дорого і на мою думку довговічніше ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно, щоб забор не 'просвітлявся'...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку планувався забор із металопрофіля - здавалось усе вирішеним, обдумувався лише колір.

Єдине, що бентежить це те, що такий забор робить простір замкнутим ну якби обмеженим. А через штахети

погляд буде проникати і враження збільшення простору буде присутнім. Ось якісь такі сумніви і роздуми.

якщо мало місця сітка, якщо щоб не просвятлявся профіль ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлячись який вигляд дерева має бути. Бо можна майже за безцінь прикрутити необрізні почищені дошки шахматкою по обидва боки горизонтальної металевої прямокутної труби і дошки обробити вже на смак захисним матеріалом на вибір замовника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як там з цінами на штахети є якісь результати?

Ще знайшов в неті металеві штахети, виглядають так:

95268471_2_644x461_zabor-parkan-metalev-shtaheti-fotografii.jpg

Хтось мав справу з такими? які ціни?

Мне тоже симпотичны эти заборчики, есть возможность изготовить такое, если интересно свяжитесь со мной О97-965-О2-ОО Алексей. в качестве пробной партии можно сделать практически по гос-цене.

по моим подсчетам по памяти, такое как на фото 2,8м х 1,25м будет стоить около 270 грн, но можно уменьшить цену за счет промежутков между столбиками, тогда уменьшится их кол-во. т.е. 27 столбиков по 10 грн.

з.ы. метал используется с двухсторонним окрасом. т.е. обе стороны одинаково окрашены, а не серый грунт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

доволі гарно дивиться

shtaket1.jpg

shtaket2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Хто підскаже виробників деревяного штахентнику в луцьку. Висота не менше 3-м метрів, може бути необороблений (просто звичайно висушена дошка). І яка ціна орієнтовно?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу про стовпчики. Ідеальний як на мене матеріал - цегла Фагот, вона без проблем складається в квадратні стовпчики з трубчатим отвором, всередину якого можна дати арматурину. Звичайна, особливо червна з часом натягне води і весною полопає. Гідроізоляція з сторони грунту (руберойд) обов"язкова. Невеликий хінт - в шляпках по 1 см. віж краю прорізати болгаркою канавку, краплі води і роси "стануть" перед канавкою і не підуть в стовпчик, перевірено ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...