Перейти до змісту

Хочу зібрати вел

Рекомендовані повідомлення

Так вот, хочу зібрати вел на сезон 2008 року, остоновився на рамі Бергамонт сталіон, рами ше правда нема ну в процесі, вже замовив Славіку,

хтів порадитися шо краще на нього ставити, на ньому планую поїздку літом в крим, тобто туда на ньому там і назад тоже. так як хочу бути впевненим шо витримає всьо порядка 4 тисяч без поломок то бумаю ставити шось краще! ше хочу використовувати його в походи в карпати) і вот я спочатку думав брати 2 пари колес, але потім подумав шо і на діскових можна поїхати в крим. хто шото порадить? заодно може хто підтримає наші плани рванути через більшу частину нашої країни)) ;) покишо 2 бажаючих з Черволнограда! планується поїздка на 3 тижні. знаю шо зарано але вел треба почати вже збирати, щоб встигнути все купити, бо зразу весь неполучиться да і хочеться шось краще. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Совсем не рано. В Крым надо объявлять за год. Особенно на три недели. А велик будешь собирать пол года. А как его укомплектовать, смотри, как оборудован Сталион. На мой взгляд оптимальный вариант по цене и выносливости. Спроси у наших сталионщиков. В Крым - точно можно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталіон це звичайно люкс, але краще назбирай на Джайнт ХТС. зовсім інший рівень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://bikeshop.com.ua/product_info.php?cP...roducts_id=1084

http://velokiev.com/forum/viewtopic.php?t=37382

No coments. Подивився, офігєл, сиджу і думаю, може то свого трека теж Difoto на КВЕСТ віддати, в якості метального снаряду ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Раму купив) тепер є питання по шатунах. Думаю брати ЛХ з інтегрованою віссю! хто шо може порадити? ато там є якіто різні розміри.Ці кавить шо ставити на сталіона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раму купив) тепер є питання по шатунах. Думаю брати ЛХ з інтегрованою віссю! хто шо може порадити? ато там є якіто різні розміри.Ці кавить шо ставити на сталіона.

Можешь ставить LX, вполне, но там звезда на 48 и шатун 175, это приемлемо для лосей, как Андрюха (у него на Сталионе такая система, только шлицевая). Расчет увеличивается и скорость соответственно, но маслать тяжелее. Обычно на байках звезда 42-44, шатун 170 см.

Тебе решать.

Собирай скорей и будем обкатывать где-нибудь в районе Владимира :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за пораду! буду брати на 48 шоб була велика, а 175 думаю підійде всьотаки на ньму на море маслати) а зі зборкою спішить небуду так як є вел )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Шатуни взяв. З допомогою Велозони (велике спасибі)

Ше є таке питання: як себе показують шатуни з інтегрованою втулкою? і як на шліци ато друг думає брати на шліци, чи краще з інтегрованою?

хто має які думки по тому поводу пишіть

Ще зараз цікавить питання колес які краще б взяти і на яких втулках, шприхи, обода, і резина шоб була і на дальняк і в гори більшменш, швальбе блек джек нормальний варіан але може хтось має лучу пропозицію!буджет приблизно тисяча гр на колеса

і ше цікавить питання манеток як стають манетки на руль отдельно ручки ? все добре поміщається? хто має таке

бо є бажання поставити передні тормоза гідравліку диск а задні вібряки для початку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вау, скікі питань... ти їх пронумеруй, чи шо :D

Карєтка інтегрована краща у плані жорсткості, це факт. Але не думаю, шо твій друг оцінить це....

Манєток окремих - вагон, в мене дискова гідра і спереду і ззаду, все більше ніж ОК!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої думки з цього приводу....

На дальняк і на гори треба 2 комплекти гуми......вмреш на гірській гумі типу Блек Ждек на трасі......вона тяжка і не для того. На дальняк по трасі треба слік .... базарю перевірено......... а по приїзду дістаєш з рукзачка кевларовий Смарт сем а Детонатори кладеш на його місце. :D Далі, манетки можна радити Срам 9 пісня. По-любому окремо від ручок тормозних.... бо потім запаришся продавати або будеш ставити дуже низьку ціну щоб забрали тільки. По колесах, якщо плануєш юзати на ньому багажник з рукзаком то заднє 36 спиць перед може бути 32, спиці ДТ тягнуті з люміневими головками або Сапім, обода Мавік, ДТ, Рігіда канає теж. Втулка..... ну тут релігійне питання ..... на підшипниках буде плавність ходу і накат але бояться бокового удару, а на втулках типу ХТ наприклад можна буде не боячись гребти в Карпати.... вибирай. По гальмах, Авід 5 гідравліка, по вібрейках, той самий Авід такий як в Тані (не пам"ятаю модель) легенький і тормозить класно. Не намагайся зробити універсальну машину..... заточуй під те чим будеш в основному займатися. в ідеалі потрібно 2 вела, а часом і третій би не помішав. ;)

Або так.

1. Шосер.

2. Мтб бля походів.

3. Класний двопідвіс штук за 5 баксів, для пантов і катання на кожен день, по городу, покатушки.....

4. Модний хардтейл, щоб не втратити обличчя коли вийде з ладу задній амортизатор. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2difoto - Привіт! да питань все більше стає))

просто сам незнаю і незнаю в кого запитати принаймі в нас в місті)) а в неті всього невичитаєш.

цікавлять таке питання, якшо зможеш поможи

правильно підібрати колеса,

Хочу взяти для початку передню гідравліку , а на зад вібрякі для початку потім поставлю гідру, цікавить чи є відмінність спіцовки колес від дисковий тормоз шоб зразу все зробити.

ато замовляти буду по телефону)) а так попоробуй поясни шо я хочу ;)

P.S.

немала баба клопоту захтіла зібрати байк :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Дякую Лекс я окінчательно запутався шо брати ;)

короче буду до тебе телефонувати і радитися)

основне використання буде покатушки , поїздка на море і карпати походи

Вирішив шо буде оптимально передній дисковий а задні вібряки, якшо гідра поломиться в дорозі то хуть буде задній механічний і для карпат добре нагрузка буде більше іти на зад тому передні гідравлічні будуть непоні на болото навіть якшо задні використовувати небуду.

канешно для всього добре мати різні ровери! але покишо по бюджету невиходить! хочеться один більшменш нормальний

А як манетки ЛХ? і гідравліка Діор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ше є пиання як буде ставати багажник при дискомому тормозі задньому? якшо надумаю брати ше й задній.

Пишіть шо думаєте буду дуже вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Хочу з нуля собі придбати байк для походів, хай і не дуже дальніх, але щоб не бігати постійно по магазинах купувати запчастини чи сидіти на стежці і ремонтувати шось. Порадите новий брати в Велозоні чи є ще варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Якщо хочеш катаись а не крутити, тоді краще на велозону.

Хоча, якщо купиш байк з залізом для прогулянок а кататись будеш в походи то крутити прийдеться.

Постійно, перевірено на власній шкурі. :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є досвід і багато знайомих, компетентних в цій сфері, то можна і самому зібрати, і компллектуючі ставити такі, як тобі подобаються. Але по грошах мало що виграєш, і фігньою довго страдати, купуючи кожну детальку в іншому місці. Краще все таки, напевне, брати новий і хороший. Ще варіант, якщо є можливість, то подивитись в Києві. Там вибір побільший і акцій зараз багато - несезон. Тільки вибирай правильно, по росту, за всіми правилами, щоб їздити на ньому зручно було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я хочу зібрати......

Є рама Старт-шоссе і вилка до неї......

Рама старенька але класна, зараз пробую ідентифікувати.....

Буде зібрана чисто гоночна машина для шосе.

З.І. І так рама:

Старт-Шоссе 1962 року !!! випуску з номером 5793 :0021:

Ростовка 56 см жолвжина бази 106 см що на 4 см довше за Старт-Шосе 87 року випуску.

По відгуках корифеїв і по інформації з і-нета це мегарулезна тема.

ЗАГОРІВСЯ.... буде в мене шосер на весну. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...