Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шкода Вову. Нехай спочиває з миром.

Пропоную адмінам зробити день мовчання на борді, прецедент був.

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Особисто Вову не знав, але Борду без нього не уявляю... Я в шоці...

Найщиріші співчуття рідним та близьким...

Вічна пам'ять!

Опубліковано

Блін, аж мурашки по шкірі... Він ще буквально пару днів назад писав про небезпеку залізниць...

ЯК?! ЧОМУ?!... Шкода дуже.....

Може, зробити групу?

P.S. Адміни, а створіть будь ласка групу користувачів "Світла пам'ять", нехай для Вови буде створена не лише група "Тролі". Борда -- це вже велика сім'я, а в сім'ях, на жаль, бувають не лише поповнення, а й втрати. Ми вже втратили як мінімум Гетто та Луйчі.

" R.I.P. "

Опубліковано

Я б сказав би, що ГЕТТО це геніальна особистість борди, яку признали лише після смерті.

Деякі з його постів, враховуючи отсанні події мене аж "пробрали".

спокойствие и терпение, граждане, всё будет нормально.я чувствую это.

как всегда я, и как всегда, Гетто. :))

"Гетто Ви ж доросла свідома людина"

:D

Гетто, это придуманый мной персонаж,который очень часто не имеет никакого отношения ко мне,как к реальному взрослому человеку. :)

Сбулась нарешті його мрія. На даний момент він юзер з репутацією "Четкий перец".

все,кто живёт на Борде,знают,или слышали обо мне.

кто то меня помнит как павэрюзера, с нехилой кармой,кто то знает уже как Главного Тролля с минусами в 20-40..

ото я решил устроить опрос :)

Те,кто хотя бы раз меня минуснул...не.. не так,те,кто НИ РАЗУ меня не минусовали, отзовитесь своим плюсом под этим постом. Сами понимаете,что это лично мне.... но интересно же... :)

от жаба давит же людей! не смог ты рейтинг свой поднять? так тЫ скажи мне по секрету,я дам ответ,базарю,Гетто.

Опубліковано

жаль, что о похоронах поздно узнали...

це дійсно прикро.

Є інформація, що у Вови залишився сам старий татко, який у Ківерцях мешкає.

якщо інформація підтвердиться, можливо якось зібратись, заїхати до батька. можливо помогти треба чим.

гроші грошима, тут присутність треба. може й мінімальна.

і взагалі я б пропонував хоча б раз в місяць до нього заїзжати. в кого виходить. борда ж велика.

от навіть на веліках катаєтесь - і заїхали. поговорили. вже добре.

це була б сама гарна вдячність Гетто за те що він жив.

і це не є важко...

Опубліковано

якщо інформація підтвердиться, можливо якось зібратись, заїхати до батька. можливо помогти треба чим.

гроші грошима, тут присутність треба. може й мінімальна.

і взагалі я б пропонував хоча б раз в місяць до нього заїзжати. в кого виходить. борда ж велика.

от навіть на веліках катаєтесь - і заїхали. поговорили. вже добре.

це була б сама гарна вдячність Гетто за те що він жив.

і це не є важко...

Так і є. Татко його там живе.

Я лише не знаю, як його звати. Хтось, може, є з Ківерець тут на борді? Я б адресу написала - щоб завтра навідались до нього, розпитали, може, йому щось треба допомогти?

Опубліковано

може, йому щось треба допомогти?

у вівторок (14.05.2013) я в Луцьку.

в машині 3 місця.

час буду мати після 16.00

Опубліковано

Колега зайде до тата Вови завтра або вже у п*ятницю. Сьогодні, думаю, смислу немає, оскільки похорон. Якщо щось знатимете - пишіть.

Опубліковано

Таки пропоную на день оголосити жалобу на борді.

Це типу розділ "Гумор" зробити недоступним? Кого ця новина зачепила, тому цього не треба і так.
Опубліковано

RIP

Хто буде їхати до його батька, можливо маєте картку Привату, так буде найпростіше скинутись, хто скільки.

Опубліковано

Нових тем "імені ГЕТТО" більше не буде (((( Але Борда без Гетто, це вже не та Борда, до якої звикли і люблять. Можливо, групу "Тролі" перейменувати в групу "ім.Гетто"? Це ж для нього створювалась. Так Володя-Гетто буде на Борді завжди....

Опубліковано

Не так давно в какой-то из тем (кажется в этой - http://board.lutsk.u...потяг +переїхав, но посты потёрты) Володя писал про то, что всю жизнь прожил возле ЖД, и в школу ходил, и на работу, а тут........

Теж шукав його пост, не можу знайти. Все таки колія не жарти.

Сьогоднішня чергова ДТП

коменты к статье просто тупикуют.сам почти всю жизнь прожил возле " железки" и искренне не могу понять, как тот парень попал под поезд? он же жил рядом, должен уже был бы выработаться рефлекс повышенного внимания при пересечении путей.

Видать не судьба.К огромному сожалению.

Коли небезпека постійно поруч,

починаєш до неї звикати і втрачати

пильність.

Не согласен.Я 10 лет ежедневно выходил в школу пересекая ж/д полотно, при чем абсолютно в неположенном для этого месте.

Видел как грузовой врезается в корову, и метров 200 протягивает под собой, пока тормозит.

я и по сей день, переходя через пути снимаю наушники,дабы не только видеть ситуацию, но и СЛЫШАТЬ ее.

рефлекс, выработанный в детстве.

имхо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...