Перейти до змісту

Новий спортивний атракціон в парку

PanTolik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Miro, так хто ж заважає витратити 2гривні \та хоч 20\ і носити в сумці 100500 пар рукавичок. Працівники атракціону не наполягають на тому, щоб одягали саме їхні рукавички.

ЗІ: а скільки всяких "вкусностей" на тих 20грн, що дають батьки дитині на атракціон. Як і на всіх інших грошах. Може змусимо працівників атракціону проводити тільки безготівкові розрахунки? А потім придумаємо ще якусь фігню, тобто дуже корисну річ, і виключно через турботу про наших же дітей.

Це вже пахне маразмом.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вам запропонуй рукавички за 2 грн., ви скажете: "чо так дорого, на базарі такі коштують 50 коп.?"

Опубліковано

Вам запропонуй рукавички за 2 грн., ви скажете: "чо так дорого, на базарі такі коштують 50 коп.?"

Нє,буде так:"Мало того,що деруть 25 гривень за квиток,то ще й рукавички в них за 2 грн. купляй".

ЗІ: "Ліда,Ліда,Боже,Боже"

Сердючка.

Опубліковано

Ніхто так говорити не буде. Адже коли купують морозиво, так не говорять? Бо всі знають, що у парку воно завжди дорожче. Так завжди було.

Так само і рукавички. Ну добре, добре. Хай вони продаватимуться за гривню. Ціну визначатиме власник атракціону.

Опубліковано

та будуть говорити, і за те що чому дорого, і чому окрім сплати за послуги треба ще купляти рукавички і так далі.

а атракціон супер, нарешті і в нас його зробили. дуже весело провела там час)

Опубліковано

Lidka, а хто забороняє одягнути дитині власні рукавички? По аналогії - куди дивляться водії маршруток \не обробляють антисептиком салон і поручні кожні пів години\, продавці в супермаркетах, і т.д.

Та ніхто не забороняє,але коли ти йдеш на атракціон вперше напевно не дуже орієнтуєшся що саме потрібно взяти з собою,бо думаєш що все продумано. Якщо Ви йдете до бару чи ресторану Ви ж не берете з собою серветки,туалетний папір, мило і тп. бо воно там має бути.

Я зовсім не проти атракціону, я за здорове право вибору- Хочеш бери Б/У, а хочеш купуй нові.

Дуже хороший та цікавий атракціон,але куди дивиться САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА. Рукавички використовуються багаторазово і змінюють своїх власників до такої міри, що вже о 16.00 годині їх гидко вдягати на руки. І "зачаровані атракціоном" батьки навіть не замислюються яку інфекцію принесуть на руках їхні дітки. Я вже не говорю по обприскування антисептиком касок.

Отака тотальна економія власника атракціону на відвідувачах. Я думаю, що в батьків які заплатили 20-25 гривень за квиток знайшлося б ще 2 гривні на рукавички за умови їх продажу біля атракціону.

Бережімо і поважаймо себе.

Шоломи антисептиком обприскуються.

Дозвольте дізнатись коли? Там конвеєр. Одні знімають другі вдягають

Опубліковано

Дуже хороший та цікавий атракціон,але куди дивиться САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА. Рукавички використовуються багаторазово і змінюють своїх власників до такої міри, що вже о 16.00 годині їх гидко вдягати на руки. І "зачаровані атракціоном" батьки навіть не замислюються яку інфекцію принесуть на руках їхні дітки. Я вже не говорю по обприскування антисептиком касок.

Отака тотальна економія власника атракціону на відвідувачах. Я думаю, що в батьків які заплатили 20-25 гривень за квиток знайшлося б ще 2 гривні на рукавички за умови їх продажу біля атракціону.

Бережімо і поважаймо себе.

Руки після прогулянок мити треба, а під час прогулянок - якщо, приміром, морозива захочеться і.т.п, то обробляти вологими серветками.

Наша дитина то знає, а ваша?

З.І. Ви, коли в парк ходите на атракціони (качелі-каруселі і т.п), то протираєте ручки сидінь? ЧИ санепідемку насилаєте на них? )

А Ви щось про сприятливе середовище для розмноження бактерій чули? Ніхто не каже що все має бути стерильно. Скрізь є мікроби.

А чи грибок ,короста,лишай і тп. витирається серветкою. Треба про це повідомити в басейни м.Луцька нехай замість хлорованої водички перед заходом в басеїн люди свої ніжки серветками вологими витирають.

Про це все Ваша дитина теж знає?

Опубліковано

А ви знаєте, що там ще й комарі кусаються, а вони теж переносять збудників інфекцій, на деревах можуть бути кліщі, або обкакає вас горобчик, також огидно співають жаби, що не сприяє формуванню в дитини хорошого музичного смаку, а по дорозі в парк ви дихаєте вихлопними газами, і ризикуєте попасти в дтп чи впасти незакритий каналізаційний люк... Може краще взагалі з дому не виходити? :D

Опубліковано

огидно співають жаби, що не сприяє формуванню в дитини хорошого музичного смаку

:_07: Люблю зелених)) По-моєму, співають вони прекрасно)

І не мені одному це подобається :_02:

Наместник Киево-Печерской Лавры дает свой "Мерседес" на свадьбы окружающим

19 июля 2013, 10:55

Скандальный митрополит уверяет, что автомобиль - это не роскошь, а средство передвижения.

Наместник Киево-Печерской Лавры митрополит Павел (Лебедь) уверяет. что одалживает свой «Мерседес» ученикам духовных школ на свадьбу.

Как пишут "Вести", владыка не считает автомобиль роскошью.

"Роскошь — это когда ты отдыхаешь где-нибудь на островах. А машина — это средство передвижения. У меня «Мерседес» 1998 года выпуска, которым пользуются все, окружающие меня. Я всегда даю эту машину ученикам наших духовных школ на свадьбу... Мне не жалко. И еще на мой 50-летний юбилей мне подарили тоже «Мерседес». А на чем мне ездить? Я предлагал — пусть мне сделают хорошую украинскую машину, и я буду ездить", - рассказывает настоятель в интервью изданию.

На вопрос, согласился ли бы он на что-то вроде «папамобиля», митрополит Павел отвечает: "Может, и не откажусь. Но знаете, сколько он стоит? Три «Мерседеса». Вот написали, что Папа Римский пересел в микроавтобус, а стоит этот автобус 300 тыс. евро".

Рассказал владыка и о своем доме 1654 года постройки.

"Я живу тут, на территории Лавры, вот мои хоромы — дом 1654 года. Тут и приемная, и рабочий кабинет, гостиная, столовая, спальня, кухня. Еще есть дом в Воронькове, я там редко ночую, только когда после обеда еду в наше подсобное хозяйство. Там хорошо, я люблю, когда жабы квакают. А в доме живет священник и люди, которые там работают в хозяйстве. Там три спальни и просторный зал с высокими потолками", - поделился он.

Отметим, что настоятель Павел не раз становился героем резонансных сюжетов украинских СМИ. Так, ранее сообщалось о том, что он, будучи митрополитом Вышгородским и Чернобыльским УПЦ МП, построил себе роскошный загородный особняк.

Также сообщалось, что он в 2011 году отметил свое 50-летие в трех банкетных залах одного из лучших отелей Киева "Русь" и получил в подарок крутой "Мерседес", стоимостью свыше 100 тысяч долларов.

Це кажуть святі люди, а що нарікати вже нам, грішним...)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...