Перейти до змісту

Новий спортивний атракціон в парку

PanTolik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сегодня малый (только исполнилось 6 лет) пройдя уже 4-й раз нижнюю трассу, таки упросил пустить его наверх. В результате завис на сложном отрезке на середине пути, перед покрышками. Инструктор любезно спустил его мне в руки.

Несмотря на небольшой перепуг малый настаивает завтра повторить, так что идём завтра вместе наверх :)

ПЫСЫ: Кто собирается лазить, рекомендую взять футболочку, которую не жалко, т.к. есть вероятность вымазаться смазкой, которая есть на тросе и страховочных механизмах.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На 9 ходили на атракціон. Дочка (8 років) зразу попросилась на верхню трасу. Коли попала на доски-качелі, не втрималась на розгойдуванні і злетіла, зависши на страховці. Прийшлось допомогти піднятись і перейти через цю ділянку. Допоміг також порадами інструктор тут і в кінці, коли итреба зїзджати на тросі

А щоб не вимазатись, видають спецівку

Опубліковано

АААААА!!!! Сьогодні були сім'єю! Малий, майже 4р, пройшов два рази сам нижню трасу. Задоволення повні штани. Донечка пройшла нижню, захотіла верхню, але пройшовши оту ділянку з сходинками попросилась донизу. Буде тренуватись. Мене якось також задурили пройти, нижню якось дядьку не випадає пішов на верхню. В шлюбних капцях, споднях, 110кг чистого сала, костей і м'язів. Добрів до тих сходинок, а що робити, коли один малий постійно нудьгував позаду. За шість сходинок до кінця відказали пальці (все ж вага, а там постійно кисті напружені), пояснив інструктору, що мабуть буду падати. Але він підійшов і притримав сходинки. Хоч то помогало не дуже, але все ж не зірвався, прорвався і закінчив атракціон афігєнським зльотом в сітку. Це незабутньо. Раз на тиждень-другий обов'язково потрібно йти. Все решта просто УГ. Тут і адреналін, і здоров'я, і щастя, і в якісь мірі випробування себе і все за 20грн. Плюс унікально позитивні, класні інструктори.

Найважче буде важким, всі решта пройдуть без жодних проблем. Мені вдалось бо все ж не п'ю. не курю, і в спортзал заглядаю, живіт качаю:) За інших кругленьких нічого не скажу, буде важко:)

Опубліковано

Був і я з донькою (майже 9 років), нижню пройшла без проблем. Просилась на верхню, я не дозволив, не ризикнув...

Можливо варто було б організаторам продовжити та ускладнити нижню трасу?

Опубліковано

Там дуже маленькі тренуються, а в віці 9 років, якщо фізформа нормальна, пройде без проблем верхню, ще й нудьгувати буде.

Опубліковано

Можливо... Вона в мене маленька худенька, не виглядає на 9 років... А з нею наверх я не зможу піти...акрофобія.. та і вага більше центнеру....

Опубліковано

Скажу для орієнтиру: якщо ви підтягуєтесь 4-5 разів на турніку, це означає, що руки достатньо міцні для вашої ваги і на протязі проходження не відкажуть. Єдине навантаження руки, деколи прес, плечі.

Опубліковано

Підтягування на турніку - не орієнтир. Сама бачила як люди, які не підтягуються, проходили трасу доволі легко.

Опубліковано

Еріка, вони важили більше 100кг? Людина середньої ваги спокійно подолає трасу, а коли людина не легенька, руки, а саме передпліччя, можуть здати і людина опиниться в пікантній ситуації:)

Опубліковано

Рома, їм до 100кг ще далекувато))))))

А на рахунок пікантності ситуації - не варто цим аж так перейматись. Ну знімуть з траси - це ж не проблема, і "жизнь" на цьому не закінчиться)))) Хоча інструктори дають дуже корисні поради якщо виникає необхідність. Правда, не всі їх чують :))

Опубліковано

Малий в свої майже 8 пройшов (пробіг) нижню трасу на одному диханні і одразу пішов на верхню. Її подолав теж без особливих труднощів, затики були тіко коли перед ним ішла дівчинка і вона постійно тормозила. В дитини купа емоцій і бажання сходити ще 100500 разів ) Мене тожа підбиває, но я ше думаю, 92кг живої ваги ,якось стрьомно було, хоча після Ромахи, то думаю шо і я погоджусь )

Опубліковано

Радий що вам подобається))

Був і я з донькою (майже 9 років), нижню пройшла без проблем. Просилась на верхню, я не дозволив, не ризикнув...

Можливо варто було б організаторам продовжити та ускладнити нижню трасу?

ускраднювати будем пізніше не все зразу..) нижня стежина для дітей від 3-х років до 125 ріст

Опубліковано

erica, у будні вони працюють.

збираюсь завтра, але не знаю чи працюватимуть за таких погодних умов.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

працює ще цей атракціон в парку, чи може вже звернувся?

планую в неділю з дітьми поїхати...

на день молоді черга з дітлахів була чимала

LLUvM-rkKwQ.jpg

jga5w5mDX0s.jpg

FJlEr7AaDqQ.jpg

WHfjJGIFLyE.jpg

uP9zOegfMJw.jpg

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Дуже хороший та цікавий атракціон,але куди дивиться САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА. Рукавички використовуються багаторазово і змінюють своїх власників до такої міри, що вже о 16.00 годині їх гидко вдягати на руки. І "зачаровані атракціоном" батьки навіть не замислюються яку інфекцію принесуть на руках їхні дітки. Я вже не говорю по обприскування антисептиком касок.

Отака тотальна економія власника атракціону на відвідувачах. Я думаю, що в батьків які заплатили 20-25 гривень за квиток знайшлося б ще 2 гривні на рукавички за умови їх продажу біля атракціону.

Бережімо і поважаймо себе.

Опубліковано

до верхнього коментаря згадалася гарна приказка:

вовків боятись - до лісу не ходити.

Опубліковано

Lidka, а хто забороняє одягнути дитині власні рукавички? По аналогії - куди дивляться водії маршруток \не обробляють антисептиком салон і поручні кожні пів години\, продавці в супермаркетах, і т.д.

Опубліковано

Дуже хороший та цікавий атракціон,але куди дивиться САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА. Рукавички використовуються багаторазово і змінюють своїх власників до такої міри, що вже о 16.00 годині їх гидко вдягати на руки. І "зачаровані атракціоном" батьки навіть не замислюються яку інфекцію принесуть на руках їхні дітки. Я вже не говорю по обприскування антисептиком касок.

Отака тотальна економія власника атракціону на відвідувачах. Я думаю, що в батьків які заплатили 20-25 гривень за квиток знайшлося б ще 2 гривні на рукавички за умови їх продажу біля атракціону.

Шоломи антисептиком обприскуються.

Опубліковано

Це ж кому так муляє атракціон, що аж зареєструватись не полінувалась людина?.... Воістину, жаба - страшний звір!

Опубліковано

Еріко, Lidka в певній мірі має рацію. Мова ж велася не про закриття атракціону, а про "Я думаю,

що в батьків які заплатили 20-25

гривень за квиток знайшлося б ще 2

гривні на рукавички за умови їх

продажу біля атракціону". І всі будуть задоволені. Адже коли ти купуєш квас, ти ж п'єш із одноразової скляночки, чи не так? Не маєш ніякого бажання пити після невідомо кого? Навряд чи десь припустімо у Берліні будуть давати вживані брудні рукавички на подібних атракціонах.. Не та культура. Конкуренти, доречі, у них відразу вхоплюються за такий компромат.

Опубліковано

Руки після прогулянок мити треба, а під час прогулянок - якщо, приміром, морозива захочеться і.т.п, то обробляти вологими серветками.

Наша дитина то знає, а ваша?

З.І. Ви, коли в парк ходите на атракціони (качелі-каруселі і т.п), то протираєте ручки сидінь? ЧИ санепідемку насилаєте на них? )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...