Перейти до змісту

Вопрос + ищу мастера по укладке плитки

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос: сколько стоит положить плитку в ванную(кухню) на пол и стены, если есть штукатурка под "маяки", на полу стяжка под "маяки", площадь пола около 7-8м. кв., стен около 22м.кв.?

Ищу мастера, который положит плитку.

Начало ратобы с 10 мая.

Жду Ваших предложений.

Опубліковано

у 2012 році такі роботи коштували 50-60 грн./кв м.

Правда деякі майстри називали і 80 грн. Ніби беруть до уваги: розмір плитки (дуже маленька та дуже велика дорожче), наявність труб, ...... наївність замовника і т.д. Деякі артисти умодряються окремо тарифікувати затірку швів. За правиламаи вона входить у ті 60 грн/кв м.

Я платив 60 грн/кв м. Окремо беруть гроші за встановлення і підмуровку ванни (як домовитись, особливо наглі хочуть 400 грн, реально 150-200 грн). Слідкуйте, щоб майстри мали плиткоріз з новим алмазом (зі старим більше плитки псується) та для прорізання отворів (під розетки, виводи води) використовували баляринку. За отвори теж можуть вимагати окремої плати (5-10-15 грн/отвір, як домовитесь). Плюс плату хочуть за врізання ревізійних люків (про останнє не скажу, оскільки розцінку мені при огляді не сказали, а ми домовилися, що "Все що не заявлено на початку в кінці НЕ ОПЛАЧУЄТЬСЯ").

Удачі

Опубліковано

Можу запропонувати керамічну плитку та сантехніку з суттевими знижками

звертайтесь контакти в підписі

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Я договорился 60 грн. за метр кв. плитки, зовут Борис, телефон могу в личку дать. Работу окончил, я доволен результатом.

post-14059-0-19154800-1370585539_thumb.j

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Я договорился 60 грн. за метр кв. плитки, зовут Борис, телефон могу в личку дать. Работу окончил, я доволен результатом.

якщо роботою задоволенні, дайте і мені контакт в лічку. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...