Перейти до змісту

Вопрос + ищу мастера по укладке плитки

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Вопрос: сколько стоит положить плитку в ванную(кухню) на пол и стены, если есть штукатурка под "маяки", на полу стяжка под "маяки", площадь пола около 7-8м. кв., стен около 22м.кв.?

Ищу мастера, который положит плитку.

Начало ратобы с 10 мая.

Жду Ваших предложений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у 2012 році такі роботи коштували 50-60 грн./кв м.

Правда деякі майстри називали і 80 грн. Ніби беруть до уваги: розмір плитки (дуже маленька та дуже велика дорожче), наявність труб, ...... наївність замовника і т.д. Деякі артисти умодряються окремо тарифікувати затірку швів. За правиламаи вона входить у ті 60 грн/кв м.

Я платив 60 грн/кв м. Окремо беруть гроші за встановлення і підмуровку ванни (як домовитись, особливо наглі хочуть 400 грн, реально 150-200 грн). Слідкуйте, щоб майстри мали плиткоріз з новим алмазом (зі старим більше плитки псується) та для прорізання отворів (під розетки, виводи води) використовували баляринку. За отвори теж можуть вимагати окремої плати (5-10-15 грн/отвір, як домовитесь). Плюс плату хочуть за врізання ревізійних люків (про останнє не скажу, оскільки розцінку мені при огляді не сказали, а ми домовилися, що "Все що не заявлено на початку в кінці НЕ ОПЛАЧУЄТЬСЯ").

Удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати керамічну плитку та сантехніку з суттевими знижками

звертайтесь контакти в підписі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

тему можно закрыть, мастера нашел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему можно закрыть, мастера нашел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так розкажи шо по чому і контакти майстра, а то мені також скоро потрібно буде ремонт пробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Я договорился 60 грн. за метр кв. плитки, зовут Борис, телефон могу в личку дать. Работу окончил, я доволен результатом.

post-14059-0-19154800-1370585539_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Я договорился 60 грн. за метр кв. плитки, зовут Борис, телефон могу в личку дать. Работу окончил, я доволен результатом.

якщо роботою задоволенні, дайте і мені контакт в лічку. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...