Перейти до змісту

Куплю лампы Osram \ Philips

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Собственно прошелся по авторынку 2 раза - не нашел таких лампочек к сожелению. Обращаюсь сюда, возможно кто-то знает, где можно заказать такие:

Philips Crystal Vision

Osram Diadem (blue)

459334u-480.jpg

На фото они сильно прозрачные, но в реальной жизни как хамелеон и куда интереснее смотрятся.

Опубліковано

Як варіант заїхати на Логос, той що під Рівненським мостом, колись там був асортимент по Osram.

Де саме, цей логос? Щось не пригадую такого магазину. Знаю під рівненьским мостом є хімчистка, мийка поряд і новий шиномонтаж.

Опубліковано

Як варіант заїхати на Логос, той що під Рівненським мостом, колись там був асортимент по Osram.

Де саме, цей логос? Щось не пригадую такого магазину. Знаю під рівненьским мостом є хімчистка, мийка поряд і новий шиномонтаж.

Заміна мастил Logos...

fcUJ.jpg

Опубліковано

На формулі, магазин 13а (при вході зправа навпроти ялинки), там багато чого є по світлу Osram. Але чи є точно такі як вказав топікстартер незнаю.

Опубліковано

На формулі, магазин 13а (при вході зправа навпроти ялинки), там багато чого є по світлу Osram. Але чи є точно такі як вказав топікстартер незнаю.

Дякую, завтра буду на формулі - зайду.

Опубліковано

Лампи куплені в контейнері 13а, на новій формулі. Дякую.

До: После:

post-9929-0-08750000-1367530010_thumb.jp post-9929-0-21741600-1367530016_thumb.jp

Цена вопроса:

220 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...