Перейти до змісту

Продам Москвіч АЗЛК

andmolot

Рекомендовані повідомлення

Продам Москвіч АЗЛК. На ходу (відсутній акумулятор). Без документів. 300$ 0975027353

post-11488-0-26674700-1366827577_thumb.j

post-11488-0-62876600-1366827622_thumb.j

post-11488-0-73454500-1366827671_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в теремно, на вул.вересневій приймають такий металобрухт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скільки за тонну можна там виручити? Вікі каже що цей афтомобіль важить 1045 кг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gigant, знаєш, іхав я колись таким батьковим москалем, і мені в дупу заїхали... КамАЗом... Весь зад в мого "москвича" був гнилий, розлізся наче гниле яблуко... Я тоді якраз займався трохи ремонтом авто, а тому ціни знав, відразу прикинув, в скільки виллється ремонт і запропонував винуватцю тут на місці заплатити, і роз'їзджаємось... Він розпригався, що за такого лаха то забагато... Приїхав мєнт, складає протокол, а винуватець бігає навколо нього і дзявкотить "лах, лах"... Мєнт тоді підняв на нього очі і через зуби сказав "Поки на ньому висять номери - це МАШИНА! Лахом воно стане тільки тоді, коли я номери з нього зніму!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подетально 2 роки назад знайомий здавав, виручив близько 3500 грн, як лом

Але прийшлося розбирати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На металобрухт - 1600, 1800 (може)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розбирай і продавай - більш заробиш!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gigant, знаєш, іхав я колись таким батьковим москалем, і мені в дупу заїхали... КамАЗом... Весь зад в мого "москвича" був гнилий, розлізся наче гниле яблуко... Я тоді якраз займався трохи ремонтом авто, а тому ціни знав, відразу прикинув, в скільки виллється ремонт і запропонував винуватцю тут на місці заплатити, і роз'їзджаємось... Він розпригався, що за такого лаха то забагато... Приїхав мєнт, складає протокол, а винуватець бігає навколо нього і дзявкотить "лах, лах"... Мєнт тоді підняв на нього очі і через зуби сказав "Поки на ньому висять номери - це МАШИНА! Лахом воно стане тільки тоді, коли я номери з нього зніму!"

Так там чорним по білому : Без документів, а значить без номерів, а значить........)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

м-да... недодивився... :) і навалив зазря многабукаф :) все-таки металолом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...